Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 211
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте,
Интересува ме в Пловдив има ли кафене или сладкарница с детски кът към тях и ако има къде.
Сещам се за "Бонжур" - http://grabo.bg/places/sladkarnitza-bonjur, но е в Тракия. Пила съм само кафе там и нямам впечатление от тортите. Детския кът не е особено голям и е на втория етаж.

# 151
Момичета, в районния съд има ли банка, в която да платя такса за свидетелство за съдимост?
Редактирам се: разбрах, че има.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 17:43 от addicted2U

# 152
Моля , за добър кожен лекар , за бенка става въпрос  Simple Smile

# 153
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, в районния съд има ли банка, в която да платя такса за свидетелство за съдимост?
Редактирам се: разбрах, че има.

Не само, че има банка, но и постерминал на самото гише за съдимост и може да си платиш директно с кредитна или дебитна карта там при подаването на заявлението.

# 154
  • Пловдив
Момичета има ли магазин на Калиопе в Пловдив?
Беше ми любим,но нали го затвориха в МОЛ-а и сега се чудя,дали са го преместили,защото онзи ден ми пратиха смс,че има 50% намаление.

# 155
Знаете ли нотариус, който да работи до по-късно, да речем до 19 ч.  newsm78

# 156
  • о`майна лунна нощ е
Калиопе трябва да са се върнали в магазина на центъра до Джумаята, където са и дрехите на Теранова.

Нотариус до 19 ч. не знам. Потърсете координати на Петър Михов, голяма кантора са и работят до късно, но чак до 19 ч. не ми се вярва.

# 157
Здравейте,
Интересува ме в Пловдив има ли кафене или сладкарница с детски кът към тях и ако има къде.
Сещам се за "Бонжур" - http://grabo.bg/places/sladkarnitza-bonjur, но е в Тракия. Пила съм само кафе там и нямам впечатление от тортите. Детския кът не е особено голям и е на втория етаж.

Благодаря за информацията.
Аз не държа на тортите, интересува ме място, където да може дъщеря ми -тя е на 1,5 години- да играе безопасно и да мога да я наблюдавам докато пия кафе.

# 158
Знаете ли някой магазин в кършияка, където продават български дрешки (комес, сали) за бебета. Благодаря ви предварително!

# 159
момичета знам ,че не по -темата но някой да е доволен от психолог в града ще ми е полезна информацията  bouquet благодаря.

# 160
момичета знам ,че не по -темата но някой да е доволен от психолог в града ще ми е полезна информацията  bouquet благодаря.

Венета Джалдети  http://www.skyhigh-center.com/

# 161
  • пловдив
Здравейте,
Веднага се сещам за сладкарница Неделя,тази на Сточна гара посещавам,има детски кът ,също много приятно  е и в ресторант Уникато в Кършияка.

# 162
  • пловдив
Мога да препоръчам Екатерина Виткова,работи в Каспела. Имам отзиви от няколко мой приятели и са много доволни.

# 163
  • пловдив
Моля , за добър кожен лекар , за бенка става въпрос  Simple Smile
Препоръчвам доц. Янкова,работи в клиника Медидерма.Посещавала съм я при проблеми с акне и белези .Не работи по Здравна каса за съжаление.

# 164
  • пловдив
Здравейте,препоръчайте ми добър гримьор в Пловдив от който сте останали доволни. Разбира се да не работи на мн. високи цени от сорта на 80-100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт