Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 149
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Точно където трябва
Благодаря за отговорите. А сега с друг въпрос - къде правят дървени/чамови/ мебели по поръчка?

# 241
  • Балчик
Благодаря за отговорите. А сега с друг въпрос - къде правят дървени/чамови/ мебели по поръчка?
Ако не е от значение квартала : в Кючука до EXTREME и на обръщалото на автобус N 1 на кръстовището Южен/ Коматевски

# 242
Момичета, предстои ми пътуване до Пловдив, магазините в подлеза на ЖП Гарата работят ли? Четох някъде, че са в ремонт? Благодаря  Hug

# 243
Момичета, предстои ми пътуване до Пловдив, магазините в подлеза на ЖП Гарата работят ли? Четох някъде, че са в ремонт? Благодаря  Hug

Затворени са почти всички, защото ремонтират подлеза.

# 244
  • Майничка
Къде мога да си купя дунапрен на листи? Около 3см. дебелина.

Миналата година съм купувала от Евмолпия. Имаше различни дебелини.

В Евмолпия вече няма мебелен магазин, стана втора употреба.

# 245
Къде се премести магазина на Зиг Заг, който беше срещу Копчето на Васил Априлов?

# 246
  • Пловдив
Някъде до авт.Филипово...

# 247
Да не би да са в бившата Мега Марина?

Намерих ги във фейсбук, пише че тази седмица се местят на нов адрес, и да, наистина ще бъдат в Мега Марина

# 248
Къде се премести магазина на Зиг Заг, който беше срещу Копчето на Васил Априлов?
Има табела, че от месец август ще се помещава вече в бившата Мега Марина до Филипово. Пише за повече информация - на сайта им.

# 249
И целия юли няма да работи ЗигЗаг? Егати, щях да ходя за бански, явно трябва да се преориентирам.

Може ли да ми кажете какъв транспорт ходи до Джъмбо, че досега все с колата съм ходила? И откъде минава?

# 250

Може ли да ми кажете какъв транспорт ходи до Джъмбо, че досега все с колата съм ходила? И откъде минава?

Няма транспорт до там.

# 251
  • Пловдив
Нищо не ходи до там вече Sad

писали сме заедно с Лъвица Embarassed

# 252
  • о`майна лунна нощ е
Това Джъмбо не стига, че е на майната си извън града и няма градски транспорт до него, ами и винетка са иска, за да се стигне до там с кола.
Може да има всичко, но на мен не ми е удобен като магазин и реално не спестявам нищо, ако се довлача до там, заради 10-15% по-ниска цена от тази в града.

# 253
  • Пловдив
за по-ниската цена съм много скептична... Повечето неща си ги намирам в кварталните магазинчета (Тракия) и то на много по-добра цена Simple Smile
...Обаче си трябва време за обикаляне, (което за момента си имам доста Mr. Green)

Единственото нещо, което за сега, не съм намерила по-евтино тук, са едни панделки - 10 метрова макара е 2 лева Grinning

# 254
Момичета, търся детска хавлия пончо. Къде мога да открия?

Общи условия

Активация на акаунт