Дано скоро да отмине този период,защото психически едва издържам.Вечно крещя по баткото ,а то милото има нужда от внимание ,което не мога да му обърна ,заради вечно висящия на крачола ми Тони
Не мога да отида до тоалетната значи...хем си бях обещала ,че няма да го позволя И този път ,но ето...Много ме е яд на себе си ,на майка ми ,че не иска да ми помогне да го отбия ,на ММ ,че не избра подходяща дестинация за първата ни почивка ,на всички...У дома ми е задушно ,скучно ,но уютно.Ето ,проспах го сега ,баткото спи в другата стая и няма нужда да обикалям горите с 11 кг товар ,за да не вдигаме шум
Казвам ви ,вчера ми се искаше и двамата да ги оставя в гората и да бягам
Направо съм за социалните
Аз съм забелязала, че ако имаме гости, дори и каката, и Виктория почва да се глези, да не иска да си ляга навреме, преуморява се, и само реве, и е пълен кошмар, а и не иска да спи на друго място, освен в кревата си, в количката на разходка мах 45мин, затова съм се сетила какво ли ме очаква, ако сменя ритуалите.
И да сме някъде далеч от хора ,да можем да си покажем магарията докрай 
Да,ама не! Мисля в 10,30 да се кръщаваме ,в 12 в ресторанта и в 15 часа всички да са по леглата
Хич не ми дреме ,че щяло да бъде топло ,по-добре следобяд и т.н.Аз така си го представям,така ще бъде.А за същинския рожден ден с майки и деца на датата събирам идеи.Много ми харесаха помпоните на Пина,тортата на Юли на Дени...Имам рокля за едното парти,сега поръчах и за другото.Ще ме видите каква съм толумбичка .Слаба ,а с шкембе и бузи
Баткото иска на басейн другата седмица да го водя,как ще се събличам не знам
Мисти,вие с Вики как прекарахте ?
обаче ако нещо ме пропусне утре ще ида. Забелязах, че вече три пъти, цикъла ми идва на 26-ия ден, който е утре май
А ние за да не се налага да има парти за РД, и отделно за кръщене и то през седмица, правим всичко 2 в 1 , в нас е теснотия голяма, не мога да си представя повече от две майки с две деца, а и то Вики нищо не разбира, затова само роднинска сбирка на обяд, която по-късно ще прерасне във вечеря и така ще е. На обяд навън, а на вечеря тук правихме едни уговорки с един съсед, който дава апартамента си под наем /не този над нас, а на първият етаж/ изнесли са се наемателите, и ще вземем неговия апартамент за 2 дена, така няма да мисля къде да сложа да спат половината народ, а и сигурно сбирката вечерна ще е там, че да не притесняваме принцесата в нас
в Германия поне събота и неделя с мъжа, вечер се прибира през седмицата - говорим, вечеряме.... Тук ми е в крайна сметка май по-самотно. Егати, няма угодия за мене!

Нямах как да пиша от село, но не съм ви забравила 
Разбирам те напълно, моята баб също си отиде в ръцете ми..... Болката ми никога не отмина, сърцето ми винаги ще е празно без нея....
Ние от време на време се виждаме в една градинка в Славия. (близо е до Красно село, Гоце Делчев, ако ти е по-познато). Нещо опитите ми за организиране на срещи в южния парк, Борисовата градина не бяха много успешни, но при желание - може да измислим нещо.
Да си бил решил той като порасне. И кака му си стои така некръстена по същата причина. Май няма да ме огрее да правя кръщене.
Ей го на, пак не спа, изля шишето с водата на спалнята към 4:30 та се ядосах и я върнах обратно в нейният креват, отвива се цяла нощ, има едно заведение срещу нас, снощи имаше нещо като мъжка сватба, свиреха с уста на някакви тежки македонски песни в 1, в 2, и т.н. жени не видях, щото към 4:30, когато В. ми вдигна кръвното, бяха излезли 10-ина мъже отпред. Чак към 5ч тя пак се събуди естествено та отворих прозореца, снощи беше валяло и навън беше студено, та заспа за около 1,5часа, което си е рекорд. И т.к. надеждата умира последна, се надявам вече на чудо. Сигурно ако спя 4 часа, но да са без прекъсване, ще съм нов човек.