На пазар във Варна - 34

• 46 384
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Здравйте, момичета. Казаха ми, че във Варна има магазин за хубави, ефектни дантели (включително и такива с нашити мъниста или камъни), който бил близо до Морската градина. Живеем в чужбина и искаме да ушием бална рокля на дъщеря ми, докато сме тук в България за лятото. Моля, помагайте! Благодаря ви предварително!   bouquet

Близо до Морската,се сещам само за Дамар,но той не  е и толкова близо. Peace

# 361
моичета имам 2 въпроса
1. къде мога да поръчам етикети за дрехи - състав , произведено в бг ......който се слагат на дрехи
2. къде продават лайсни за палатки
мерси

Отговарям на първия  въпрос:Моя приятелка има магазин,и си поръчва всички етикето от една рекламна агенция Макс Вижън,мисля се каваше.Ето и адреса им:
http://www.maxvisionbg.com/

# 362
Здравйте, момичета. Казаха ми, че във Варна има магазин за хубави, ефектни дантели (включително и такива с нашити мъниста или камъни), който бил близо до Морската градина. Живеем в чужбина и искаме да ушием бална рокля на дъщеря ми, докато сме тук в България за лятото. Моля, помагайте! Благодаря ви предварително!   bouquet

Благодаря много!   bouquet

# 363

Другия магазин,в който може да намерите подходящи платове е Primatex,намира се близо до Нептун!!! Peace
Благодаря много!   bouquet

# 364
  • Варна
Къде във Варна продават най-изгодно ученически раници Габол?

в книжарниците Скайл Х, едната е до Общината точно, другата е на ул. Шипка, а складът им е на ул.  Братя Миладинови 148

http://skail-x.net/

Благодаря. В сайта раници не видях, но поне видях контактите.  Simple Smile

# 365
Здравейте, къде мога да намеря катарама за мъжки колан и цветни ципове за ботуши?
Благодаря предварително   bouquet

# 366
Здравейте, къде мога да намеря катарама за мъжки колан и цветни ципове за ботуши?
Благодаря предварително   bouquet

Във всяка една кинкалерия продават.Сещам се  за най-голямата,която се намира в подлеза до бившата рибна борса Peace

# 367
Къде да намеря клечки за суши?

# 368
здравейте  Sunglasses
сигурна съм че някъде из темите има отговор на това което ще попитам, но просто нямам нерви да търся а и бих желала инфото да е прясно Simple Smile
стигнах до момента да купувам дрешки за малката че скоро ще се ражда, а бюджета ми не е голям та ще се радвам да ме насочите към магазини с хубави стоки и достъпни цени. А ако знаете и къде има евтини колички и легълца ще е супер Simple Smile
също така и сутиени за кърмене и бельо което няма да ме дразни след секцио.
като цяло в главата ми е каша и може да пропускам нещо Simple Smile
благодаря предварително  Heart Eyes

За дрешките мога да препоръчвам бебе депото на Чаталджа (ул Генерал Киселов 31) или на колхозния... има хубави неща на български фирми, на добри цени.. имам чувството, че си слагат определен % надценка над складовите цени, защото съм купувала потник примерно на цена 1,82  Crazy

За колички зависи какви - маркет Слънце, до образцов дом.., за скъпи модели вече не знам

Погледни в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14037.495

# 369
В Пикадили съм виждала.

# 370
  • Варна
Дали някъде във Варна мога да намеря нещо подобно http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 33&Itemid=231.
Къде има по-голямо разнообразие на по-интересни ключодържатели, ако сещате някъде в района на Тракия или пазара newsm78

# 371
Здравейте,
знаети ли къде мога да си намеря дълга пола до земята.. вече виждам на доста момичета едни плисирани ментови и розови прави.. а като отида в моловете няма никъде ;?
Благодаря

# 372
  • Варна, Пловдив
Здравейте, утре ще обикалям за  перилни препарати и искам да попитам освен верига магазини Born има ли и други подобни немски магазини?

# 373
В Пикадили съм виждала.

Мерси!Ще проверя

# 374
Здравейте, утре ще обикалям за  перилни препарати и искам да попитам освен верига магазини Born има ли и други подобни немски магазини?
Аз пазарувам от едно магазинче на пазар Чаталджа, в самия пазар срещу чешмата Peace

Общи условия

Активация на акаунт