На пазар във Варна - 34

• 46 464
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна, Пловдив
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 19:18 от jadi24

# 256
За ролетните щори - слагахме преди 3 седмици, ролетни с канално дистанционно - е, няма такъв кеф  Laughing От една и съща фирма си поръчахме и двете ролетни външни, ролетен комарник и вътрешни
щори тип "Зебра" :

Скрит текст:
фирмата се казва "Шикови" ... няма да давам сайт, че да не кажат,че е реклама

# 257
Така, да кажа какво се случи...взех котето днес. За 2 нощувки, 1 цял ден там, храна през това време, антибиотици, кръвни изследвания и една консерва котешка (евтина) храна ми взе 27 лв. Котарачката ще приема антибиотици за 10 дни и ще видим какво ще стане след това. Пуснах си я на свобода и силно се надявам всеки ден да идва, за да си хапва и да и давам антибиотиците  Heart Eyes

Благодаря ти за споделеното, много ценна информация за мен   bouquet
А котарачката със сигурност ще се връща там където се чувства спокойна и обичана  Heart Eyes

# 258
  • Бургас
Здравейте дами!
Извинете за нахлуването, но моля за помощ - има ли някъде в началото на Варна на идване от Бургас платен паркинг, на който да си оставя колата и да се движа с таксита из града, защото не го познавам и се притеснявам дали ще се справя?

# 259
  • Някъде там
Здравейте!!!Моля Ви кажете ми къде има магазини за детски велосипеди с голям избор!!!Търся най-вече 14 цола  Hug

# 260
  • по морето
В гръцката махала Джиро, на улицата освен магазина и сервиза залепен до него имат един гараж пълен с детски колеленца, 14-ки има, хубаво е да сте с детето за тест.

# 261
  • Някъде там
В гръцката махала Джиро, на улицата освен магазина и сервиза залепен до него имат един гараж пълен с детски колеленца, 14-ки има, хубаво е да сте с детето за тест.

Аз им гледах сайта имат само 2 модела  Tired

# 262
  • по морето
Здравейте дами!
Извинете за нахлуването, но моля за помощ - има ли някъде в началото на Варна на идване от Бургас платен паркинг, на който да си оставя колата и да се движа с таксита из града, защото не го познавам и се притеснявам дали ще се справя?
Влизате във Варна, първия сфетофар след моста, завивате на ляво, после пак наляво, около високия блок е голям безплатен паркинг, винаги има места, центъра ви е близо, катедралата е на следващия сфетофар, таксита има често до блока.

# 263
  • по морето

Сайта си е сайт, налични гледайте какво има, а те винаги имат, търсете алуминиева рамка, например разликата в теглото на 12 цолово детско колеленце е около 3-3,5 кг, което за едно малко дете никак не е малко.
Ако искате Рая, имам 10% отстъпка, можете да я ползвате без проблем, имат колеленца в магазина в Трошево, Радост 9, но задължително с детето за тест, познават ме и Рая и момичетата работещи в магазина. Хиполенд и т.н. не ви съветвам, боклуци има доста, обикалях в началото на сезона за дъщерята, видях какви ли не лудости, за мен Джиро нямат конкуренция във Варна, имам 6 колелета от там купувани, никакви проблеми през годините, като двете са скъпи.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 15:58 от white snake

# 264
  • Някъде там

Сайта си е сайт, налични гледайте какво има, а те винаги имат, търсете алуминиева рамка, например разликата в теглото на 12 цолово детско колеленце е около 3-3,5 кг, което за едно малко дете никак не е малко.

Благодаря ти white snake   bouquet Ако някой се сети и за някой друг магазин!!!

Аз се сещам за един, който е на бул.Сливница като идваш от центъра светофара. който е преди спирката на техникумите на ъгъла се пада!!!Но не знам дали продават детски колела!

# 265
  • по морето
На Тракия между спирката и експресбанк - веломания, над общината посока Нептун още един магазин, в района на пазара също има магазин, на Владислав малко след кръстовището на мол Варна - колино. По повечето спортни магазини също има детски колелета, в Практикер и Баумакс също, а утре отваря Декатлон до Радио завода на мястото на затвореното Пикадили. 

# 266
  • Варна
Между  СОУ П. Славейков и кръглата банка има един много зареден магазин за велосипеди 

# 267
  • по морето
Кой да чете, писах за него - Веломания 
Peace

# 268
  • Варна
Здравейте Simple Smile Някой сеща ли се за фото студио около лятно кино?

# 269
  • Варна
Относно фризера от предната страница: пуснете го в подарявам.ком или в продавалника в категория подарявам. Веднага ще го вземат за някоя вила или квартира, дори и да е в лошо състояние.

Общи условия

Активация на акаунт