На пазар във Варна - 34

• 46 339
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Здравейте, къде  продават тапицерии за детски столчета за кола? 
Имаш предвид летни калъфи ли? Аз сега купих за беба от Биберон. Иначе вероятно има и в Сладури до обредния дом,  и в Рошко.  Peace

Какво представлява това?

https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD+%D … ;bih=657#imgdii=_

Ето това. Хавлиени, памучни са. С идеята, че по-малко изпотяват. А аз исках и понеже и кошницата за беба, и стола на баткото са черни - малко от малко да не привличат толкова слънцето.

# 466
Здравейте,
Можете ли да ме насочите към бижутери или бижутерски магазини, където предлагат венчални халки на сносни цени? Търся бяло злато, без камъни и прочие превземки. Иска ми се все пак да има някакъв интересен елемент.

Ако нямаш злато ,което да дадеш за да ти направят халките,цените общо взето навсякъде са еднакви.Може би колхозния пазар са малко по-високи.Нашите миналата година ги взехме от магазина който е над бар КокоБонго(не знам дали съществува още) на самата главна,Княз Борис първи,до банка ЦКБ.НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА КАТО НАС !!! Безкрайно недоволни сме,връщахме ги няколко пъти докато ни ги направят както искаме а и управителката беше много груба.На всичкото отгоре на халката на мъжа ми след 2 дни носене му падна част от покритието от вътрешната страна на халката и сега на практика половината ми име го няма Sad.

Намерих им кординатите.Става въпрос за магазина на Княз Борис първи 44А. Оказа,че имат и магазин на Владислав. http://hugasian.bg/contact/

А и сега се сетих,че на всичко отгоре се опитаха да ни излъжат и с цената и грамажа на златото,когато искаха да го изкупят.Имахме 14 грама злато(една стара гривна на мъжа ми) Искаха да ни я сметнат като 12гр. ,защото гривната била куха и  2 грама щели да изчезнат при топенето  ?!?!!?!

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 16:09 от Анонимен

# 467
Сестра ми скоро има рожден ден. Иска да си прави перманентен грим на устните. Знаете ли къде работят качествено и евтино?

# 468
Ана, мога да ти дам координати на лични ако искаш?  Wink

Относно моето питане за лещите, мерси за отговора за Леонардо, ама лещи за по 50-60лв за 3 месеца и сама знам от къде да си купя, питах за по-ниски цени  Wink

# 469
  • варненка от София
Дами, искам да си изпера дивана и не зная коя фирма да викна, не искам да е с Рейнбоу, а с професионални машини, имате ли идеи и препоръки? Благодаря предварително.

# 470
  • Варна
Дами, искам да си изпера дивана и не зная коя фирма да викна, не искам да е с Рейнбоу, а с професионални машини, имате ли идеи и препоръки? Благодаря предварително.

И мен ме интересува същото. Party

# 471
  • varna
Здравейте ,къде мога да заведа децата на 4г и на 2,6г на басейн ? Звънях на няколко семейни хотела отказват ми.

# 472
  • Варна
Здравейте ,къде мога да заведа децата на 4г и на 2,6г на басейн ? Звънях на няколко семейни хотела отказват ми.
моите ги водя на Персей /бившия Бриз 1/, 2 лева на дете, 5 за възрастен /басейн плюс шезлонг/, има и голям бар, спасител, басейна и водата са винаги чисти...ходим там от години, мн съм доволна  Peace

# 473
Ана, мога да ти дам координати на лични ако искаш?  Wink

Да, моля те, рожденния й ден наближава, а тя ще се зарадва на подобен подарък Simple Smile

# 474
Здравейте дами, трябва ми магазин във Варна с хубави стенни часовници- интересни модели, няма значение цената. Благодаря  Simple Smile

# 475
Днес ходих на Елитис до жп гара на 2 етаж - има красиви часовници от плоча като този https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0 … 58304%3B400%3B324

# 476
А до Елитис е Адонис, склад за сувенири, но може и да продават на дребно. В него също има много красиви часовници. Peace

# 477
  • Някъде там
Попита ли в хотел Персей имат сайт! Там правят детски рождени дни би трябвало и свободно да пускат срещу заплащане.

И мен ме интересува за пране на диван Simple Smile

# 478
  • ВАРНА
Трябват ми бели/кремави роклички за кръщене на децата - на 1г и 6г,някой да е виждал скоро и как се движат цените?Не искам да е нещи претруфено с панделки и розички - красиво и изчистено  Peace Другата ми опция е да си поръчам от интернет,така че всякакви препоръки ще са ми полезни  Peace

# 479
Ние пролетта я свършихме тази работа, преди да се роди малкия ни син  Grinning. Изпраха и изтупаха 2-та дивана, килима в хола и само тупане на матрака на спалнята. Фирмата ни беше препоръчана от наш съсед и не ни разочароваха. Довечера ще искам телефона от мъжа ми, защото той си комуникира с тях, и ще ви го дам.

Общи условия

Активация на акаунт