Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 152
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Оптодент.

# 211
Благодаря!

# 212
  • Пловдив
Ако може да ми препоръчате и фирма за СОТ на апартамент.да е надеждна и нескъпа.Техниката си я имам монтирана.

# 213
Ако може да ми препоръчате и фирма за СОТ на апартамент.да е надеждна и нескъпа.Техниката си я имам монтирана.

То СОТ-а е легалния рекет, плащаш не те закачат. За апартаменти не знам , но към МВР-то е по-евтино и частните фирми май коя да е все тая. Към МВР-то май най -добре.

# 214
  • Пловдив
СОТ-а към МВР-то го закриха, така че само частни фирми.

# 215
С две ръце за Телепол. Не съм сигурна дали вече предлагат за апартаменти, но в северна БГ са най-добрите, дават до 90 сек. пристигане на адрес при сигнал, имат доста изгодни оферти и зависи на каква ще си, покриват щети.

По-назад в темата някой пита за шнорхел и очила, магазин Яко в Мол Галерия, предлагат доста спортни стоки. На сайта може да се провери какво имат. А по телефона може да се обадите и да попитате дали имат артикула наличен, за да не се разкарвате излишно.  Peace

# 216
  • Пловдив
Благодаря за идеите за СОТ-а.Изпратих 3-4 запитвания и сега чакам да ми дадат цени и условия.
Един глас и от мен за магазин Яко в МОЛ Галерия.Обиколих доста спортни магазини докато намеря хубави,качествени и най-вече пасващи очила за плуване за дъщеря ми и ги открих именно там. newsm10

# 217
  • Пловдив
Да ми препоръчате сервиз с евтин преглед на колата? И за предпочитане да не правят на голям въпрос факта, че е закъснял с една година  Mr. Green

# 218
Да ми препоръчате сервиз с евтин преглед на колата? И за предпочитане да не правят на голям въпрос факта, че е закъснял с една година  Mr. Green
Навсякъде цената е една и съща....ако си платила данъка за миналата година, няма значение,че не е минала преглед Wink

# 219
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 220
ЗлаВещица, ако гражданската ти е към ДЗИ дават едно талонче за отстъпка при годишен преглед в СБА, миналата година прегледа ни излезе 7лв.  Mr. Green
Знам, че не е тук мястото, но за някой може да е полезно, целогодишна сребърна карта пътна помощ към СБА струва 35лв. и при проблем с автомобила безплатно извозват колата в рамките на всеки град или 50км. до най-близкия град, това неограничено. Има отстъпка за преглед с тази карта, както и помощ в чужбина. И още много други полезни неща   Peace Преди време колата ни отказа да запали, извадихме си такава карта и още на следващата сутрин дойдоха с такова камионче, като паяка, закараха колата до сервиза, който искахме и пак ни излезе по-евтино, а можем да ползваме услугите им цяла година.

# 221
Търси се майстор занимаващ се с ремонт на климатици на коли. И по възможност да не дере кожи  Mr. Green Препоръки ?

# 222
Търси се майстор занимаващ се с ремонт на климатици на коли. И по възможност да не дере кожи  Mr. Green Препоръки ?
Сервиз на Citroen на Карловско шосе, цената е същата като при майстор

# 223
Благодаря за бързите отговори! Simple Smileanna_mihova , мерси за описанието на магазинчето,взех си куп неща от там!!! Hug

# 224
Можете ли да ми препоръчате добра печатница в Пловдив за печат на визитки. С готов дизайн съм, интересува ме добро качество на добра цена за големи количества (над 10 000 броя) . Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт