На пазар във Варна - 34

• 46 288
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
А някои да знае лаборатория във Владиславово или в близост ,която работи и събота.
Статус в МЦ Младост работи в събота до обяд  Simple Smile

# 46
А някои да знае лаборатория във Владиславово или в близост ,която работи и събота.

Благодаря  Simple Smile

# 47
Какво е работното време на магазин "ФИОЛА" (по-скоро до колко часа работят вечер)?  Магазинът се намира на втория етаж на "Пикадили" Чаталджа.

# 48
Здравйте!Търся дъждобран за 5год момиче дали някой е виждал  във фиола или джъмбо?

В джъмбо съм виждала но скоро не съм ходила натам.

В Кайсиева градина на пазара лабораторията май работеше и събота,но да не те подведа  Rolling Eyes

# 49
Последният път като ходих в събота Статус не работеше, на информация ми казаха, че отдавна не работят в събота, а някаква друга лаборатория на долния етаж, от която останах много недоволна. Но пък на сайта им пише, че работят.  newsm78

# 50
  • Варна
Аз съм ходила в събота в Статус, но в централната и в МД и доколкото знам всички работят. Щом е имало такава случка най-добре се обади предварително и ще се види дали работят.

# 51
Какво е работното време на магазин "ФИОЛА" (по-скоро до колко часа работят вечер)?  Магазинът се намира на втория етаж на "Пикадили" Чаталджа.
Днес ходих във Фиола,но на Колохозния,работното време е до 20:00,може би и този е до толкова.

# 52
  • Варна
Днес ходих във Фиола,но на Колохозния,работното време е до 20:00,може би и този е до толкова.

До 20 ч са, да.

# 53
Огледала съм виждала в Бриколаж/нали той беше до Дом Младост?/, но не знам какви са цените.

Някой виждал ли е тези продукти в района на Чаталджа/Червения площад/Окръжна? В аптеки ли да ги търся, в Елитис?

Скрит текст:

В Елитиса на Чаталджа  Peace Но може и да не намериш всичко.. Гледам, че все има малко останали бройки =) Лятото наближава  Mr. Green

# 54
  • Варна
Последният път като ходих в събота Статус не работеше, на информация ми казаха, че отдавна не работят в събота, а някаква друга лаборатория на долния етаж, от която останах много недоволна. Но пък на сайта им пише, че работят.  newsm78
съжалявам ако съм подвела някого, но оня ден ходих там да си правя изследвания и видях на вратата, че пише работното им време и за събота. предполагам по-скоро твоята случка е било нещо инцидентно, щото ако вече няма да работят в събота може би щяха да махнат табелката. отделно че и в сайта пише, че работят Simple Smile
а в другата лаборатория на МЦ не съм ходила, и нямам отзив. предпочитам Статус заради онлайн проверката на резултатите Simple Smile

# 55
  • по морето
съжалявам ако съм подвела някого, но оня ден ходих там да си правя изследвания и видях на вратата, че пише работното им време и за събота. предполагам по-скоро твоята случка е било нещо инцидентно, щото ако вече няма да работят в събота може би щяха да махнат табелката. отделно че и в сайта пише, че работят Simple Smile
а в другата лаборатория на МЦ не съм ходила, и нямам отзив. предпочитам Статус заради онлайн проверката на резултатите Simple Smile

Статус в Младост - събота работи до 13:30ч, днес бях там за едно изследване.

# 56
До 20 ч са, да.
  bouquet

# 57
Къде могат да се намерят сурови ядки на по ниски цени? Мисля, че някъде из форума съм чела, че има на Чаталджа, но не съм сигурна  Rolling Eyes

# 58
  • Варна
Евтино огледало за стена съм си купувала от Шихо до Винса, около 4 - 5 лв беше, огледало като огледало в приятна дървена рамка Simple Smile

# 59
  • Варна
Моят чадър е от тук
http://www.art93.com/
Малък е и много удобен за дамска чанта.

Общи условия

Активация на акаунт