Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 230
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, момичета. Последно питане - за цени + - 40-50 лв за рамки има ли? В сайта не видях, надявам се на място да има?

Да не спамя излишно искам да кажа, че се обадих по телефона, уточних нещата, бяха мн отзивчиви, в понеделник отивам на място! Simple Smile Страхотни сте!!!

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 11:27 от L0v3d

# 106
  • Пловдив
Къде да намеря учебник по музика за 7 клас на Азбуки Просвета? Може да е втора ръка, даже предпочитам, може и да е нов. Утре дъщеря ми трябва да го върне в училище, а е изгубила нейния.
Благодаря!  bouquet

# 107
  • о`майна лунна нощ е
Учебници втора ръка има на сергиите с книги до пощата. Между дом Левски  и РДВР-то на бул. "6-ти септември" на приземния етаж с преводачески агенции и магазин за спортни обувки има книжарница, в която също предлагат учебници и оказват съдействие при търсенето на стари книги и учебни помагала.

# 108
  • о`майна лунна нощ е
Имат всякакви рамки. И скъпи, и евтини. Вярвам, че ще намериш своите. Предлагат и множество варианти на стъкла, като оптимален за мен вариант бяха тези от по 50 лв. всяко, защото бяха фотосоларни. Има и антирефлекси и най-обикновени, при които цените са в рамките на 15-20 лв. за стъкло.

# 109
  • Пловдив
Най-сетне някаква интересна инициатива и в Пловдив
http://mediacafe.bg/novini/mladejka-zona/Bokluka-ti-vyrni-i-kniga-poluchi-5864

# 110
Страхотна инициатива,най-после празните бутилки от бирата на мъжо,ще свършат полезна работа,ще изпратя майка за книга!

# 111
  • пловдив
Откъде мога да си купя гири за спортуване на добра цена ?

# 112
  • Пловдив
От Метро.

Преди в подлеза на Централна гара, в частта към автогара "Родопи", имаше магазин за пижами на Vienetta Secret. Цените бяха добри и имаше огромно разнообразие от модели и цветове. Някой знае ли къде е преместен?

# 113
  • пловдив
Благодаря,ще проверя в Метро Simple Smile

# 114
От Метро.

Преди в подлеза на Централна гара, в частта към автогара "Родопи", имаше магазин за пижами на Vienetta Secret. Цените бяха добри и имаше огромно разнообразие от модели и цветове. Някой знае ли къде е преместен?

За този незнам, но пижами на същата фирма има в един от магазините в Гранда на първия етаж, вляво от входа, срещу аптеката горе - долу.

# 115
  • Пловдив
mariposa333, благодаря! Simple Smile

# 116

Ако искаш погледни и в SportDepot. През седмицата бях там и имаха и намаления на екипировка и аксесоари, аз лично бях разглежсах артикулите им на щанда за йога и пилатес и не съм сигурна дали гиричките бяха сред намалените. Но видях, че имаше гирички от варианта с неопреново покритие от по 0,5кг/1кг/2кг и цените бяха около 15-20лв за комплект. За 'по-мощните' не мога да кажа как стоят нещата.  Laughing Погледни в сайта за повечко информация.  Wink

# 117
  • Пловдив
Има ли и къде работещ през уикенда офис на Уестърн Юнион?

# 118
Чейндж бюрото на Тримонциум пада се точно на булеварда до едно малко хотелче. Няколко пъти ми се е налагало да ползвам техните услуги специално за Уестър Юнион и не съм имала проблеми.

# 119
  • Пловдив
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт