Защо жена ми не иска да правим секс?

• 120 355
  • 592
  •   1
Отговори
# 360
Ronald да те очудя, че си падам по скромни и смотани мъже,  щото аз съм по принцип съм  фурия и противоположностите се привличат.
А от един смотан мъж,  можеш чудеса да направиш.

# 361
Няма значение хубав ли е, умен ли е, успешен ли е, като припка след нея като кученце, което чака да го погали по главичката, няма как да го възприеме като мъж.

# 362
  • Далечният изток
Той не готви и не простира бе, стига глупости.
Тя го отглежда както гледа детето.
Той работи вкъщи на компа и го мързи да си вдигне задника. Иначе пари носел... И кво, много важно. И тя изкарва както разбрахме.
И друго има. Дали той знае въобще как да й достави удоволствие, кое и как й харесва в секса, кое не?!
На себе си да отговори, не на мен.
И Роналд, той го каза - искал да пият "винце", тя предпочита да пере... Той я клати, тя в това време плаче.... Той иска секс, тя му казва, че е скучен...
И? Добре, може да не е точно смотан. Ама има нещо...
Иначе Лъвица го каза много добре. Ако прави нещата по един и същ начин, а очаква различни резултати... Ами добре, ама знаем определение за какво е.

# 363
  • София
Ronald да те учудя, че си падам по скромни и смотани мъже,  щото аз съм по принцип съм  фурия и противоположностите се привличат.
А от един смотан мъж,  можеш чудеса да направиш.
Tака е. Имам един познат съсед, пич, ебач и симпатяга беше, номер едно като тяло и чудо. Взеха с една девойка, любов и чудо. После нещо не му потръгна или се разкисна от факта, че всичко му е 6, ами не приличаше на този човек, позапусна се, поразболя се, жена му го изостави...., кариерата му тръгна надолу.
Друг пример, мой приятел, много добро и смотано момче, работеше в банка. Хареса си го една симпатична девойка, море тоя като се отприщи по едно време, фитнеси, разходки, скално катерене, колоездене, аз му завидях на тялото....Машина е, а минаваха 40-ка, кариерата също му потръгна наскоро, имена няма да посочвам.

Авторът в темата, драги дами, пита или се чуди защо му отказват секс. Не намирам за приличен аргумента, че той е (станал) смотан. Обаче факт е, че в тия безумни теми, ние дъвчем и предъвкваме хиляди страници, докато - и ако, авторът благоволи да намине.

Реално, не че на някого му пука, но затова и не влизам тук, защото мине автор, постави реални проблеми, теми, замине си, па после целият форум се....упражнява в нещо си, дето може и да не се доближава и грам до истината. Фрапиращо е обаче самочувствието на повечето пишещи, които са 100% убедени, че са уцелили ключалката с ключа Simple Smile))

# 364
Няма значение хубав ли е, умен ли е, успешен ли е, като припка след нея като кученце, което чака да го погали по главичката, няма как да го възприеме като мъж.

Е, такъв мъж няма как да задържи една силна жена. Трябва си достоен отпор, от време на време, иначе се губи интерес тотално.

# 365
Бях отговаряла на подобно питане. Ще отговоря и сега. От позицията на 50 годишна - с житейски опит и себепознаване.
   Когато бях на годините на автора и съпругата му и аз бях същата. Не ми се правеше секс. Обяснение няма. Няма нищо общо и с мъжа. Просто цялото ми внимание беше върху детето, къщата и толкова. Те ми отнемаха цялата енергия, фантазия и всичко.
   После(около 32 - 33г) имах проблеми с щитовидната жлеза. Може би винаги да съм имала, но тогава се засилиха. Тогава разбрах, че с подобни проблеми либидото пада. Ако изобщо го има.
    Друга причина - ММ не умееше да говори и да ме ухажва. Искането за секс беше: "Много те желая, хайде да правим секс." Или нещо от тоя сорт. Що книги, филми, идеи - да каже и подходи по друг начин, не! Само като чуех "Правили ти се секс?" Загубвах и малкото породило се желание.
      3-та причина  - той свършваше бързо. Таман се възбудя и край. Е намерих му колая - започвах си някаква самоподготовка, предварително. А най-добре се получаваше като започнах да уча бели-денс(кючек), арабски танци. Дали от движението или от музиката - но се получаваше. Какво стана - ММ се размързеливи. Седи, чака аз да свърша всичко. Вярно - гот му е. Но на мен ми стана обидно. И спрях.
     4 -та причина - (но вече на по-стари години) установих, че ми обръща внимание само, за секс. През другото време си беше самодостатъчен, с ТВ или на телефона, да си говори с някого. Повярвай ми усеща се. И е много гадно усещане. Нищо, че при разговор отрича и твърдеше, че ме обича.

