Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 172
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Магазин за мебелен обков има в Кичука до магазин Молдавия. Цени не знам, но е добре зареден.

# 271
  • Пловдив
Къде мога да ида и да си взема късметчетата от капачките на Кока кола? Имам 2 чаши и една топка - всеки ден в Лекси на Гранда ме връщат, че нямали или току-що свършили...

# 272
Благодаря , знам го и го харесвам , казват му гръцко циганче, аз циганчета харесвам и имам , но от другия сорт, мястото на което го гледах това, което ти показваш ми казаха, че за да цъфти с много цвят трябвало да е с повече слънце, а свободните ми саксии не отговарят на това условие-поне една цветарка така ми каза, че нямало да умре , но цвета щял да е по-рехав.  Thinking

Това цвете, което ти показвам не е гръцкото циганче, него го знам, но наистина иска повече слънце. За сянка можеш да си вземеш от обикновената бегония. Не е много красива, но е непретенциозна и прави страхотни топки от цвят. Имаше разсад в Баумакс- 10 бр. за 6 лв. Ето за тази говоря.

http://begonia.hit.bg/bpb03785.jpg

# 273
  • Пловдив
Прочетох, че от днес до събота пред пощата ще има базар на италиански хранителни стоки /сирена, маслини, ..., .../, но нямам възможност да се разходя до там. Успя ли вече някой да отиде и да види, а още по-точно -  да опита?

Аз бях там днес, имаше доста неща - сирена, разни дълготрайни колбаси, маслини, тестени изделия, паста, подправки, сладки, риби, сосове. Лично аз не опитах от нищо, понеже някак обстановката не ми се видя... предразполагаща..
Обаче ми се струва, че цените са малко високи - взехме си една подправка, която 100 гр е 10 лв. Дано е много вкусна, че соленичка ни излезе Grinning

Скъпо е. Маслините са 4-8 лв. ..... за 100гр.  Shocked
Виното, месата - също.
Не знам що за цени са това, по италианските пазари не са такива.

# 274
  • Пловдив
Къде мога да ида и да си взема късметчетата от капачките на Кока кола? Имам 2 чаши и една топка - всеки ден в Лекси на Гранда ме връщат, че нямали или току-що свършили...
От Мол-Пловдив, точно до касите на Пикадили.

# 275
Магазин за мебелен обков има в Кичука до магазин Молдавия. Цени не знам, но е добре зареден.

Благодаря , този го знам, но съм останала с впечатление, че цените са височки. Все пак благодаря за отговора Simple Smile

# 276
  • Пловдив
Момичета, откъде да си поръчам комарник за остъклената ми терасата. Трябва да са добри, че случая е малко комплициран... има и решетки.
Миналия ден един съсед, който има цех за дограми ми направи комарника, ако искаш, ще пиша за тел му номер.

# 277
  • Пловдив
От Мол-Пловдив, точно до касите на Пикадили.

Благодаря!

# 278
  • Пловдив
Наистина са професионалисти и добри търговци в тази оптика.Станаха ми любими. Сега съм с друго питане.Виждали ли сте някъде по аптеките тази промоционална опаковка на Eucerin слънцезащитно мляко 50-ти фактор с подарък пончо? Аз я открих в една аптека,но срока на годност не ме устройваше,затова търся на друго място.Малкия е с атопична кожа,а само на това слънчезащитно изрично пише,че е подходящо за такава.Устройва ме количеството,подаръка пончо,изобщо всичко освен срока на годност.
http://multipharm.eu/product/1289/eucerin-yuserin-promo-paket-sl … lieno-poncho.html

срока на годност в аптеката в която работя е до 05.2015г. Комплекта е с пончо, същия като на картинката  Simple Smile цената е 34.82лв

# 279
  • Пловдив
пончото е ужасно! за нищо не става, пуска даже синьо като се намокриш и завиеш. Един път и съм го прибрала, иначе аз заради него купих комплекта, други слънцезащитни са ми по-любими. И аз взимам за чувствителна кожа, не атопична, но сме бели..бели..
Атопичен дерматит имахме, но го израснахме. Аз бих намазала детето с крем за атопична кожа, а отгоре със слънцезащитен за деца с чувствителна кожа.

# 280
Здравейте!
Търся зъболекар,който да работи в събота и по възможност,да не взема скъпо?!
В Кичука ми е най-удобно,но може и другаде.

# 281
  • Пловдив
Здравейте!
Търся зъболекар,който да работи в събота и по възможност,да не взема скъпо?!
В Кичука ми е най-удобно,но може и другаде.

http://www.angel-milev.com/
познавам го лично, добър и приветлив човек

# 282
  • Пловдив
За интересуващите се от чашите на Кола Кола http://www.coca-cola.bg/
В понеделник ще звъня и аз Simple Smile В Карфур и в Пикадили са свършили... И една въпросче - от къде да купя хубав сребърен синджир и обеци?

# 283
  • Пловдив
Да и аз утре ще звъня на кока-колата.

Относно чашките на Банкя, писах им във фейсбук, отговориха ми - ще ги доставят с куриер.
Който има етикети да им пише - https://www.facebook.com/pages/Bankia-Bulgaria/138189129673344

А някой случайно да знае дали има някъде изостанали чаши на Ариана, в сайта им пише, че са изчерпани преди края на промоцията.

# 284
И една въпросче - от къде да купя хубав сребърен синджир и обеци?
От Халите на Главната - точно преди централния вход вдясно, Токаш мисля се казваше сребърната бижутерия - има разнообразни модели и сносни цени. Също така зад Халите има едно мазагинче за сребро - там има и по-нестандартни модели, купувала съм няколко пъти и от там за колежки: комплект обеци, пръстен и колие идват средно около 100 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт