Представяне на новата версия на BG-Mamma

• 50 337
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София, България
И аз мисля, че това е преработката на мобилната версия.  ooooh!

# 1 051

Аз такава специална тема не видях да има, за да се коментира там.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ на BG-Mamma  Grinning

Скрит текст:
ПП Ето този номер как и защо го правите, не разбирам. Мързи ви да четете, даже да се огледате около себе си ви мързи, а не ви мързи да пишете.
Не, не можете да ме убедите, че е в резултат на вродени липси. Аз съм оптимист и подозирам умисъл. Дано съм права...
Че иначе жална му майка на форум, чиито модератори са толкова залюхани.

# 1 052

Аз такава специална тема не видях да има, за да се коментира там.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ на BG-Mamma  Grinning

Скрит текст:
ПП Ето този номер как и защо го правите, не разбирам. Мързи ви да четете, даже да се огледате около себе си ви мързи, а не ви мързи да пишете.
Не, не можете да ме убедите, че е в резултат на вродени липси. Аз съм оптимист и подозирам умисъл. Дано съм права...
Че иначе жална му майка на форум, чиито модератори са толкова залюхани.

Предният пост съм го писала от телефона....през него е почти невъзможно да видиш и откриеш каквото и да било.
Сега сядам на компютъра и тук не че е по-добре, но поне екрана е достатъчно голям и може човек да се звери в него...и да търси каквото му трябва.
Хайде стига поучения и други подобни.
Като ви дразни нещо, подминавайте го, не отговаряйте и толкова.
Повече време ще си спестите ако подминете, или просто посочите линк, или кажете че има такава тема. Отколкото да се изпишат тонове възмущения....аууу, що не четете.
Ами ей така, чакам на готово някоя мила съфорумка, която е на ТИ с всички нови промени да ми го поднесе на тепсия.

# 1 053
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Толкова ли е трудно- отговаряш или не отговаряш, като отговаряйки, значи си проявил добронамереност и не иронизираш след това. Като считаш въпроса за глупав, подминаваш и толкова. Тази тема не знам дали е пълна с вопли на нехаресващите новата визия, но е претъпкана с мрънканици на тези, които са в час с всичко, срещу "по-глупавите" посестрими.

# 1 054
  • Ямбол
Мъката на Мирама я разбрах, обаче включването на Джой не можах да разбера.
Поучава ли ни или си въобразявам само?

# 1 055

Ами ей така, чакам на готово някоя мила съфорумка, която е на ТИ с всички нови промени да ми го поднесе на тепсия.

Е, аз не го ли направих?  Crazy
Но ти си голямо момиче и би трябвало вече да знаеш, че безплатен обяд няма.
Поднесеното на тепсия върви в комплект с поучения.  Crossing Arms

# 1 056
още нещо ме подразни днес - пиша в една тема за бебета, която си беше в Общия отчетен подфорум. Сега е преместена в чужбинския подфорум. да де, ама публиката на балкона там е друга, дискретността изчезва така, нещата не са просто технически.

# 1 057

Цитирам се от темата с въпросите, ако вече е питано, извинявам се, моля насочете ме към отговора, не можах да открия, ако пък не е, може би някой ще има решение на проблема.   bouquetРазбрах, че не е само при мен.

И аз да питам, че ме изнерви вече. Откакто съм с новата версия (след като изчезна старата), при кликване на отговори горе вдясно, преди да излезе списъкът с отговорите, буквално за частичка от секундата се извъртат два други списъка - първият с като болднати букви, следващия с нормални. Ставя много бързо, не успявам да видя темите, само някоя и след това се изтипосва моят списък с отговорите. При някой получава ли се нещо подобно, от моя комп ли е, от друго ли.....? newsm78  bouquet

# 1 058
  • София
labrex, и при мен прехвърчат някакви заглавия, мисля, че са от подборката със снимките горе...  newsm78

# 1 059
Labrex, и при мен се получава. Като че страницата зарежда 2 пъти.

# 1 060
  • София, България
И при мен е така  Peace Често така цъквам "Спри следенето", защото като презареди мишката отива там, но тъй като няма маркирана тема нищо не ми спира за щастие   Wink

# 1 061
Търпях ги ден-два-три, мислех, че ще оправи това нещо, ама не, започнаха да ме дразнят. Вече се улавям, че като кликна на отговори и чакам другите списъци да прехвърчат. И прехвърчат, де, не ме разочароват.  ooooh!

# 1 062
Какво по дяволите се случва на мобилната версия? Не знам дали това е темата за оплакване, но е абсолютно НЕВЪЗМОЖНО да се ползяа. Наред с новите отговори излизат една камара други теми. Бутонът за последен отговор е много малък и тря ва да се цъкне на цялата тема и после да се ходи на последната страница. А солютна некадърност проявяват дизайнерите ви. И каква е тая реклама, която започна да изкача и на мобилната версия?!

# 1 063
Работи се по нея, стига вече.

# 1 064
Аз чета и пиша само през телефона. Рекламата я гледам от месец сигурно. Закрива ми половината дисплей, като започна да пиша. Както и да е,търпеше се някак. Сега обаче се появиха и тези идиотщини. Не знам какво се работи, но е вгрешна посока. Очаквайте и реклама, която да изкача отдясно,защото явно алчността няма край.

Общи условия

Активация на акаунт