Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 006
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • plovdiv
В новата Панда до Полицията в Тракия имаше хубави модели на поносими цени.
Цитат
А във Форума в Тракия, или някъде в Тракия?А в Галерията? Запътили сме се към онзи район, та ако има нещо там, би било чудесно.

# 601
здравейте, търсим си жилище и ще се радвам ако ни препоръчате някоя добра агенция или агент, който съвестно да подходи
нямаме познати, които да се занимават  с недвижими имоти и като се обадим на случайни агенции от обяви просто не ми се коментира - иде ми да им цапна по един и да избягам

# 602
  • Пловдив
Ауу  Crazy  На Илиенци ходих преди две седмици, но не съм разглеждала подробно банските.Само им хвърлих по едно око.

А във Форума в Тракия, или някъде в Тракия?А в Галерията? Запътили сме се към онзи район, та ако има нещо там, би било чудесно.

В Санито до входа към Триумфа има магазин за бельо там скоро гледах български бански на Делфина за под 20 лв, много приятни модели. Същата собственичка държи магазина над Т-маркет в Детски свят, там също имаше.

# 603
  • Пловдив
jjjenq, вече съм ги препоръчвала веднъж в тази или предишната тема - Адвекс. Офисът им е срещу кино "Арена". Работят само двама брокери и обръщат доста внимание на клиентите си. Родителите ми останаха много доволни от тях.

# 604
  • Пловдив
Препоръчайте магазин в Кючука в който има прах за пране Омо , без Лидъл .

# 605
  • Пловдив
Препоръчайте магазин в Кючука в който има прах за пране Омо , без Лидъл .

Кауфланд

# 606
  • Пловдив
Днес бях в Кауфланд но не видях

# 607
  • Пловдив
Аз съм купувала от там на промоция. А онзи ден купих от Кауфланд на "Пещерско шосе". Трудно го открих измежу другите прахове.

# 608
здравейте,моля за помощ някоя мама от Пловдив как се стига от централна гара до Медицинския колеж,каквае връзката има ли автобуси по този маршрут?

# 609
здравейте,моля за помощ някоя мама от Пловдив как се стига от централна гара до Медицинския колеж,каквае връзката има ли автобуси по този маршрут?
от спирката срещу гарата-автобус 116 и 17,малко се ходи пеша
от страната на автогара Родопи/Била/ автобус 11

# 610
от спирката срещу гарата-автобус 116 и 17,малко се ходи пеша
от страната на автогара Родопи/Била/ автобус 11

много благодаря

# 611
jjjenq, вече съм ги препоръчвала веднъж в тази или предишната тема - Адвекс. Офисът им е срещу кино "Арена". Работят само двама брокери и обръщат доста внимание на клиентите си. Родителите ми останаха много доволни от тях.

Точно на мен бяха препоръчани  Twisted Evil Обадих им се, обясних какво искам , момчето каза, че на следващия ден ще звънне да определим кога ще се срещнем и .......до там Mr. Green Все още (20 дни) чакам да ми се обадят! И това ако е професионализъм и коректност - здраве му кажи! Така че , в никакъв случай, НЕ препоръчвам!

# 612
Откъде мога да купя био пиле, ако въобще съществува такова понятие ?
Мъжът ми категорично отказва да даваме пилешко на дребната, защото било букано с болуци и хормони. То верно е така, но тя главно него яде и не толкова често. Свинско и телешко не харесва особено. Риба също не яде.

Също така ми препоръчайте магазин за месо, истинско, хубаво.
Преди пазарувах в Попов, замених го защото ми се струва че са занижили доста качеството.
От няколко месеца пазарувам в Ритон, но последния път случих на кюфтета и наденица със съмнителен вкус и мирис и ги отсвирих и тях.

# 613
  • Пловдив
Дайте препоръка за читава фирма за вътр.щори.Мерси! Peace

# 614
Здравейте! Темата ми може да не е за тук, но знам, че в тази тема ще получа бърз отговор. Търся за детето ми кожен лекар, кой лекар ще ми препоръчате? Звъннах на д-р Боян Костов, но той е в отпуск, а сега ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт