Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 014
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Ако го приемат на първо класиране (а той  е уверен в това) не е точно така:

ЗАПИСВАНЕ НА НОВОПРИЕТИТЕ СТУДЕНТИ

Приетите за студенти се записват в ПУ „Паисий Хилендарски“, както следва:

ОБЯВЯВАНЕ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – 17 ЮЛИ

записване: от 21 до 23 ЮЛИ (включително) – приетите на първо класиране;

................................................

Студентите, приети по първа желана специалност, следва да се запишат в указания срок, в противен случай губят право на участие в следващите класирания.

Все пак да изчакаме и да видим  Simple Smile
Благодаря!   bouquet

# 451
  • Пловдив
Дали приключи навсякъде кандидат студентската кампания за приемане на студенти newsm78

# 452
  • Пловдив
Едва ли. Студенти се приемат и септември.

# 453
  • Пловдив
А как да проверя Rolling Eyes Да звъня и питам за 2-ри прием ли?Трябва ми за позната.

# 454
  • Пловдив
А как да проверя Rolling Eyes Да звъня и питам за 2-ри прием ли?Трябва ми за позната.

На сайта на всеки университет има обявен график по кандидат студентската кампания.За кой ви трябва?Или който и да е?

# 455
Деси,баш там видях и аз пижама,но нещо изпълнението не ме грабна,днес ще проверя и в Сани Центъра,ако някой се сети къде,да свирка,за момичета лесно се намират нещата,ама за момчета труднооо Simple Smile
Купих за синът ми пижама, българско производство, качеството ми хареса. Магазинът се намира на Сточна гара, на ъгъла на ул."Хр.Ботев" и ул."Цар Борис III" има градинка, ако от там тръгнеш посока Тримонциум по вътрешната уличка, магазинът е в началото. Не знам името на улицата, дано обясних разбрано Embarassed

# 456
  • Пловдив

На сайта на всеки университет има обявен график по кандидат студентската кампания.За кой ви трябва?Или който и да е?
Ами...напр. за ПУ-то ще погледна,мерси! Peace

# 457
  • Пловдив
Има ли някъде магазин на "Гидо"? Къде?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 458
Доколкото знам нямат фирмен магазин в Пловдив, но отделни магазини продават техни обувки.
На "Иван Вазов" и на малката Главна в долната част се сещам.

# 459
Къде в район на "Брезовско шосе" има козметично студио - трябва ми за кола маска?

# 460
Ако има родители,чиито деца са в детска ясла "Приказка" в ж.к.Тракия ще им е интересно да прочетат тази статия.Хубавото е,че под нея може да оставите коментар дали и вас са ви излъгали,за да подпишете декларация,че сте съгласни детето ви да е на такава температура иначе ще затворят яслата.
http://news.plovdiv24.bg/503694.html

# 461
  • в колонките
Ако има родители,чиито деца са в детска ясла "Приказка" в ж.к.Тракия ще им е интересно да прочетат тази статия.Хубавото е,че под нея може да оставите коментар дали и вас са ви излъгали,за да подпишете декларация,че сте съгласни детето ви да е на такава температура иначе ще затворят яслата.
http://news.plovdiv24.bg/503694.html

Дали сайтът Ви не се чете, че го рекламирате???

# 462
  • гр.Пловдив
Мацки, къде има магазин от който да си купя препарати за дезинфекция и поддръжка на надуваемия басейн у нас.

# 463
  • Пловдив
Мацки, къде има магазин от който да си купя препарати за дезинфекция и поддръжка на надуваемия басейн у нас.

Виждала съм в Практикер,Баумакс и този вид магазини

# 464
Трябва ми фирма, която да пере мека мебел с Рейнбоу.
Може и на лични.
Мерси, момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт