Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 353
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София, България
Трябва да имаш две моливчета. Едното долу вдясно след мнението ти, другото е горе вляво до "Цитирай". Долното е за бърза промяна на текста, горното за по-сериозна промяна с емотикони и т.н.

Нещо интернет експлоръра ти е бъгав. Пробвай да го обновиш или да го инсталираш наново. Wink

# 1 036
Purple_Peanut   bouquetсигурно е от моя браузър, видях ги моливчетата.

Но в старата версия всичко се виждаше и не изчезваха публикации, като защриховам дадено мнение.

newsm78Лилянa къде да натисна за скрийншот?

# 1 037
  • Ямбол
....
Лилянa къде да натисна за скрийншот?
Print Screen бутон от клавиатурата, после поставяш в Пейнт и после качваш някъде, например в прикачи.ком

# 1 038
Мобилната версия е пълна трагедия. Буквално е невъзможно да се чете или преглежда каквото и да било.
Поне нея да не бяха пипали...
Ще има ли някакви корекции, или това и е окончателния вариант, който се вижда в момента?

# 1 039
  • София
Направо побеснявам с мобилната!  Поне кажете, че се работи пи нея- ако се....

# 1 040
Е, не ми се вярва това да е окончателен вариант.

# 1 041
  • София
Оффф все заставам горе с мишката и чакам да ми падне менюто  Joy Joy

И аз  Crossing Arms Върнете го, де!!!
Подшушни на Фейсбук или на Гугъл да сложат такова меню и има надежда скоро и тук да стане така.  Party
И гугъл, и фейсът си имат падащи менюта. Дори на гугъл иконката е същата като това тук. Във фейсбук е стрелкичка насочена надолу. И в гугъл, и във фейсбук тези менюта работят по следния начин:
при клик с мишката показват менюто, ако то е скрито и го крият, ако то е отворено.

Това "меню" тук не мога да го опредля какво е - прилича до някъде на гореописаните (копира иконката на гугъл и иска да го кликнеш), само дето като го кликнеш не стига, че презарежда почти всички елементи в страница, ами и back бутона на браузера не работи.

Ако може да го направят или да е меню, или да  е препратка, ще  е много хубаво Simple Smile

//Едит: Всъщност, грешката май е в моя браузер. Бек бутона в интернет експлорър работи. Интересно защо в хром не работи?

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 20:10 от Елл

# 1 042
  • Ямбол
Добре де, разбрахме, че не можете без форума и ви е много важно да сте на мобилната. Разбрахме и че има проблем с нея. Нужно ли е да повтаряте като латерна едно и също?

.....
Ще бъде преработена мобилната версия.

# 1 043
  • София
Е, не ми се вярва това да е окончателен вариант.

Мобилната май е счупена в момента. Абсурд това да  е новата версия  Simple Smile

# 1 044
  • София
Добре де, разбрахме, че не можете без форума и ви е много важно да сте на мобилната. Разбрахме и че има проблем с нея. Нужно ли е да повтаряте като латерна едно и също?

.....
Ок,сори но на 4-ти юни не съм чела тази тема,хванах я доооооста по - скоро! А и на 4-ти юни си имаше опция за старата версия,нито имаше проблем с мобилната,та не съм се занимавала въобще с новата, като те дразни нещо написано го подмини и благодаря все пак за уточнението!  bouquet

# 1 045
  • Куциндрел
Иии, само нули, начи. Crossing Arms

лайкнах те в красивия ум, не реви, а марш в темата да видиш и да ме споменеш за ум, дето те светнах за тая работа.
bowuu smile3525

# 1 046

.....

Като не те кефи, не чети.
Ти като повтаряш едно и също като черна станция, сигурно си много интересна...

# 1 047
  • Ямбол
....
Аха, ти за да се правиш на интересна ли повтаряш?
Аз не съм казала, че не ме "кефи". А теб като не те "кефи" мобилната - не я ползвай.
Като започне да се повтаря едно и също от едни и същи, вече се счита за спам, което не е по правилата.
А и тази тема не е за мобилната версия, което се разбира от представянето в първия пост на темата.

# 1 048
....
Аха, ти за да се правиш на интересна ли повтаряш?
Аз не съм казала, че не ме "кефи". А теб като не те "кефи" мобилната - не я ползвай.
Като започне да се повтаря едно и също от едни и същи, вече се счита за спам, което не е по правилата.
А и тази тема не е за мобилната версия, което се разбира от представянето в първия пост на темата.

Към теб лично не съм се обръщала с въпрос дали темата е за мобилната версия, или не?
Аз такава специална тема не видях да има, за да се коментира там.
След като задавам въпрос по даден проблем, то за мен това е проблем.
Аз искам да си използвам мобилната версия, но в момента това е почти невъзможно.
За теб ако е все тая, трай си.
Ти си постоянен спам, така че не ми говори за правила.

# 1 049
  • Пловдив
Е, хайде сега, като не ти харесва, не чети. Едва ли това е идеята на всичките тези промени, да ни откажат да четем и да посещаваме форума. Мобилната версия ВЕЧЕ е преработена. Излишно е да казвам, че е по-зле от старата.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт