Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 562
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Момичета, знаете ли магазините в Асеновград за булчински рокли дали работят в неделя?

О,да,работят.Тогава имат и доста клиенти

# 91
  • Пловдив
Благодаря - и аз ще разходя, да си припомня предсватбените трепети.

# 92
Момичета да знаете къде се е преместил д-р Георги Тотев? Преди месец беше в Димед, но днес като звъннах ми казаха, че не работи вече при тях и нямат инфо.

В МЦ Хипоталамус, Рилон център,на 5-тия етаж.

# 93
Момичета, да сте виждали някъде в Пловдив ето тази серия на лего:

# 94
Района няма значение, е най-добре северен. На 3.5 е но има на прители децата са и на 2 и на 4 и 5г.
Ленинград кафето, Тон-Бонбон в Ривър Център

Здравейте. Искам да попитам къде има заведение с безплатен детски център и катерушки, освен този в Ленинград, защото мисля , че Тон-Бонбон е платен?

# 95
С безплатни и много-Гладиатори,в Кичука,бившата Бяла воденица Simple Smile

# 96
Района няма значение, е най-добре северен. На 3.5 е но има на прители децата са и на 2 и на 4 и 5г.

Здравейте. Искам да попитам къде има заведение с безплатен детски център и катерушки, освен този в Ленинград, защото мисля , че Тон-Бонбон е платен?
Сентръл парк на Младежкия хълм - има вънка безплатни катерушки и вътре платен детски център.
Теди до Ескалибур - катерушки колкото искаш - безплатни са към заведението.
В Тракия до 1вото колело от Мебелна къща като се идва - вдясно - кафе с безплатни катерушки вънка.
Новотела отвън има също катерушки до кафето.

# 97
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
  bouquet

# 98
Благодаря на всички за полезната информация  Simple Smile

# 99
  • Пловдив

В Тракия до 1вото колело от Мебелна къща като се идва - вдясно - кафе с безплатни катерушки вънка.

Това в Тракия не работи...не знам защо.

# 100
  • о`майна лунна нощ е
Не било рентабилно?!??! За това тази година нямало да работи. Инфото ми е от работещи наблизо, които са питали. Не го харесвах по ред причини и лично на мен няма да ми липсва много. Цените бяха високи /хайде да кажем бих го преглътнала, защото забавлението за децата е без пари/, но на няколко пъти съм ставала свидетел на лошо отношение на персонала към клиентите и в комбинация с това, че нямаше грам сянка освен чадърите на масите, не ми е било в списъка на предпочитаните места.

# 101
Аз съм ходила веднъж само, че ми е на другия край на града Simple Smile Само споменах като опция.
Не беше лошо като замисъл, но явно за едно сокче и кафенце (за каквото ходят повечето майки) няма как да е рентабилно наистина  Rolling Eyes

# 102
Момичета, здравейте!
Искам да си купя очила с диоптър,ако може да споделите адрес на оптика, в която има бюджетни рамки, не съм претенциозна особено. Благодаря Ви!

`ТуиГ , благодаря ти много за отговора!

# 103
  • о`майна лунна нощ е
Оптодент на спирката на Полиграфията. Цялото семейство си правим там очилата. През април  и аз, и мъжа ми си направихме нови + и за двамата по 1 чифт слънчеви с диоптър.

# 104
Аз също мога да ги препоръчам. Обслужването е върха, а има рамки, които са си доста бюджетни. Аз като отидох и си казах ценовия диапазон, направо си ме насочиха, какво да си взема. Горещо ги препоръчвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт