Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за испанската, английската и френската гимназия?
Какво е нивото на преподаване на английски и френски в 1 АЕГ и 1 ФЕГ?
Какво е обучението по английски и френски в Испанската гимназия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за испанската, английската и френската гимназия?
Отзивите за тези гимназии варират, като навсякъде има както положителни, така и отрицателни страни. Няма идеално място и е важно да имате добър учител. За по-точна информация се препоръчва да прочетете отзивите на осмокласниците от предишни години, тъй като мненията на майките при кандидатстване понякога не съвпадат с опита на приетите ученици.
-
Какво е нивото на преподаване на английски и френски в 1 АЕГ и 1 ФЕГ?
-
Какво е обучението по английски и френски в Испанската гимназия?
-
Какво е нивото на обучение по английски и френски в НЕГ?
-
Какво е мнението за избора на НЕГ?

(
Дъщеря ми и още ред нейни съученици не знаеха немски в 8 клас, но чак да са се претоварили..
Обаче сега пък се оплаквам, че много учели. Ама представете си, ако не учеха, как тогава щях да рИвЪ.
И има деца, които си я харесват. Не винаги се получава стиковане между учител и ученик. Това няма как да се знае предварително. От гледна точка на натоварването - наистина особено в началото й беше много трудно и се беше стресирала. Но много неща наведнъж й се струпаха, а тя по принцип трудно се адаптира. После се научи по-добре да се организира. Може би не съм споменавала, че "претовареното" ми дете все пак е активна спортистка и не само, че не е прекъсвала спорта и други любими занимания, ами увеличи тренировките до ежедневни. Наистина няма време за киснене във фейса и шляене по молове или по-точно има, ама само понякога.
С училището според мен добре се справя, но това също е относително. Ако за мен петицата е добра оценка, то за нашата г-жа това е "Мнного ниска оценка!"