На пазар във Варна - 34

• 46 384
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
момичета виждали ли сте някъде кукла "летяща фея"? това е желаният подарък за РД, гледах в Хиполенд една, но е много грозна, пък и 40лв.

# 331
Търся чанта за количка на Lorelli или друга не много голяма и скъпа. Знаете ли къде ги има? По възможност в района на центъра.
В хиполенд в сайта им има чанти http://www.hippoland.net/manufacturers/product/list/id/807/?p=4 Провери магазина им в мола  Peace

На бертони чантите са почти същите http://www.hippoland.net/manufacturers/product/list/id/432/?p=5
Аз видях, че има в Хиполенд, но ми е малко трудно да ида до Мола или поне в скоро време. Мерси все пак. Ако някой се сети къде другаде мога да намеря такива чанти ще съм благодарна.

# 332
  • Някъде там
Bebitta Ако тази ти харесва! Магазина е до хотел Черно море http://www.biberon-bg.com/product/7871/chanta-za-kolichka-chipolino-bezhava.html

# 333
Супер е! И цената ме устройва. Ще мина да ги видя, знам къде е магазина. Мерси Капризче  Simple Smile

# 334
  • Варна
Някой може ли да ми каже, ако е срещал в конкретен магазин детски гумени сандали. Обиколих навсякъде, където се сетих, нищо не мога да намеря. Силиконови има, обаче аз не искам, предпочитам гумени, струват ми се по-меки.

# 335
В МОЛ Варна на щандовете с бразилски сандали няма ли?

# 336
Здравейте, някой да знае от къде във Варна мога да си купя празни бутилки за ракия? Гледах разни он-лайн магазини, но ми се иска на живо да ги видя преди да ги взема, пък и 2 лв за бутилка ми се вижда много. Сватба ми предстои и сега с този въпрос съм се заела.  Simple Smile

# 337
  • Варна
Някой може ли да ми каже, ако е срещал в конкретен магазин детски гумени сандали. Обиколих навсякъде, където се сетих, нищо не мога да намеря. Силиконови има, обаче аз не искам, предпочитам гумени, струват ми се по-меки.
в МОЛ Варна на щанда където продават Ipanema има гумени сандалки, взех на сина ми миналата седмица, струват 29 лева, страхотни са  Simple Smile

http://www.efootwear.eu/product-eng-54127-Sandals-RIDER-Revoluti … 88-Grey-Blue.html нещо подобно, само дето каишката отзад е цяла с останалите, а не влиза в такова кръгче и да се върти напред да става както сабото...дано ме разбра

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 08:01 от BoBoDes

# 338
  • Варна
Някой да е ходил това лято на плажа на Траката? Как е положението там?

# 339
здравейте  Sunglasses
сигурна съм че някъде из темите има отговор на това което ще попитам, но просто нямам нерви да търся а и бих желала инфото да е прясно Simple Smile
стигнах до момента да купувам дрешки за малката че скоро ще се ражда, а бюджета ми не е голям та ще се радвам да ме насочите към магазини с хубави стоки и достъпни цени. А ако знаете и къде има евтини колички и легълца ще е супер Simple Smile
също така и сутиени за кърмене и бельо което няма да ме дразни след секцио.
като цяло в главата ми е каша и може да пропускам нещо Simple Smile
благодаря предварително  Heart Eyes

# 340
здравейте  Sunglasses
сигурна съм че някъде из темите има отговор на това което ще попитам, но просто нямам нерви да търся а и бих желала инфото да е прясно Simple Smile
стигнах до момента да купувам дрешки за малката че скоро ще се ражда, а бюджета ми не е голям та ще се радвам да ме насочите към магазини с хубави стоки и достъпни цени. А ако знаете и къде има евтини колички и легълца ще е супер Simple Smile
също така и сутиени за кърмене и бельо което няма да ме дразни след секцио.
като цяло в главата ми е каша и може да пропускам нещо Simple Smile
благодаря предварително  Heart Eyes

За дрешките мога да препоръчвам бебе депото на Чаталджа (ул Генерал Киселов 31) или на колхозния... има хубави неща на български фирми, на добри цени.. имам чувството, че си слагат определен % надценка над складовите цени, защото съм купувала потник примерно на цена 1,82  Crazy

За колички зависи какви - маркет Слънце, до образцов дом.., за скъпи модели вече не знам

# 341
Препоръчайте място, където да поръчам красива и вкусна торта за рожден ден на мъж.
Ако има и каталог/сайт за разглеждане на модели, би било супер   Heart Eyes

# 342
  • Варна
Момичета, трябва ми сервиз за лаптоп-а. Да е читав, без да ми резнат главата. Mr. Green май много искам Някой има ли идеи? Много благодаря! Hug

# 343
Препоръчайте място, където да поръчам красива и вкусна торта за рожден ден на мъж.
Ако има и каталог/сайт за разглеждане на модели, би било супер   Heart Eyes

Не съм много веща, но преди няколко месеца на един повод ядох най-яката торта в живота си. После видях кутията, че е от сладкарница Мармалад и ми казаха, че се намира в Гранд мол-а.  Peace

# 344
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, трябва ми сервиз за лаптоп-а. Да е читав, без да ми резнат главата. Mr. Green май много искам Някой има ли идеи? Много благодаря! Hug

ММ се занимава с това.Ако искаш ми пиши на ЛС, за да не ми клъцнат крилцата за реклама   Peace

Общи условия

Активация на акаунт