Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 142
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Скрит текст:
Момичета,ако чуете нещо за почасова работа след 17ч. да свиркате  Wink Peace

# 256
Къде се премести магазина на Зиг Заг, който беше срещу Копчето на Васил Априлов?
Има табела, че от месец август ще се помещава вече в бившата Мега Марина до Филипово. Пише за повече информация - на сайта им.
Юпиии, много ми е удобно там. Party

# 257
Прочетох, че от днес до събота пред пощата ще има базар на италиански хранителни стоки /сирена, маслини, ..., .../, но нямам възможност да се разходя до там. Успя ли вече някой да отиде и да види, а още по-точно -  да опита?

# 258
Къде най-евтино мога да купя тежести и въжета за вертикални щори.
Малката изпочупи всички тежести и скъса въжетата. Звънях в Солис искат по 0.50 на брой тежест, а на мен ще ми трябват поне 60 броя плюс 10 метра въже може би. За по-ниска цена от тази дали сте чуали ?

И още нещо по-напред четох че се коментира някаква нова оптика до Полиграфията ?
Има ли новите колекции на Квят и Полароид там ? Миналия ден бях в Джой но не останах никак очарована, нито откъм модели, нито откъм цени. Скромно, скромно си 'аресах едни на D&G за 400 лева  Mr. Green
Имам едни Полароид отпреди 6 год, взех ги някаква лимитирана колекция и верно много читави излязоха, може  би и още щяха да карат ако един малък човек не беше изкривил рамката !  ooooh!

# 259
Момичета, откъде да си поръчам комарник за остъклената ми терасата. Трябва да са добри, че случая е малко комплициран... има и решетки.

# 260
  • Sunshine state
Това Джъмбо не стига, че е на майната си извън града и няма градски транспорт до него, ами и винетка са иска, за да се стигне до там с кола.
Може да има всичко, но на мен не ми е удобен като магазин и реално не спестявам нищо, ако се довлача до там, заради 10-15% по-ниска цена от тази в града.
Подкрепям напълно. Знам,че е политика на фирмата магазините да са извън града,но в край на сметка загубата е за тях и няма логика.

# 261
  • Пловдив
Скрит текст:

+1. Мистична може да работим заедно в екип  Laughing

# 262
Прочетох, че от днес до събота пред пощата ще има базар на италиански хранителни стоки /сирена, маслини, ..., .../, но нямам възможност да се разходя до там. Успя ли вече някой да отиде и да види, а още по-точно -  да опита?

Аз бях там днес, имаше доста неща - сирена, разни дълготрайни колбаси, маслини, тестени изделия, паста, подправки, сладки, риби, сосове. Лично аз не опитах от нищо, понеже някак обстановката не ми се видя... предразполагаща..
Обаче ми се струва, че цените са малко високи - взехме си една подправка, която 100 гр е 10 лв. Дано е много вкусна, че соленичка ни излезе Grinning

# 263
Здравейте отново Simple Smile Благодаря за отговорите на предишния ми въпрос.
Сега имам нов - дайте ми по центъра или в кичука адреси на магазини за детски обувки - трябват ми сандали за малката. Също се интересувам и за детски магазини за дрехи - искам да купя някакви клинчета за  вкъщи на малката Simple Smile

# 264
Хавлия тип Пончо гледах много в магазин Панда,и аз се присъединявам в търсенето на детски сандалки за момиче Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Скрит текст:

+1. Мистична може да работим заедно в екип  Laughing
newsm10  само измисли какво да е! Wink

# 266
  • Пловдив
Някой да е минавал тези дни през Бриколажа до гарата? Интересува ме дали има останали разсади за цъфтящи балконски цветя на прилични цени 1-1,50 лв. за корен, че ми останаха няколко саксии за попълване  Grinning ?

# 267
Имаше разсад, но беше много грозен, явно са го оставили на дъжда и цените не бяха въобще ниски. В Кауфланд, този в Кичука, имаше разсад на едно цветенце винка, незнам дали го знаеш за 0.99 ст. Страхотно е за сандъчета и цъфти до ноември. Ето това, препоръчвам ти го. Има го в много цветове и става страхотно.
http://media.snimka.bg/6746/019747951.jpg
http://gradinata.bg/_images/i008519.jpg

# 268
  • Пловдив
Благодаря , знам го и го харесвам , казват му гръцко циганче, аз циганчета харесвам и имам , но от другия сорт, мястото на което го гледах това, което ти показваш ми казаха, че за да цъфти с много цвят трябвало да е с повече слънце, а свободните ми саксии не отговарят на това условие-поне една цветарка така ми каза, че нямало да умре , но цвета щял да е по-рехав.  Thinking

# 269
Търся магазин за мебелен обков, в който да има сравнително разнообразие, на прилични цени (знам за Балкан юг, но ми е на много неудобно място). Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт