СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 423
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 360
  • България, София
И понеже цяла година се оплаквам от моето хлапе колко го мързи и как не внимава на изпити,
да го реабилитирам малко (не че горното не е вярно  Mr. Green) - изкарал е 5.95 на математика,
много се радвам за него  Grinning
Поздрави на детето! Такъв резултат се изкарва не само със знания, а и с психика.
Харесва им да са "енергоспестяващи" и после като направят такъв резултат ти затварят устата  Grinning

# 361
  • Варна
И понеже цяла година се оплаквам от моето хлапе колко го мързи и как не внимава на изпити,
да го реабилитирам малко (не че горното не е вярно  Mr. Green) - изкарал е 5.95 на математика,
много се радвам за него  Grinning

Carmela, поздрави на детето. Справил се е чудесно! Както се казва, все така да го мързи:D

# 362
...За последен път давам пример, надявам се най-после да стане ясно...
Аа, не, темата е интересна, защо да не си побъбрим  Simple Smile
Цитат
така въпросът дали дете с по-нисък бал, но писало СМГ на по-предно желание може да ви измести вас, отпада от самосебе си. НЕ, НЕ МОЖЕ!
Не е това въпросът, ясно, че дете с по- нисък бал не може да измести дете с по-висок - ще стане грандиозен скандал.
Цитат
...
ако балът ви стигне за химията, ви класират там и край!
...
За НЕГ балът не ви стига. Системата гледа дали ви стига балът за СМГ-немски.
...
Ама системата как да знае минималния бал за съответната гимназия, преди всички деца да са "наместени". Трябва след всяко класирано дете "редичките" да се осъвременяват.

Carmela, поздравления и от мен!

# 363
  • София
Момичета, благодаря ви  Hug
Сигурна съм, че има форумски деца, които могат да се похвалят и с пълни шестици,
мярнах няколко 6.00 в списъка.   bouquet
Аз съм наистина доволна, че се събра за финалните изпити,
че това претупване на уроци и домашни, за да заседне по-бързо пред LOL-а,
доста ме притесняваше цяла година. Обещала съм си, че догодина няма да се впрягам,
пък ще видим  Laughing

# 364
А, и още нещо.
След първото класиране ... откъде идват свободните места за второ?

# 365
  • София
Oт прием и в училища с отделно класиране - ТУЕС, НГДЕК, АК, рисувателни... Които биват съответно предпочетени и така мястото от общото класиране се освобождава.

И аз съм доволна от резултатите в НПМГ Simple Smile

# 366
  • София
От хората, които не са се записали в училището, в което са били приети на първо класиране.

# 367
  • София
Нещата са свързани. Давам пример. Дете е прието по първо желание в СМГ с немски . Прието е и в АК обаче. Решава да се запише в Колежа. Това означава, че мястото му в СМГ се освобождава за 2 класиране. В същото време на 1 класиране друго дете е прието по 2 желание  в СМГ с английски , което обаче си мечтае повече за немската паралелка. Отива на второ класиране  именно с надеждата да се премести по първо желание. Тъй като балът му е буквално следващият след този на последното прието в паралелката дете на 1 класиране, късметът му се усмихва и запълва освободеното място. На 2 класиране  е вече в СМГ с немски. Но премествайки се нагоре, то совобождава  място в СМГ с английски, което системата запълва  с друго  дете и така продължава веригата надолу..

# 368
  • София
Oт прием и в училища с отделно класиране - ТУЕС, НГДЕК, АК, рисувателни... Които биват съответно предпочетени и така мястото от общото класиране се освобождава.

И аз съм доволна от резултатите в НПМГ Simple Smile

Поздравления! Браво на момичетата!
Най- важно е да имаш избор!

# 369
Привет и поздрави на всички деца и най-вече на техните изстрадали мами!
Моят синковец,след  цяла година мъки,подбутване и нерви,си събра ума и изкарал 6,00 по биология в НПМГ!Добре се е представил и на матурите и смело се надявам да се класира от първия път биология с немски.
Желая успех и реализиране на желанията на всички деца!

# 370
  • варна
Някой може ли да ми помогне от Варна,дали знае къде мога да намеря минималния бал за второ класиране по училища за 2013 г. Предварително ви благодаря.

# 371
  • Варна
Някой може ли да ми помогне от Варна,дали знае къде мога да намеря минималния бал за второ класиране по училища за 2013 г. Предварително ви благодаря.

Заповядай http://www.rio-varna.bg/upload/min_max_2klas.pdf

# 372
  • варна

Заповядай http://www.rio-varna.bg/upload/min_max_2klas.pdf
Благодаря,но това не е ли за първо класиране?

# 373
  • I want it all and I want it now.
Привет и поздрави на всички деца и най-вече на техните изстрадали мами!
Моят синковец,след  цяла година мъки,подбутване и нерви,си събра ума и изкарал 6,00 по биология в НПМГ!Добре се е представил и на матурите и смело се надявам да се класира от първия път биология с немски.
Желая успех и реализиране на желанията на всички деца!

Браво на детето   bouquet
Може ли да ми кажеш как се подготвяхте по биология?
На нас ни предстой с малката .
Благодаря. Може и на лс.

# 374
34, 20 бал, момче, дилема между 91-ва немска и 73-то училище, мислим, разбира се за второ класиране в немската? От тази година в 73-то училище има две паралелки с английски-втори език. Ако някой е минал по този път нека сподели, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт