СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 415
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 45
Класация на Софийските училища:
http://dox.bg/files/dw?a=fda670bce5

Сигурно не ви интересува Wink)

Това не е ли от миналата година?

http://bachu-bg.com/index.php/component/content/article/90-no/310-7

# 46
Sash, благодаря за темата.

Здравейте! За децата ни - на първо класиране, по първо желание.

Ние почти сме решили кое ни е първо желание (минахме през почти всички елитни гимназии  #Crazy).
Но ако може да помоля за още малко мнения.
Целта ни е английски + френски. (поне за единия език ще има и курсове, разбира се).
АЕ е на ниво В2, френски не е учила.

Какво мислите 9 ФЕГ или I АЕГ?
Лошото е, че за ФЕГ чувам и чета във форума по-скоро отрицателни мнения (всъщност само една мама е много доволна).
Предполагам, че в I АЕГ  излизат с английски на високо, нали?

# 47

Благодаря ти, Sash Simple Smile
Успех на децата на първо класиране Simple Smile

Моят калпазанин иска да си остане в СМГ, не иска и да чуе за немската паралелка (то май и няма да ни стигне балът за това), и сега се караме как да редим гимназиите по-надолу. Мисля, че може да влезе и в НЕГ, а аз искам да пишем и Испанската, но нашият човек си е сигурен, че е в СМГ и нищо друго не го интересува... Мама нека си се гърчи....

Пожелавам ви спокоен ден, и събота и неделя - голямото редене Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 08:22 от Amiiiii

# 48
  • София
Добро утро Simple Smile Дали, ако отида да видя работата на дъщеря ми мога да я снимам (тя иска да си я види, но няма възможност да отиде)?

# 49
  • София
Класация на Софийските училища:
http://dox.bg/files/dw?a=fda670bce5

Сигурно не ви интересува Wink)

Това не е ли от миналата година?

http://bachu-bg.com/index.php/component/content/article/90-no/310-7
Embarassed Embarassed Embarassed Подведоха ме....Съжалявам.

# 50
  • В тъмната гора.
Добро утро и от мен!
При нас дори статистика не излезе.

# 51
Добро утро и от мен!
При нас дори статистика не излезе.

атакувайте - мейли, обаждания по телефона. (аз вече го направих)

# 52
Успех на първо желание на децата! И на мамите, разбира се! Ох, верно ли kumchowalcho? Надяваме си се ние, че добрите ви момичета с високия бал ще останат в СМГ, че да имаме и ние шатс за 91 НЕГ ама викаш, че искат немски ли ?

Предварителните нагласи са такива - от 10 съученички, които има, 4 да отидат в немската. Ама това не е сигурно, докато не се подадат заявленията.

# 53
  • в морето до колене

Вижам, че повечето сте от София, а аз се изнтересувам за Бургас и не отрих тема за седмокласници от тук, затова искам да помоля, ако някой мама от Бургас има статистиката от миналата година , за да сравня с тазгодишната, че да мирясам.

И аз да се присъединя към молбата за миналогодишните статистики за Бургас.  Praynig

# 54
  • някъде ... тук ...
Sash, благодаря за темата  bouquet

Да се надяваме, че балът ще ни стигне за СПГЕ Джон Атанасов. За ТУЕС и НПМГ с физика едва ли ще го огрее с тия оценки. Ще видим.

# 55
И аз да се присъединя към молбата за миналогодишните статистики за Бургас.  Praynig

https://drive.google.com/file/d/0B75ZEqwqTJ5KN25fRHRuM3U0UlU/edit?usp=sharing

# 56
  • дядовата ръкавичка
Момичета, извън тези изчисления и статистики искам да споделя нещо, което научих от приятелка, ходила да гледа работата на детето си. Спомняте ли си онзи дебат във форума дали трябва да се преразказва епизода, в който Снежният човек говори, а врабчето не го слуша. Е, трябвало  newsm78
И ако не е преразказан вземали по 2 точки. На детето й и на още едно тяхно приятелско дете са им отнети точките. Не че има значение вече, но мисля че не е правилно.

Нашата учителка е била проверител и това го беше казала на децата веднага след изпитите. Нарочно не го споделих тук, за да не създавам излишно напрежение. И аз мисля, че не е правилно  Naughty.

Мен продължава да ме тресе. Моят младеж още не е оформен по БЕЛ. Днес ще правят изходно. Чудя се, при положение, че има 64.5 от първи модул, може ли да му остави 5-ца Thinking

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 09:20 от Айяла

# 57
  • Пловдив
Ън,  не знам как да цитирам поста ти от предходната тема, но как така реше, че за момче с резултатите, които каза майката, е абсурдно да влезе в Ив. Вазов с френски и в хуманитарната. Става въпрос за момче все пак. А и в хуманитарната минималните балове за паралелките с английски и немски са точно такива като този на бала на момчето в момента. При очаквани по-ниски балове тази година, момчето има реален шанс и за хуманитарната с английски, немски, руски, френски.

И още нещо  какво й е средата на професионалните гимназии? Убийства ли стават там? Само наркомани ли има? Какво? Прокажени ли са? Там, който иска да учи, учи. Излизат с професионална квалификация и ги приемат с предимство в някои университети. Почти всички ПГ работят по европейски програми и децата ходят на стажове в чужбина. Ако детето има вече някаква насоченост или някоя специалност му се струва интересна, защо да не опита. Там учат деца като всички останали.

# 58
  • В тъмната гора.

Мен продължава да ме тресе. Моят младеж още не е оформен по БЕЛ. Днес ще правят изходно. Чудя се при положение, че има 64.5 от първи модул, може ли да му остави 5-ца Thinking

Нашата госпожа по БЕЛ каза, че за оформянето на годишната оценка не е важен само първи модул, а и двата модула. Предвид това, че класните и през двата срока при нас бяха на два етапа - тест и писмена работа.
Аз мисля, че учителите трябва да поощряват, а не да намаляват оценките. Ама аз така си мисля. Някои учители са си кофти хора.

# 59
  • дядовата ръкавичка
Моят син е с 11, 363.  за диапазона до 11,300 тази година има обшо 148  момчета, за сметка на миналата- малко над 200 за минилания бал тогава,който е малко по-нискък, но в същия диапазон. Баловете за момчета за елитните гимназии трябва да паднат по   прости сметки  newsm44

148 са с бал до 11.400.

Ali_Georgi, ще отидеш, разбира се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт