Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Точно където трябва
Много, много благодаря!

# 317
От къде да купя хубав бебешки прах от паралелен внос?

# 318
  • Пловдив
Момичета, дайте идея от къде да търся сандали за момче 34 номер. "Мечо Пух" са в отпуск.

# 319
Момичета дайте идея за празнуване на рожден ден за 5 год. момиченце. Ще ми се да е на открито. Детския център до Екскалибур е зает на тази дата и аз нещо зациклих. newsm78

# 320
  • Пловдив
Момичета дайте идея за празнуване на рожден ден за 5 год. момиченце. Ще ми се да е на открито. Детския център до Екскалибур е зает на тази дата и аз нещо зациклих. newsm78

Според мен всяко едно заведение с подходящ детски кът става. Наемаш аниматор за 2 часа, който да занимава децата и нямаш проблем!

# 321

Може да поразгледаш в тази тема по-новите постове.

# 322
Откъде оригинална червена къна?

# 323
Откъде оригинална червена къна?
Мога да ти дам фейсбук на една мацка, която рисува с истинска къна, внася си я от някъде. Преди продаваше, но сега не знам. Можеш да я попиташ, много е мила.

# 324
  • Точно където трябва
Похвалих ли се, че си купих дръжки, още веднъж благодаря! А къде да намеря качествени пликове за вакуумиране на дрехи?

# 325
  • Пловдив
Похвалих ли се, че си купих дръжки, още веднъж благодаря! А къде да намеря качествени пликове за вакуумиране на дрехи?
В м-те на 1 лв. и всички големи маркети .Аз скоро си взех от Т-маркет .

# 326
  • Пловдив
Аз тези от левчетата бих ги нарекла всичко друго, но не и качествени Simple Smile
Ние взимаме от Jusk
Peace

# 327
  • Пловдив
Момичета, откъде да взема дрехи за балет за голям човек. Помня, че се коментираше, че В Гранда има... или  нещо се бъркам?

# 328
Можете ли да ми дадете координати на някоя фитнес зала на Брезовско шосе или в близост? Simple Smile

# 329
  • Балчик
Здравейте ,
може ли да ми дадете кординати на майстор- дърволедец , който работи масив и
от който сте доволни.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт