Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 49

• 33 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря момичета  Hug

Вив  omm смая ме с твоя отчет.

Скромен отчет от мен - Insanity Plyo днес, вчера пък правих Brazil Butt Sculpt + сериозна доза пазаруване.  Храна вече 3 седмици следвам вегетарианския план на блендърите - харесва ми  Peace

Би, Меги  Hug За депресиите  Hug Най-важното е да споделите с някой и да не се оставяте да ви обсеби ... защото след това излизането от дупката е трудно  Sad  Погрижете се за себе си, направете нещо хубаво за някой, който е в по-лошо положение от вас.  (Отдавна не съм в БГ и не знам дали нещата там са се подобрили в това отношение, но тук помагането на хора в нужда е много разпространено и аз отделям поне 5-6 часа на месец за такива дейности - хем помагам на някой, хем на мен ми е приятно  Peace)

ТДИ от 5 до 12 сме на море във вашите вилаети - ще сигнализирам като се аклиматизираме  Hug

Някой пробвал ли е PiYo?

За любителите и нелюбителите на вълшебни хапове, ето нещо ведро: http://www.huffingtonpost.com/2014/06/23/john-oliver-dr-oz-dieta … lnkushpmg00000063

# 721
  • София
Момичета много се извинявам, обаче може ли да ми обясните какво означава плиометрична, и какво - изометрична тренировка  Embarassed

Втори въпрос - правили ли сте Хип Хоп Абс на Шон, какво представлява изобщо? А другата The Asylum ? А третата - Rockin body?

Мама Мил, Инсанити никога не може да се нарече скромен отчет.  За мен това е извънземна работа  ooooh!
А моя е нещо инцидентно днес, бях си решила да се разбия с отделни тренировки за всички мускулни групи, ей така, за спорта дет се казва. Не тренирам така по принцип  Embarassed А и предишните седмици много се отпуснах, вчера с тези шоколади и бисквити ... та имаше и за какво да си наваксвам.

# 722
Вив аз съм правила хип хоп абс - готино е, но според мен ще ти е леко - танцувално е набляга се на корема, но няма нито една коремна преса, рокин боди и също танцувално ама по трудно има доста силово и пак кардиото си е вид танц - приятно е гледаш Шон как си денси по плочки Stuck Out Tongue ъсайлюм еее тежка работа за 1 месец имаш някакви принадлежности, които можеш да си ги направиш и сама ии се почваш лудо скачане рипане и т.н все пак си е Шон Simple Smile

# 723
Вив аз съм правила хип хоп абс - готино е, но според мен ще ти е леко - танцувално е набляга се на корема, но няма нито една коремна преса, рокин боди и също танцувално ама по трудно има доста силово и пак кардиото си е вид танц - приятно е гледаш Шон как си денси по плочки Stuck Out Tongue ъсайлюм еее тежка работа за 1 месец имаш някакви принадлежности, които можеш да си ги направиш и сама ии се почваш лудо скачане рипане и т.н все пак си е Шон Simple Smile
Подкрепям за Хип хоп абс. Peace И добавям-няма ефект. Crossing Arms

# 724
Тренирах по боксерки днес, защото е някакъв ад при нас. Горещина, задух и климатик 9-ка. Така съм се потила, че преди да започна упражненията на постелката се наложи да си подсуша глутеусите и задните бедра с кърпа. https://www.youtube.com/watch?v=HCdCjUVx1OA

# 725
  • София
Линдзи, как я определяш тая тренировка, добре ли натоварва дупето?

Мерси момичета за отзивите  Hug Свалям ги сега, пък дори и да си погледам как Шон си денси по плочки, пак е нещо  Joy Фъстъчее  Hug

# 726
Втори отчет за деня: 2 табати - бърпи и планк, това

и това 

закуска:1/2 кисело мляко
обяд: половин скумрия и малко череши
след.закуска: диня
За вечеря ще е само салата, защото прегреших с 2 сладоледа.
Лека вечер!

# 727
ХипХоп абс има ефект и още как. Аз съм правила 1-2 тренировки и имах мускулна треска на корема от едното нищо  Shocked даже не можех да повярвам! Забавно е  Laughing

Rockin body не  съм правила. Asylum е голямо животно (но ти трябва стълбичка, а може и да си разчертаеш на килима с цветен изолирбанд  LaughingCrazy Crazy Crazy Про-то на Инсанити  Laughing  Peace

# 728
Вив, зависи колко килограма ще използваш. На мен определено ми трябва по-тежко, но в момента нямам. При мен единственият начин да ги правя с по-голяма тежест е да държа 2 чифта дъмбели - 4+2 кг. но ми е много неудобно. Трябва да намеря малко пясък и да допълня импровизираната българска чанта. Усетих глутеусите да се активират какво трябва чак на последната двойка упражнения.

# 729
Google76 добре, няма да натоварваш коленете, но защо реши, че съвсем трябва да урежеш тренировките. Тренирай си си- пилатес, тип каланетика, йога, само внимавай с упражненията, където са включени колена. По- внимателно с храната и няма да има поражения от тези 10 дни  Peace. Да се оправяш и друг път не преневрегвай знаците на тялото и разгрявай много добре  Peace
Благодаря за идеята. Simple Smile Да, може би ще се опитам през това време да се занимавам с горната част на тялото. Просто много се бях навила да я завърша тая програма точно както си е по график т.е всеки ден упражнения, 1 ден почивка и тн., за 2 месеца, а то излиза, че ще се наложи отначало да я започна. Единствено се надявам, че напредъкът ми сега ще ми помогне да я започна по-хубаво пак и да се получи по-добре като цяло.

# 730
  • Пловдив
The Asylum е страхотна програма. Другите две не съм ги правила.
Днес Lower Focus от Алфата и -1см от бедрата  Mr. Green. Имах сериозен застой в мерките, но явно нацелих правилната формула - яко кардио и малко почивка от тежестите.

# 731
Здравейте и от мен. Днес цял ден вали и нямам желание за нищо. Все пак устоях на изкушението да легна да спя и отидох на йога. Та...само това за днес.

# 732
Привет!
И аз се присъединявам към групата на водолеите. Mr. Green
За днес -бицепс и трицепс. Усещам по-голямо натоварване и съм доволна( от началото на седмицата съм с прегрупирани мускулни групи). Днес имахме да отметнем доста задължения и не сме се разхождали с дребоса, но ако не ме домързи твърде много, ще се престраша да си пробвам новото въже в комбинация със спринтове. Mr. Green
Юлинга202uu
Лека вечер!

# 733
може ли да ми обясните какво означава плиометрична, и какво - изометрична тренировка

Най-просто казано: плиометричната е активна, а изометричната - статична. Джъмпинг джакс, скуот джъмпс и пр. са ти плио. Планк, уол сит и пр. са ти изо.

Бобченка, а ти не можеш ли да си намериш ентусиасти, на които да станеш нещо като личен треньор? Такъв си звяр, ще ги нахъсваш здравата. Няма ли хляб в такова занимание? Сетих се за теб, когато тази сутрин една лелка от входа се опита да ме зариби за нейния сутрешен "буут камп". Е как пък не се записала при жена, която няма ни 1/2 от моята мускулна маса, ни от тонуса ми!

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 15:26 от Фея Кръстница

# 734
Аууууу, много ви прегръщам всички водолейчета !  Страхотни сте !  Дъщеря ми е водолей и е уникален дар от Бога !  /не,че е мойто/, но по добро създание от нея не познавам...  Най добрата ми приятелка и тя е водолей ! /от повече от 20 години ни е приятелството/... Аз съм стрелец - луда глава, не ми обръщайте внимание   ... Joy   
  Доктор Оз ми е най противното същество от как го знам, то си му личи на физиономията ... не го искам и подарък да ми го дават , барабар с парите му , на гърба на хиляди хора с надежди...
  Сега се прибрах, ще си отчета тренировката , като си почина малко и закарам Водолейчето ми на колежа...тогава започва моето време !   Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт