Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 379
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 855
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защо тази тема, въпреки че доста писах в нея, не ми излиза в Нови отговори? Rolling Eyes
Да не би без да искаш да си се отписала от нея?

Как не ти излиза  newsm78 на мен си ми излиза,нещо да не си натиснала  Crazy

Не съм се отписвала, нищо не съм натискала. Имам я в следени теми, защото предвидливо съм си включила известията за нея, но би трябвало да я имам и в нови отговори след като непрекъснато пиша в нея, нали?

# 856
Извинете ме за глупавия въпрос ,но къде е" Начало"?Не успявам да намеря нищо ,къде са различните раздели на форума ?

# 857
  • София
Решетката горе вляво натисни, главно меню е.

# 858
  • София
Смисълът на харесването е никакъв.
Обаче съм срещала доста често из темите хора, които така се изразяват: "ах, защо няма бутонче лайк, страхотен пост" и може би заради това са го сложили.
Кой пък се връща да си гледа постовете, дали някой ги е харесал.
Интересното е, че някой, който харесва този твой пост т.е. е на същото мнение, все пак е използвал функцията  Grinning
На мен ми е удобно да има "харесва ми". Е, ако беше поне +1 или нещо все пак различно от фейсбук щеше да е още по-добре, но всъщност няма значение. Така подкрепяш мнение, без да се налага излишно да спамиш темата , ако няма какво ново да кажеш т.е. не е направено някой да се връща и да си гледа "харесванките"  Mr. Green

# 859
Защо тази тема, въпреки че доста писах в нея, не ми излиза в Нови отговори? Rolling Eyes
Нали това питах вчера, и при мен е така, но днес се оправи и аз не знам как  Thinking

# 860
Благодаря много  bouquetлутах се като муха без глава Grinning

# 861

Не си само ти, много сме.  Joy Много юзър-френдли тази версия, аха.  hahaha

# 862
  • Mediterraneo
Интересното е, че някой, който харесва този твой пост т.е. е на същото мнение, все пак е използвал функцията  Grinning
На мен ми е удобно да има "харесва ми". Е, ако беше поне +1 или нещо все пак различно от фейсбук щеше да е още по-добре, но всъщност няма значение. Така подкрепяш мнение, без да се налага излишно да спамиш темата , ако няма какво ново да кажеш т.е. не е направено някой да се връща и да си гледа "харесванките"  Mr. Green

Е да де, но аз питам отразява ли се по някакъв начин, че съм ти харесала поста? Виждам ли аз харесаните от други потребители публикации? Понеже АЗ виждам, че АЗ харесвам нещо. Какво виждат другите?

# 863
Тарталета, за проба натиснах Харесва ми на твоя пост и сега виждам следното горе вдясно на поста ти:

♥1 ср, 18 юни 2014, 09:30    #862 

# 864
  • Ямбол
Благодаря много  bouquetлутах се като муха без глава Grinning

Не си само ти, много сме.  Joy Много юзър-френдли тази версия, аха.  hahaha
Значи сте много, които знаете как да намерите тази тема и да си пльокнете питането, а поне първия пост от уважение към автора да бяхте прочели многото, нямаше да сте толкова много.

# 865

Не си само ти, много сме.  Joy Много юзър-френдли тази версия, аха.  hahaha
Значи сте много, които знаете как да намерите тази тема и да си пльокнете питането, а поне първия пост от уважение към автора да бяхте прочели многото, нямаше да сте толкова много.

Ей, ама си злобна. Темата я намерих съвсем случайно и то след доста търсене и кликане насам-натам след като неприятно ме изненада въвеждането на това недоразумение, наречено нова версия. След като веднъж написах нещо в нея, е по-лесно да я намеря в Нови отговори или както там се казва сега.

Липсва ми иконка с разбито сърце, където мога да Dislike постове.

# 866
  • София

Е да де, но аз питам отразява ли се по някакъв начин, че съм ти харесала поста? Виждам ли аз харесаните от други потребители публикации? Понеже АЗ виждам, че АЗ харесвам нещо. Какво виждат другите?
Успоредно на ника на потребителя, написал мнението, има сърчице и цифра до него, която се променя според броя харесвания.

# 867
  • Mediterraneo
Това не ми беше ясно, благодаря! Не, че има нещо ясно изобщо из форума в момента  Mr. Green Stop

# 868
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не работи бутона: "Проверка правопис" ... В смисъл, че дава, че е извършена проверката, а при писането съм допуснала грешки ...

# 869
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И преди беше така. Или е правена от неграмотник програмата, или не работи постоянно. Аз честичко правя грешки от типа разместване на букви в дума (от бързане да набирам) и колкото пъти съм пускала проверка, толкова пъти е отчитала, че всичко е наред, а имам поне по няколко такива грешки. Затова си чета постовете, преди да публикувам, особено дългите.

Общи условия

Активация на акаунт