Детето ни вече е на 6,абсолютно самостоятелно,ходи на градина,излизаме постоянно заедно и често,даже много често.Случва се тя да е единствената жена в компанията ,с която излизаме ,защото другите предпочитат да са без....
Постоянно я галя и прегръщам и се старая да бъда нежен и дори на вън.
Да занимава се с някои ангажименти на бизнеса ни и не готви и чисти по цял ден,освен ако не иска,както и не носи вода с менци от ряката,за да ми изпере шушоните,ама к'во да ви отговарям на жлъчните отговори,явно изхождате от общото ии............няма смисъл
От всичко дотук, стана ясно, че жена ти не е натоварена прекомерно физически, нито психически.
Пие някакъв медикамент, в чиято листовка се изброяват странични ефекти, които ти забелязваш и изброяваш в един от постовете си.
Ами, хващай я за ръчичка и отивайте при някой добър специалист, който да ѝ предпише нещо по- свястно и повече не влизай в темата, за да не се ядосваш.
Още куп обвинения ще има, защото не всеки форумец е готов да чете всички постове, за да разбере проблема с лекарството.
ПП. Виж, ако нещата се подобрят, сподели
.
Т.е. била съм уж и от двете страни. И да е жива и здрава колежката, дето ми сподели, че един мъж, за да не ти изневерява, трябва да го спукваш от секс.