СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 415
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря на Sash и на всички активни потребители (няма да изброявам, за да не пропусна някой) в темичката за подкрепата, ентусиазма, осведомеността и готовността за споделяне! Дните ни в очакване определено минаваха доста по-леко благодарение на всички вас!  bouquet

Моето дете е категорично - СМГ НЕ, и след като вчера видях статистиките за София, мисля че мога да дочакам първо класиране спокойно!
Пожелавам на всички форумски дечица да се класират на желаното място и да имат късмет през следващите пет години, където и да учат - ние естествено ще сме на линия за съдействие и съвети, независимо че вече навлизат със страшна скорост във възрастта, в която си мислят, че съветите на родителите са последното нещо, което трябва да следват Laughing

# 61
  • на вълнолома
И аз да се присъединя към молбата за миналогодишните статистики за Бургас.  Praynig

https://drive.google.com/file/d/0B75ZEqwqTJ5KN25fRHRuM3U0UlU/edit?usp=sharing

bouquetБлагодаря ти много, Дидева!

# 62

И още нещо  какво й е средата на професионалните гимназии? Убийства ли стават там? Само наркомани ли има? Какво? Прокажени ли са? Там, който иска да учи, учи. Излизат с професионална квалификация и ги приемат с предимство в някои университети. Почти всички ПГ работят по европейски програми и децата ходят на стажове в чужбина. Ако детето има вече някаква насоченост или някоя специалност му се струва интересна, защо да не опита. Там учат деца като всички останали.

Peace Абсолютно подкрепям.
Да добавя - за някои евросубсии в земеделието (млад фермер - 25000 евро) голямо предимство се дава за завършен селскостопански техникум, за ЕГ, МГ и другите елитни няма бонус.  Mr. Green

# 63
biborana и 1АЕГ и ФЕГ са отлични за съответната езикова подготовка.Разбира се зависи си и от детето.Подредете си желанията според вашите предпочитания.
Здравният картон е необходим,чак при записването в училището ,където е приет ученика.

# 64
  • някъде ... тук ...
dundi73, и аз съм на твоето мнение за проф. гимназии. Сигурно има и много зле откъм среда и неучене, ама едва ли са всичките. Лошото е, че много малко отзиви намирам в нета. Темите по въпроса във форума не са много скорошни.

# 65
  • на вълнолома
Понеже сте по-наясно със статистиката от мен, дано греша в сметките, но излиза, че в диапазона където е моя хубостник тази година има повече деца с натрупване от миналата година Embarassed, което означава, че баловете ще са по-високи за Бургас от миналата година и ни е спукана работата #Cussing out
Бел + Мат 9,056 ( направо ме е срам да ги споделя, като гледам успехите на вашите деца)

2012 г                оценки           с натрупване
от 9 до 9.455       268                  795

2013 г
от 9 до 9.455       262                  1019

2014 г
от 9 до 9.06          9                       1262

# 66
Моят син е с 11, 363.  за диапазона до 11,300 тази година има обшо 148  момчета, за сметка на миналата- малко над 200 за минилания бал тогава,който е малко по-нискък, но в същия диапазон. Баловете за момчета за елитните гимназии трябва да паднат по   прости сметки  newsm44

148 са с бал до 11.400.

Ali_Georgi, ще отидеш, разбира се  Peace

148 са всички,заедно с тези в диапазона 11,300- 11,400.... в диапазона до 11,400 са от рода на 85 ( на работа съм  и нямам статистиките пред мен, това по спомени от снощи  )
 Peace

ПП: сега ще ме караш пак да ме гризе червей и да проверявам- за 5 път Simple Smile)))

# 67
  • В тъмната гора.
dundi73, и аз съм на твоето мнение за проф. гимназии. Сигурно има и много зле откъм среда и неучене, ама едва ли са всичките. Лошото е, че много малко отзиви намирам в нета. Темите по въпроса във форума не са много скорошни.

Прекалената конкуренция в училищната среда понякога демотивира, както и липсата на каквато и да е конкуренция.

# 68
  • София
И ние ще сме от треперищите до края, със сбор 10,838 и  659 девойки преди наси 119 в нашата трупа  - направо акъла не ми стига как ще успеем в ФЕГ или 2-ра АГ???? Praynig
Дано успее детенцето Praynig ама като говорих да учи цяла година   #Cussing out

# 69
148 са всички,заедно с тези в диапазона 11,300- 11,400.... в диапазона до 11,400 са от рода на 85 ( на работа съм  и нямам статистиките пред мен, това по спомени от снощи  )
 Peace
ПП: сега ще ме караш пак да ме гризе червей и да проверявам- за 5 път Simple Smile)))

148 са с бал до 11,400. В диапазона 11,300-11,399 има още 55 момчета, значи общо  203.

# 70
Всеки с проблемите си...  ooooh!

Laughing
Моят снощи заспа изтощен в 8:30.
То са мисли какъв лаптоп да си избере, то е чуденка къде да учи, след като балът му
стига не само за СМГ английски, но и за НЕГ, че и за СМГ с немски има не малък шанс.
Не е лесно  Sunglasses

Саш,   bouquet за темата

Здравейте, мами и успех на бъдещите осмокласници!
И ние имаме дилема вкъщи - първото ни желание е за СМГ с немски и се чудим дали с нашия бал имаме голям шанс или да не се надяваме. Там се взема математиката * 3 + един път БЕЛ. Моля, дайте мнение!
Момиче  -  Математика 5,888    БЕЛ 5,850

Благодаря ви!

# 71
  • някъде ... тук ...
Това го знам, _Mishel_ и съм съгласна.

# 72
  • в тристайна гарсониера :)
Да се запиша. Успех на всички дечица!

# 73
преди моята мома има 500 момичета /5.456 и 5.700/ - не съм доволна  Crossing Arms

това е бал 11.156

аз виждам за интервал до 11.1 - 397 момичета

или греша, защото аз съшо гледам този интервал - ние сме с 11.1

Аз гледам за 11,101 и ги изкарвам 472

то няма 11. 101 има 11.1
вижте, да не събирате със следващото число
според мен са 397 - така мисля

397 + онези 101, които са в нейния интервал = 500 - така го изчислявам

# 74
Събирам мнения за Варна, чудим се коя гимназия да изберем пета или първа, младежа иска да е с английски.

Между пета и първа, без да се замислям избирам първа. Ама аз съм пристрастна малко, че самата аз съм учила там преди време ... Фактът, че разказвателните предмети се учат на сътветния език е много важен. Потапянето в езика е по-пълно, ако това е целта.
Ако пък реши да е с немски - само там я има тази диплома, пък и самото обучение е мноооого по-добро.

На мен ми пробягна друга мисъл - за МГ с немски... Защо го хвалят толкова? Някой знае ли?

Благодаря на всички за споделените трепети. Много полезно и приятно беше да си треперим заедно. Ние сме вече спокойни. С бал 11.738 има само 7 пред нас и 25 в нашата група.
За статистиката
Варна
бал 11.738 момиче - Първа с немски (засега Simple Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт