СЕДМОКЛАСНИЦИ - борба със статистиките - седмична (06.06-12.06)

• 66 419
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Ние сме там от 2012 г. - вече завършва 9 клас.
Еее, супер! От емотиконката с която изкоментира, разбирам че сте доволни, което ми е напълно достатъчно.  Hug

# 856
  • София
И аз така.
Направо вече не знам, за това и питам.  newsm78

# 857
  • София
За 35то и 7мо аз чувам и хубави и лоши неща. Но все си мисля, че тия двете са по-добри от кварталните, в които остават с бал 25-.

Като смятате желанията, не забравяйте, че някои паралеки са двойни и едно желание отговаря на 26 деца: 1 АЕГ, 133, 73. СМГ пък са 5 паралелки. Определено в 1 АЕГ и СМГ ще отидат много деца с висок бал, това са 7 желания, така че от моята формула за брой желания извадете 7: (Х+У-Z)/13-7.

И не забравяйте, умните деца сега са повече от преди и дори в неелитни училища те самите ще вдигнат нивото!

# 858
  • Пловдив
за Пловдив:
и ние с дъщеря ми мислим да наредим около 10+ желания, независимо че спрямо статистиките очакваме класиране по първо (или макс. второ) желание.  Simple Smile

Прочетох новината от страницата на РИО Пловдив - тук бланките ще бъдат предоставени на място, а служителите ще попълнят съответните кодове на посочените от нас желания.

Те бланките са еднакви за всички гардове, само се сменя града. Така че човек може спокойно да си занесе попълнена и разпечатана бланка, а служителите ще попълнят само кодовете. Ако не ви накарат да преписвате, което ми се струва доста тъпо, за 5-10 мин ще сте приключили с подаването на документите.

# 859
  • София
Как ли ще се смеем на предгимназиалните си трепети догодина по същото време...  Mr. Green

# 860
  • Пловдив
за Пловдив:
и ние с дъщеря ми мислим да наредим около 10+ желания, независимо че спрямо статистиките очакваме класиране по първо (или макс. второ) желание.  Simple Smile

Прочетох новината от страницата на РИО Пловдив - тук бланките ще бъдат предоставени на място, а служителите ще попълнят съответните кодове на посочените от нас желания.

Те бланките са еднакви за всички гардове, само се сменя града. Така че човек може спокойно да си занесе попълнена и разпечатана бланка, а служителите ще попълнят само кодовете. Ако не ви накарат да преписвате, което ми се струва доста тъпо, за 5-10 мин ще сте приключили с подаването на документите.
А, чудесна идея  Grinning - ще си я попълня предварително за да спестим време.
Без това едното от гнездата е точно до офиса  Mr. Green

# 861
Ето за София списъка с училищата , паралелките и кодовете:

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2014_docs/p … alelki_kodove.pdf

В справочника на "Педагог" кодовете на училищата са 7-цифрени, а дадените тук 4-цифрени?

# 862
  • София

В справочника на "Педагог" кодовете на училищата са 7-цифрени, а дадените тук 4-цифрени?

Това май са кодовете на гимназиите, а не на самите паралелки. На всички паралелки от I АЕГ пише 2216301, ако говорим за едно и също, разбира се.

# 863
http://www.riobg.com/news/read/id/989

Статистиката от изпита по рисуване за Пловдив   Wink

Ние сме от тези 7 деца с 6.000 по рисуване. Все още не знам защо се яви на изпит по рисуване, при условия, че няма да кандидатстваме в ОМГ компютърна графика. 

# 864
  • гр.Варна
Как ли ще се смеем на предгимназиалните си трепети догодина по същото време...  Mr. Green
Здравейте.Ще се смеете и отново ще се вълнувате покрай страстите на новите кандидатгимназисти.Аз минах по този път през 2012.Щерката е 9 клас в Първа езикова гимназия с немски език-Варна.Ако има дечица от темата решили да изберат нея и имате въпроси-питайте.
Живот и здраве след три години отново ще се треса в треската на 7 клас.Кой знае дотогава какви ще ги измислят и променят.
Стискам палци всички да осъществят мечтите си.  bouquet

# 865

Детето ще го примат на първо класиране по първо желание - вервайте ми!

Благодаря за успокоението!
И аз така мисля, ама да не вземе да се случи всички дето до сега са се тъпкали в немската (слава богу - немски не желае да помирише  Rolling Eyes) изведнъж да решат, че френския е по-як... Не че има голям шанс това да се случи, ама знае ли човек...  Crazy

Ще я приемат във всички паралелки на ФЕГ. Въпросът е да си помисли как иска да нареди самите паралелки.

# 866
Готово заявление ще нося и аз. Най-малкото - бързо и лесно ще го препишем на място - миналата година в Райна Княгиня държаха да е попълнено с  химикал, на техни бланки - напечатани на нискокачествена жълтениката хартия. Къде ще се бутам аз с моя офсет... така  че най-вероятно ще си попълваме на място пак. Но поне ще си нося образец от който бързо и лесно ще пренеса данните. Кодовете не бих си и помислила да пиша - все пак хората недвусмислено  са обяснили кой върши това. Не мисля да пишем повече от 1-2 желания. Едното е където се целим, другото - за застраховка. Лесно ни е на нас в малките градове.... аз като ви чета момичета от София и косите ми настръхват. Щом с 35,40 е под въпрос за 91ЕГ...шапка свалям на всяко преборило се за там дете.

# 867
  • София
В заявлението за класиране, освен положените матури по БЕЛ и Математика, трябва ли да се вписват и допълнително положените изпити? Тези в НПМГ имам впредвид.

# 868
  • София
Да, и НПМГ се пише, нали участва в общото класиране.

# 869
Аз минах по този път през 2012.Щерката е 9 клас в Първа езикова гимназия с немски език-Варна.Ако има дечица от темата решили да изберат нея и имате въпроси-питайте.
Живот и здраве след три години отново ще се треса в треската на 7 клас.Кой знае дотогава какви ще ги измислят и променят.
Стискам палци всички да осъществят мечтите си.  bouquet

Сподели, защото аз още се колебая между Немски и Испански. Не коментирам факта кой език е по-приложим. Сподели за средата, на кои предмети освен на Немски се набляга, ей такива неща, впечатления от дъщеря ти. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт