Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 49

• 33 141
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте и от мен
за депресивните състояния какво да кажа - случва се на всеки - някой повече ги държи някой по-малко, ноо спирането на всичко не е решение според мен или поне не за повече от ден два - естествено като имате много задачи и чувствате, че сте преуморени - дайте си почивка нищо няма да избяга особено тренировките. На мен ми е се е случвало да се наканя да си пусна видео и пак да не го направя щото нещооо не ми е ден или час за трениране....
Вчерааа мислих да не тренирам обачее се наритах и направих страшна тренировка особено за горна част - тренировката е следната - първо долна част - клек, клек на един крак, мъртва тяга, хип тръстери - 10x3, горна част - лицеви, гръб (гребане, лазтягане на ластик, up right row), раменна преса, рамо в страни, бицепс, трицепсови лицеви - 12x3 направо последния рунд неможех да си мърдам ръцете - супер добра Simple Smile

# 706
Месо от години купувам само от месарски магазини. Никога опаковано. Не, че има някаква гаранция колко е "чисто", но със сигурност е по- добре от опакованите.  Peace
Заех се с борбата си със солта и току що закусих огромен домат с извара, вместо със сирене.

# 707
  • София
Eeeстига сега и вие, тия бутове, които казвам бях ги купила инцидентно от едно малко магазинче в квартала, поради липса на друг магазин в момента и бяха български, опаковани по единично, замразени, обаче не помня на коя марка, не е от известните, а някаква малка фирма. За да тежат вероятно, а и за да са по-вкуснички са им добавили ГФС, но на пазара има съвсем чисто пилешко, не се отказвайте от него, не всички са еднакви все пак. Просто внимавайте, щото гадорията може да е скрита на неподозирани места, както се оказва  Laughing

Така, днес си бих всички рекорди, тренировката ми беше точно 2 часа  Mr. Green
1. Рипта от Гамата
2. Дупе промяната на Боб, 2 пъти я направих
3. Корем https://www.youtube.com/watch?v=MrV4vCotio0&list=PL2PouLNsKP … BxJ1O&index=5
4. Отново дупе с моделската с ластика, ужасно ми е любима, направо ми пали задника  Mr. Green
5. 10 интервала на кростренажора 40/10. Това буквално ме довърши  Heart Eyes

Супер съм доволна днес, за разлика от вчера.

# 708
Позволете да цопна в отбора на увесилите нос.
...
За мен тренировките са начин, да разтоваря, така че не ги спирам  Grinning
Отивам да мисля какви да ги свърша днес  Wink

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 17:29 от ~Би~

# 709

Отчитам за днес Т25 спеед 1.0., голямо потене падна, все едно от банята излизам. Малко ми доиде изнервящо докато схвана упражненията, с този английски ми е зор, къде гледам компа, къде подскачам, но няма да се отказвам. Харесвами много за сега,неусетно минават тези 25 минути супер е jump

Закуска: 1/2 кофичка к.мляко с 2 с.л. овесени трици.
Обяд: 1 яйце с млако домат и патладжан + 4 резенчета пушен пилешки колбас

ХУБАВ И УСПЕШЕН ДЕН!

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 19:26 от ¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤

# 710
  • Бургас
Аааа, какви са тия депресивни състояния през лятото. Я се стегнете, силни момичета сте. Излезте на слънце, то елиминира всяка депресия. А ако рожденните ви дни са скоро, това е нормално състояние.
Китайците са го казали най-правилно "Няма винаги да е така" и притча за това са измислили дори.
Хубав ден.

Отчет: 21 ден, BiFitin90

# 711
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile Аз излезнах в 8 и ей ме на, не се спрях днес Grinning

Снощи свекъра имаше имен ден, едни торти донесе вкъши....ужас  ooooh!  Вив, не си била сама  Laughing

Аз след разходката от не знам колко км. мисля да метна и едно Тотал боди Wink

Билянка и аз съм водолей, абсолютно те разбирам  Hug  влизай по-често тук, да не се чувстваш изолирана  Hug

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 19:11 от TDI

# 712
  • София
То тялото само подсказва какво трябва да правим и кога. И аз като съм така и не ми се тренира, въобще не се насилвам. Отдавам се на себе си, на емоциите си и така.

ТДИ, слънце, имала съм си подкрепа  Heart Eyes
Днес ще компенсираме  Hug
Ще видим сега тоз 1 кг. водица, който ми се вдигна кога ще се източи. Довечера смятам да вечерям само плодове, пък да видим.

# 713
Вив, 2 часа  Shocked

Пък такъв вятър да духа в момента в София...  ooooh!

Биляна, и аз те разбирам. Не съм особено контактна, но да ми кажат "няма", при положение, че до тогава е било точно обратното, направо няма да си намеря място, докато не стане на мойта. И аз съм водолей  Mr. Green Хващам двете деца и тръгвам... трудно, не трудно..  Peace Hug

А на мен как ми се яде една сочна, сочна, шоколадова тортаааааа  Joy Joy Joy

# 714
  • Пловдив
Би, и аз водолей и много те разбирам и ми е мъчно, че така се чувстваш. Измисли начин, ако трябва сама с децата ела... трябва да може. Така стените чувства накрая избиват в незнайни посока, говорете си и нека те разбере. Дано всичко се оправи Hug

# 715
  • София

Ами толкоз отиде, с малките паузи между тренировките, с пиенето на вода  Joy

Наистина страхотен вятър ...  ooooh! Някаква прашна буря ще да е, да знаете. Страхотна запрашеност на въздуха. Аз от тоя 15 етаж като погледна, все едно има мъгла над София, ужас!

# 716
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пак съм тук  Grinning

Моя мъж се покри в залата (тя огромна) само, за да избяга от пудовките  Laughing. Немога и да го накарам да се пораздвижи с малко кардио и крака да тренира, само тежести за горна част прави и това. Ама гледам да не настоявам много, че пак е по- добре от нищо. Трябва да го свали този шкембак, ще видим как.

Аз отчитам разбиващ ХИИТ на пътеката в интервали 30/60 спринт/ джогинг- 15 мин.
След това тренировка за горна част. За пръв път теглих вертикалния скрипец с джаджата за тесен захват и много се накефих, удря доста в горната част на корема, направо става камък.
Завърших с 4 рунда от 20 суинга с пудовка/ренегатско гребане с 2х12 кг/суинг/ повдигане на крака от лег върху пейка.

Гледам тортиии, шоколадии   Crazy, аз вчера си направих домашен черен шоколад с портокалова кора и мака (купих си сурово какао с мака вътре). Ами... много ми е вкусен, днес това закусвах щото не устоях и докато се усетя мушнах 3 бонбона с кафето  Laughing  Laughing

# 717
Ха така, признахме ли си набързо колко водолеи сме се събрали в тази тема  Joy

Редактирах си поста, че принципно не пиша лични неща, тъй да се каже  Wink

В крайна сметка днес ще пропусна тренировка, утре с нови сили. Благодаря ви, все нещо ще се измисли по въпроса  Hug

# 718
Вчера излязох да тичам от нас до университета (т.е 10км) и по някое време ме заболя колянната става, ама продължих, защото реших, че е нещо дребно. През нощта обаче ме заболя доста, днес ходих на лекар и ми каза, че съм разтегнала мениск... и най-лошото от всичко е, че минимум 10 дена няма да мога да тренирам. Ужасно ми е скапано. Тамън вече усещах напредък. Бях се стегнала почти само за малко по-малко от 3 седмици Инсенити, а сега всичко се прецака и после ще трябва пак наново.  Sad

# 719
  • Stavanger,Norway/ Varna
Google76 добре, няма да натоварваш коленете, но защо реши, че съвсем трябва да урежеш тренировките. Тренирай си си- пилатес, тип каланетика, йога, само внимавай с упражненията, където са включени колена. По- внимателно с храната и няма да има поражения от тези 10 дни  Peace. Да се оправяш и друг път не преневрегвай знаците на тялото и разгрявай много добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт