Русия 1

• 1 122 303
  • 23 588
  •   3
Отговори
# 315
големи простотии бе, момичета я се успокойте малко .. Rolling Eyes
тука много затормозен народ пише, въпросът беше за политиката на Путин, вие съвсем се разпищолихте откъм разсъждения та рязаните пушки, та многовековни благодарности, освобождения и революционни движения направо нереален е разговора, какво си доказвате, какво изтупвате от ревера.. авторката, стегни се малко, на теб никой нищо не дължи хеле сходно мнение.

Към Фламбе, която си даде труда да ми обясни за Латвийските паспорти. Благодаря ти    bouquet
На мен това ми се струва тотална дискриминация, разбирам мотива, но не мисля, че е оцелял и по-важното ще оцелява в бъдеще. Щом имат вече политика да не се доказва произход от преди 1940г вероятно всичко ще се намести, ако не се е още. Да, лайф съкс. Прибалтийските републики са били много мачкани и вероятно не искат руснаци в държавите си. Дано са се успокоили нещата, и да вървят напред, защото виждаме до какви глупави емоции може да се стигне от прекалено емоционално ( че и неграмотно)  ровене в миналото

# 316

Сайлънс-срамиш Русия и излагаш себе си по-зле и от циганин на пазара...
Запази си достойнството докато още не си се орезилила съвсем.

Ха , кой е седнал да говори за достойнство ? Оперираната от достойнство .  newsm78

В една друга тема бяха написали , че за родните псевдо демократи  русо фобията е като наследствен сифилис .
Удря ги в мозъка и резултатите са уродливи . Като злобната помия с която напълниха тази и доста други теми .

# 317
"руския YotaPhone, се произвежда в Китай с японски и тайвански компоненти"

А къде е "руската" технология ?  Laughing

ПП: Абе тези още ли на КАМАЗ-и се возят. Ох мъкаа, мъка.
И УАЗ-ки също.
Трудно и е на Русия с техниката знам....трудно е.
Наистина ли на някой му е смешен КАМАЗ? Със сертификат 5 звезди?
Нина, смешно ако някой твърди че КАМАЗ е продукт на съветската/руската техника и технология.
ВСИЧКИ основни ТЕХНОЛОГИЧНИ производства са ЗАПАДНИ !!!

Този камион е бил предназначен за нуждите на СССР и някои негови сателити и не се е изнасял на Запад. Той и до 2012 г НЕ се изнасял в ЕС, защото се изработва по старите европейски стандарти  Евро-3, а сега се изисква  Евро-5 !!!
Западна Европа никога НЯМА да купи такъв неефективен продукт а в Источна ако се намерят балъми може да се продадат незначително количество.
И останалите руски автопроизводители НЕ изнасят в Европа с изключение на минимални количества Лада 4х4.

А Юрий Гагарин с непилотирана ракета ли е излетял? hahaha Малко мозък да вкарате?
Сега ще ти дам възможност да докажеш, че в русофилските глави има мозък и не се нуждаят от "вкарване" на такъв.  Laughing

Покажи ми цитат от който да се вижда, че Восток-1 е бил управляем.  Laughing

# 318
Пламен има удивителното свойство да изопачава и извърта информацията, както му е угодно.

Ето и сега. Китай щял да произвежда руския смартфон. Ами китайците какво ли вече не произвеждат,  и като им е по-евтино на руснаците, защо да не им го аутсорснат. То понеже днес  всеки сам си произвежда всичко от-до, та и руснаците така.

Къде им били технологиите. Ами в американските ви спътници, че ако не са руските реактори, не знам какво ще правите. Ама явно смартфонът е по-сложно нещо за производство от реактор.

КАМАЗ си имат Евро 5, но не ги мисли, че не ги купуват в Европа, имат си пазар. По-добре кажи САЩ какви камиони и автомобили произвеждат.

За Восток-1 не съм използвала думата управляем, че да я доказвам, а че е извършил първия пилотиран полет в космоса.

# 319
Включвам се в темата с желанието да ми се избистрят някои неясноти по отношение на политиката на Русия към Украйна в момента.
Снощи гледах някакъв откъс от интeрвю с Путин, Хакамада му зададе един дъъъълъг въпрос. Разбрах 50 % от това, което се намекваше, обясняваше и визираше Blush. Не заради руския; за мен тези сфери са ми висока летва: висша дипломация, висша политика и всичко съпътстващо и принадлежащо. Явно двамата имат някакви противоречия.

За Путин ще бъде самонадеяно да имам позиция, тъй като съм в друго измерение от него. Не съм достатъчно и обективно информирана и няма как и да бъда на този етап.
Като цяло, считам, че задачата му е грамадна, той е производно на властта на една империя, срастнал се е с нея и тя е го е превърнала в био-робот. Изключителна и не лека е мисията му и мисля, че за сега се справя.
Има неща, за които му свалям шапка, има неща, които не приемам.

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 00:39 от take a smile

# 320
Боливия пригласила Россию в G77

"G77, или «Группа семидесяти семи», – крупнейшая организация развивающихся стран, была основана 15 июня 1964 года и действует в рамках ООН и ее органов. Изначально в объединение входили 77 стран, в настоящее время – 133. Основой деятельности G77 является торгово-экономическое, финансовое и техническое сотрудничество между развивающимися странами."

Ето къде ще се намери пазар за руските високи технологии, смартфони и камази и смятам, че Русия много ще сглупи, ако не приеме поканата. Птичето каца веднъж на рамото и този шанс не трябва да се изпуска.

# 321
Ами след като развиващ се Китай вече се е присъединил, явно за да си намери пазар за стоките, защо и Русия да не?

# 322
Ами след като развиващ се Китай вече се е присъединил, явно за да си намери пазар за стоките, защо и Русия да не?
Не само че трябва да се включи, но и да ги поведе в един нов пролетарски интернационал. Така е по-добре за всички, отколкото да се занимава със застаряваща и загниваща Европа.
 Wink
Не знам обаче другите дали ще са съгласни.

# 323
Кои държави са били поддръжници на Османската империя? Дали щеше да се разпадне?   Колко още българи щяха да бъдат избити, ако Русия не се беше намесила?
Луд умора няма.  Laughing
ТОЧНО заради стремежите на  Руссия да се докопа до Босфора и Дарданелите Англия подържа Османската империя, като по този начин спира експанзията на источните диваци.

Значи ли това, че ти одобряваш поведението на британците???
Одобряваш принудителното ни задържане ни в пределите на една прогниваща империя, за разлика например от гърците и румънците, единствено защото сме славяни и по презумция русофили.

иЗток се пише, на няколко пъти го пишеш неправилно

# 324
Интересна (пост)комунистическа  руска класика - .еврейски корени а "дочери свалили nach Vaterland"   Laughing

ГДЕ И С КЕМ ЖИВУТ ДОЧКИ ПУТИНА?
http://censor.net.ua/resonance/290246/gde_i_s_kem_jivut_dochki_putina

# 325
Оф, в Русия трябва да направят закон против кръвосмешението, а не хомосексуализма. Ми да му се не види , обявяват всички за "братя" после ги пре...цакват по братски, а освен това им се дължи и вековечна любов!
Дълбокият ми възмут и потрес идва от такива писания, които са много показателни за мисленето на руснаците.
И такива статийки и мнения страшно обичам.  Sick
Само малък цитат :
Чего вы не увидите — так это счастливых молодых людей, так как одни из них уехали временно на заработки, а другие – навсегда. Вроде бы и свобода слова, и ругать правительство можно, но не сильно — чтобы не случилось проблем на работе. А если ты еще, не дай Бог, употребляешь слова Россия, Путин – засекай время: через недельку получишь «волчий билет» в никуда. Сразу заклеймят шпионом, пособником, обвинят во всех смертных грехах.
Само водка и "руска душа" не могат да оправдаят чак такива девиации на реалността, според мен.  newsm78

# 326
  • София
Дълбокият ми възмут и потрес идва от такива писания, които са много показателни за мисленето на руснаците.

Какво толкова те възмути и потресе в това писание? Единственото невярно нещо в него е следното:  "например фактът, че в двете световни войни България е воювала срещу Русия".

България е воювала срещу Русия в Първата световна, във Втората е била съюзник на воюващите, но не е воювала.

# 327
Съгласно Global Wealth Report на швейцарската инвестиционна банка Credit Suisse от 2013 г. 110 физически лица притежават 35% от общото богатство на населението, което представлява най-силното изразеното неравенство в разпределение на доходите в света с изключение на няколко малки карибски острова.
http://www.jvoynov.com/%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B … %B2%D0%B5-%D0%BF/

"Кат Русия няма втора ..."   (c)     superuu

# 328
Оф, в Русия трябва да направят закон против кръвосмешението, а не хомосексуализма. Ми да му се не види , обявяват всички за "братя" после ги пре...цакват по братски, а освен това им се дължи и вековечна любов!

Пу, недай си Боже. Тогава опашката на летището към София ще е още по мургава...

# 329
големи простотии бе, момичета
Нормално е. Къде от русофил "умнотия" си видяла ?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт