Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 321
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Куциндрел
Хм, една съ-форумка от Гърция ми се оплака, че не може да достъпи форума.
До кога ще е така?

# 1 006
A според мен си има достъчно на брой изкзвания, особено на тоя, дето иска да бие жени, които нарушават правилата, но не се трият.

# 1 007
  • София
Защо на иконката с известия вечно ми стои цифрата "1"? До вчера не беше така. Когато кликна ми излиза списък с всички следени теми, но на никоя не пише да има нови отговори. Ако пък в някоя от темите, които следя все пак се появи нов отговор иконката показва броя активни теми +1. Опитах да маркирам всички следени теми и да натисна бутона "маркирай като проченето", но флагчето все си стои с цифрата "1".
Как да процедирам?

# 1 008
  • в морето до колене
Госпожице Лаленце, ще опитам да споделя опит по твоя проблем.

Съобщение за "ново" мнение се появяв и когато реално няма ново мнение, а е редактирано мнение в някоя от следените теми. Въпросът е как да я видиш тази тема, защото при мен списъкът е доста дълъг и като не ми се скролва нагоре-надолу си решавам проблема като мина през профила и там в "настройки на известията" си я търся тази тема. Там стоят розовичките отметки "ново".
Снощи имах същия проблем - намерих темата с редактирано последно мнение на трета страница в този списък.  Crazy

Но аз всъщност исках да споделя, че според мен с тази функция с известията и новите отговори - иконките горе в заглавната лента все пак има някакъв проблем. Направих няколко експеримента и искам да питам, дали става въпрос за бъг, или е нарочно.
Казусът ми е следният - виждам горе в лентата червени цифрички за 5 нови отговора, примерно, и 10 известия. (От 10 следени теми в 5 съм писала, а 5 само ги чета.) Рефрешвам си на първа страница списъка със следени теми и отварям тези от тях, в които ме интересуват новите отговори с десен бутон в нов таб, а тези които съм решила да не чета по някаква причина в момента, маркирам. Като мина през всички теми натискам "Маркирай като прочетено" - в резултат на което на заглавната страница няма нито една тема с указани налични в нея нови отговори + имам отворени няколко таба, в които ще си чета темите - а горе в лентата с иконите червените цифрички си стоят! 5 и 10 не се променят, въпреки, че трябва да са изчезнали. Рефрешвам пак списъка "Следени теми" - същата работа. Рефрешвам от прозореца на браузъра отгоре - същата работа.

Преди време го имаше този проблем, после се оправи - според мен сега се появява същия бъг.
Първо си мислех, че има нещо общо с факта, че отварям да чета в нов таб. Обаче защо не отчита изпълнената команда "Маркирай като прочетено" поне...  Thinking

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 15:41 от мячик

# 1 009
  • София
Много благодаря! Точно това е бил дразнителят на флагчето  ooooh!

# 1 010
  • София, България
Оффф все заставам горе с мишката и чакам да ми падне менюто  Joy Joy

# 1 011

И аз  Crossing Arms Върнете го, де!!!

# 1 012
  • гр. София
Нали казаха, че нямало да го върнат. А трябва. Ей на, на Янечек как са й подпухнали очите от много ровене и цъкане докато намери което й е нужно.

# 1 013
  • Ямбол

И аз  Crossing Arms Върнете го, де!!!
Подшушни на Фейсбук или на Гугъл да сложат такова меню и има надежда скоро и тук да стане така.  Party

# 1 014
  • Куциндрел
Аз мога ли да видя от някъде дали някой ми е харесал мненията?

# 1 015
Или поне да си виждаме групите И в текущата тема!

# 1 016
  • Пловдив
ОФ.....Сега "ново" на мобилната версия е завряно там, където никак не можеш да го уцелиш......Или много трудно и от амнайсети опит и с много нерви се справяш.  Whistling

# 1 017
При прочетени всички нови мнения в следените теми, индикаторът за нови отговори си седи на 2 и не мърда.

# 1 018
  • в морето до колене
Аз мога ли да видя от някъде дали някой ми е харесал мненията?

Не. Аз поне досега не намерих такава опция...
Няма опция и да се види КОЙ ги е харесал. За това Мамма изрично е написала, че не се предвижда.
А в архива с мненията в профила тази информация не е изведена.

Можеш, разбира се, да си цъкаш на всяко старо мнение и да проверяваш, дали някой го е харесал...
Ако за някое конкретно мнение ти е особено важно - има смисъл да го направиш.
Иначе, от чисто любопитство, си е голяма играчка... Peace

Тази конкретно нова "функционалност" все ощя я разгадавам - какви ползи/вреди носи и какъв и е форумният смисъл по принцип.  Mr. Green

# 1 019
горе дясно до датата има сърчице и цифра, ако е нула, не въ харесват, ако е различно, е броя на хорошотата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт