Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Sunshine state
Занесох дрехите на поправка в ателието до хлебозавода-ами много приятна и готина дама е и до утре ще ги направи. Peace Още веднъж благодаря за съвета.   bouquet  bouquet

# 676
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте!
Къде в Пловдив продават възглавници на Екон?

Нашите ги купихме от матраци-центъра на Дизма на бул. "6-ти септември" до Вис виталис.

# 677
  • под тепетата
Благодаря, ТуиГ!
 А от кои купихте? Ползвам от няколко години анатомични и съм много доволна. Аз съм от тези , дето си ги мъкнат навсякъде  Embarassed.  Щерката иска и тя да си вземе за спалнята, а посочените дистрибутори на Брезовска ми идват далече.

# 678
  • о`майна лунна нощ е
Взехме си две - една латексова - мемори /към декември 2012 г., когато правихме покупка/ беше 56 лева и една по-евтина анатомична - за 24 лв.. И двете са "живи" още и се ползват - вече година и половина е минала. Не мога да кажа, че са върхът на сладоледа, но са ни удобни и за сега не планираме да ги сменяме.

# 679
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря Ви за отговорите. Сина ми ще учи стоматология. Щеше ми се да е в непосредствена близост, но явно ще трябва да разширим района.

Момичета, обърнете внимание, че студентът е по дентална медицина - заболекар, а стоматологичният факултет е след Централна гара преди надлеза на Коматевско шосе. Така че вариант кв. Смирненски е добър откъм локация и бързо предвижване до базата.

# 680
  • под тепетата
Благодаря пак, ТуиГ!

# 681
  • Бургас
Много Ви благодаря за отговорите - почти се ориентирах с районите. На кой квартал казвате Кючука?

# 682
  • Пловдив
Радина ,Кичука е с лош транспорт до ВМИ и Хирургиите.
Търси квартира в Смирненски

# 683
Благодаря Ви за отговорите. Сина ми ще учи стоматология. Щеше ми се да е в непосредствена близост, но явно ще трябва да разширим района.

Ти сериозно ли ще го лишиш от купона в Общежитията? Не му го причинявай Peace. Контактите и приятелствата от там остават за цял живот.
Навремето пловдивчани много страдахме , че сме лишени от тази привилегия Laughing.

# 684
  • filibeto-maina:)
Момичетa моля помогнете издирвaм къде в пловдив могa дa си купя козе продукти -прясно мляко и сирене.

# 685
  • Пловдив
всеки четвъртък на улицата на мармалад "братя пулеви" има фермерски базар и може да си купиш козе продукти на мандра халалица. Също и в неделя на пазара на гребната база.
А има и био групи и хранкопи за нашия град, там един човек продава козе продукти, носи ги всеки понеделник до дома ти. Продава разбира се и други - краве, овче, кис. мляко, яйца, пъдпъдъчи яйца...Доволна съм
Но козе не ям и пия Simple Smile

# 686
  • Sunshine state

Ти сериозно ли ще го лишиш от купона в Общежитията? Не му го причинявай Peace. Контактите и приятелствата от там остават за цял живот.
Навремето пловдивчани много страдахме , че сме лишени от тази привилегия Laughing.
Право в десетката е постът ти.    Peace
Годините на общежитие бяха наистина страхотни!  Heart Eyes

# 687

Право в десетката е постът ти.    Peace
Годините на общежитие бяха наистина страхотни!  Heart Eyes

Зависи дали момчето проявява желание за общежитие и къде ще го настанят. Наистина в общежитието завързваш повече приятелства, но има 5-6 години на разположение може да опита и там...и там Simple Smile)

# 688
Годините в общежитието са незаменими!!! Разбира се, има млади хора, които предпочитат да са на квартира.
Имам въпрос към вас: днес сутринта бях в библиотеката на Вазов, както винаги жените бяха толкова нелюбезни, а библиотеката толкова неподредена, че ако бързаш и за работа, нищо не можеш да намериш #2gunfire Та се заканих повече да не стъпя там! Има ли читалища, от където мога да заемам книги за вкъщи?

# 689
  • Пловдив
Имаше библиотека или читалище, където съм убедена, че даваха книги за вкъщи на бул. Свобода около магазин "ШТЪРКЕЛ", преди него се падаше малко ... т.е. от Васил Априлов, като завиеш по свобода и вървишпокрай този дълъг блок от дясно. Май не обяснявам добре.
В читалищата книгите са много по-малко мисля, отколкото в голямата библиотека. Поне изглежда голяма...
Аз в Пловдив не съм ползвала библиотека, защото не съм пловдивски жител по лична карта и там искат разни гаранции и депозити и сумата не ми хареса, когато питах 2008 г.

Общи условия

Активация на акаунт