Та това беше при мен. На 30г нямаше да мога да го кажа това и щях да прехвърлям вината на мъжа ми. По всяка вероятност най-вярното във вашия случай е, че съпругата ти има по-слабо либидо от теб. Щом сама казва, че не й се прави секс с никого. Едни изследвания на щитовидни и полови хормони ще ви дадат по - ясна представа. Съвет не мога да дам.

# 366
  • Далечният изток
Е ми аз за моите проблеми знам причината. Казах, че моята ситуация е сходна като с жената на автора. Моите отговори ги дадох и уточних, че при тях ситуацията може и да е различна. Няма как да знаем, при условие, че да, той си пусна въпроса и явно толкова го интересуват отговорите, че не се е вясвал два дена. Което от една страна ме кара да мисля, че ни пързаля, но пък от друга страна действително има хора с точно такива проблеми.
Решението не го знам... Ако го знаех аз самата нямаше да имам същия проблем.

# 367
  • София
Великолепно мнение от 512 - това е качествено мнение, по проблема, изпълнено със съдържание, и без квалификации!
Адмирации!

# 368
  • France
Роналд, ти нещо много лично я прие тази тема. Кажи къде те стяга чепикът и ние, бг маммите, веднага ще дадем съвети.

Хората се променят малко или много с времето. При някои промяната е позитивна, а други се очичкват. Нормално.

# 369
  • Далечният изток
512, да, много точно.
Обаче на мен ако ми кажат "Много те желая, хайде да правим секс.", ами няма нищо лошо за мен в това искане.
Виж с "Тази вечер трябва да те е*а".... Как веднага да не се съблечеш...?!

# 370
  • волно калдъръмче
Ама то е факт - почне ли една жена да се раздава за семейство, мъж, деца, женската енергия да доставя удоволствие се пренасочва към осигуряване на комфорт и грижа за другите.

# 371
512, ако не е много любопитно, ти остана ли с този мъж? И изобщо как продължихте.?
Абсолютно вярно е ,че жената отказва ли секс има някакъв проблем, точно с този мъж.
Като се появи подходящия и желанията се възвръщат. Скоро,приятелка ми сподели,че си е мислела, че е фригидна ( на 25 г.) ....Еее, като се появи един мачо, ела да видиш сега.

# 372
  • София
Роналд, ти нещо много лично я прие тази тема. Кажи къде те стяга чепикът и ние, бг маммите, веднага ще дадем съвети.

Хората се променят малко или много с времето. При някои промяната е позитивна, а други се очичкват. Нормално.
Ами играя го и аз (нелепо) защитник на мъжката кауза тук, че знаем всички, ама няма 2 мнения, жени са го потвърждавали, че във форума, особено в Семейни раздел, има различен критерий. Т.е, голямата стъпка към еманципацията не се прави.

Опитвам се иначе да бъда полезен, но ето виж поста на 512, това е полезен пост.

Чепикът и да ме стяга, Ок, по-важното е коланът да не ме стяга Wink

# 373
  • France
Ами играя го и аз (нелепо) защитник на мъжката кауза тук, че знаем всички, ама няма 2 мнения, жени са го потвърждавали, че във форума, особено в Семейни раздел, има различен критерий. Т.е, голямата стъпка към еманципацията не се прави.
Ако обичаш го преразкажи, защото не съм сигурна, че разбрах.

Няма проблем да го играеш защитник, това не променя фактите. Има загуба на желание, има скука, нещата вървят към единствената възможна развръзка - развод. Мога само да ги посъветвам да не се бавят в агонията

# 374
  • София
Аз мислех, че мъжката кауза ще е да си н***е жената, не да му стъпваме на пръсти около чувствата, ма добре Joy Ако приемем обаче, че подходът има значение, това пак ни връща първоначалните хипотези, които се изместиха заради една оказала се деликатна думичка. За мен обаче прекаленото щадене става противопоказно в даден момент - човек, който с години седи в такава ситуация, ако не друго, е доказал, че може да се самонавива и да си продължава все така, надявайки се да не е това, което ще наложи някакви некомфортни за него действия. Та шут в гъзЪ понякога помага на такива (въпреки, че използваната в случая думичка на раздора е по-близо до нежно пошляпване, ама явно скалата за тея неща е с различна стандартизация за различните хора Satisfied).

Общи условия

Активация на акаунт