Къде в Пловдив? - 51 тема

• 58 099
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Позволявам си да дам координатите.Аз ги имам от Only  Peace Изпитани са.
0889774618,0899107527-Александър,фирмата май се казваше Атлант.

Изключително съм доволна от момчетата,работят на нормални цени.

# 586
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми магазин за бяла техника-втора употреба. Виждала съм, но сега като ми трябва не се сещам. Мои близки имат нужда от хладилник и фризер. Благодаря предварително!  bouquet

Има такъв магазин в комплекс "Елит" в Тракия, до Лидъл. Добре зареден е и с внос от Германия.

# 587
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми магазин за бяла техника-втора употреба. Виждала съм, но сега като ми трябва не се сещам. Мои близки имат нужда от хладилник и фризер. Благодаря предварително!  bouquet

В Кичюка на ъгъла на ул. Охрид и ул. Щип ( до магазин Рая- за памперси и детски храни) . Двама братя го държат и си сервизират сами стоката. Казвам го от личен опит- имаме хладилник с фризер на Бош и 7-ма година не е мръднал.

# 588
Момичета влизам с едно по-особено питане, рано сутринта е починало кучето на родителите ми /голяма немска овчарка/ и те не знаят сега как се процедира, на кого да се обадят за да бъде взето кучето? Те сами ли трябва да го закарат някъде, екарисажа най-вероятно?

Благодаря предварително.

Виждала съм кучешки гробчета на Рогошко шосе, покрай оградата, но точно как се процедира не знам. Попитай и в темата за Любители на кучета.

# 589
Здравейте! Знаете ли случайно къде се продават гипсови фигурки за оцветяване? Ходих на Брезовско шосе   след магазина на Чиполино вляво в складовете, но така и не намерих, също така бях в Джъмбо. Благодаря предварително

# 590
Здравейте! Знаете ли случайно къде се продават гипсови фигурки за оцветяване? Ходих на Брезовско шосе   след магазина на Чиполино вляво в складовете, но така и не намерих, също така бях в Джъмбо. Благодаря предварително

Виждала съм в Лекси, което е на Марица, на втория етаж, при канцеларските материали, но нямаше особен избор. И в магазините за хоби и арт съм виждала също.

# 591
  • Пловдив

Ние имаме такъв комплект: http://zaigra.com/shop/product/name/%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0% … %D0%B8/prodid/421
Купен е от квартална книжарница. Предполагам го има в повечето книжарници.
Сега си отливам сама фигурки и детето ги рисува.
Гипс си купувам от строителните магазини.

# 592
  • о`майна лунна нощ е
А тетрадки за първокласник с мотиви на Спонч боп?! През три книжарници минах по центъра и нямаше. В Кауфланд също Sad Няма да мога да стигна до Джъмбо, така че вариантът ми остава за града. Лошото е, че времето за купуването ми е малко. До неделя трябва да ги взема. Дано някоя от вас ме насочи към точното място.

# 593
Бихте ли ми казали от къде мога да взема изкуствени цветчета,обиколих левчетата,но няма голям избор.Дъщерята иска от онези диадеми,дето сега ги носят...добре е да са на поносима цена,не са за сватба чак..

# 594
Здравейте, дами!

Къде мога да намеря евтини прилични бански до 20 лв максимум? Не търся нещо кой знае колко специално, а нормален бански, чието горнище обаче не се състои от подвиждни меки триъгълничета върху връв  Thinking
Ако е с твърда чашка и банел /тип сутиен, може и бриджитка/ още по-добре.

Мислех си за подлеза на гарата  Thinking

# 595
  • Пловдив
Здравейте, дами!

Къде мога да намеря евтини прилични бански до 20 лв максимум? Не търся нещо кой знае колко специално, а нормален бански, чието горнище обаче не се състои от подвиждни меки триъгълничета върху връв  Thinking
Ако е с твърда чашка и банел /тип сутиен, може и бриджитка/ още по-добре.

Мислех си за подлеза на гарата  Thinking

В подлеза на гарата има останали 4-5 магазина. Всички са се изнесли нанякъде. Виж в подлеза на Тримонциум ( има 2 магазина за бельо и бански, но не знам как са цените Sad )

# 596
  • Пловдив
По намаленията сега -Н&М и т.н....

# 597
В Илиенци на Брезовска има голям магазин за бельо и бански,има много избор точно на такива модели и цените са около 20-тина лв.

# 598
Ауу  Crazy  На Илиенци ходих преди две седмици, но не съм разглеждала подробно банските.Само им хвърлих по едно око.

А във Форума в Тракия, или някъде в Тракия?А в Галерията? Запътили сме се към онзи район, та ако има нещо там, би било чудесно.

# 599
  • Пловдив
Трябва да си преинсталирам Windows-а. Някакви предложения къде да отида?

Общи условия

Активация на акаунт