Русия 1

• 1 121 911
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 480
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Това се прави в стаичката с двете 00, не и тук.

# 481
Ти понеже не можа да измислиш нищо по-остроумно и се хвана за това  hahaha

# 482
Ти понеже не можа да измислиш нищо по-остроумно и се хвана за това  hahaha
Не и когато си редактираш постове.
А най-тъпото е как интелигентни хора пускат във фейса някакви тъпни, свързани с гейовете и Запада и как спасението от гадните гейове билов Русия  ooooh! Ще се пръсна от смях.
От тях спасение няма. Истината е че в някои страни на Запад дори и браковете между хомо и лебита са разрешени.

# 483
А на тебе какво ти пука?! Да не би да те карат ТИ да сключваш брак с хомо и т.н ooooh!
Путин да стои далеч от нас, колкото по- далече, толкова по-добре.

# 484
Путин да стои далеч от нас, колкото по- далече, толкова по-добре.
Той си стои - далече в Москва. Теб какво те боли? Аргументи??

# 485
  • София
За съжаление не си стои в Москва, не си стои.... Не ми се мисли какво щеше да е в България, ако не бяхме в ЕС. Не че и сега сме се освободили от "братската" прегръдка, ама поне не е като в Украйна или като в Грузия преди няколко години.
Аргументи не бих могла да ти дам в няколко реда, а ти не си и склонен да ги приемеш, защото явно гледаш основно Гьобелс ТВ и ни пускаш безумни репортажи от там.

# 486
Ама не и косовари. И те като макетата - измислена нация.

Измислена, неизмислена - всеки има право на самоопределение, нали така?

А те са албанци, да.

# 487
Емоки-като си такъв радетел за справедливост защо не вземеш да идеш да обясняваш на макетата че вече е време да не са макета, щото са измислени, а си се заел с руснаците и украинците а?
Бай дъ уей - прабаба ми е от ония макета неосъществените- от тия провалените-дето не можа Гошо Тарабата да и напише в паспорта че е македонка-и в затвора си полежа жената-ама ей на самоопредели се.
Я сега кажи Емоки колко е велик "българинът" с македонски произход и с руски паспорт Гошо Димитров. Защо така се получи че му събориха мавзолейчето и му заровиха мършата...Нещо не мина тука болшевишкият номер да бием чела пред мумия дето е била пратена тук с билет от Москва да ни затрива като нация...

И защо питам се сетихте за македонците едва когато Украйна реши да става част от врага ЕС?
Доколкото си спомням Македония и преди си беше там, ама явно нямахте разрешение да говорите за "измислената" нация, защото тогава още директивата беше че не е измислена...нали Емоки?
А сега кажи-кога се сетихте че македонците са измислена нация и кой ги е измислил?

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 14:54 от Герри

# 488
Пламче, защо не коментираш двойните аршини на отвъдокеанския Голям брат, гази наред кеф им Ирак, кеф им Афганистан, а абсолютно идентични режими като Саудитците или Пакистан са им първи дружки.
Двойни стандарти имат всички империи, защо оплюваме само едната страна на монетката???
Щом чичо Сам може, значи и Вова да може?
Малко като- Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак...
Ми така кажете де-че искате политика да правите и да грабите също като чичо Сам, а не само да ни обливате в братски славянски сълзи и сополи ...

Точно така, след като единия може да прави каквото си иска и другия трябва да може.
Сега вкарай и в уравнението скоро и Китай и ще гледаме сеир от камбанарията на нашата нищожност в геополитиката.

Ето ти и пример
да погледнем за сравнение Африка, цял континент, я се сети как
хамериканчетата го ползват за помийна яма и си изхвърлят там от старите компютри до ядрените отпадъци, а тъпите руснаци по времето на СССР през 70-те като балами строяха училища, язовири, заводи и електроцентрали.
Лесно може да се провери какво правеха просъветските власти в Ангола и Мозамбик и какво "борците за демокрация".
Същото и на други места по света, Салвадор, Никарагуа, Иран, Индонезия, Виетнам, Афганистан ... да не продължавам списъка още едно 30-40 страни са в него, като Мали или дори Египет.

Мисля, че бъркаш основни понятия като съветския интернационализъм и руския национализъм, но то така е с хейтърите дай им да мразят... защо обаче все е избирателно и в една посока  newsm78

# 489

Мисля, че бъркаш основни понятия като съветския интернационализъм и руския национализъм, но то така е с хейтърите дай им да мразят... защо обаче все е избирателно и в една посока  newsm78
много готино беше при съветския интернационализъм. Нали? На лагер в белене те плащат безплатно, от земята ти те отървават. Събарят ти старата къща с асмата и ти дават съвсем безплатна панелна боксониера където да си гледаш семейството. Ограждат те с бодлива тел за да не влезе някой лош човек и да ти навреди. Дават ти възможност да си манифестираш пред високопоставените интернационалисти тънещи в разкош, носейки плакат на един мустакат чичко..
Ако кажеш някой виц ти дават безплатна квартира в затвора за да премислиш.
Обясняват ти че не си българин, а си македонец и имаш македонски език.

Иначе научихте нови думички като хейтвам, хейтър, хейтъри-признавам ви.
МАЛАДЦИ!!!

Времето когато си разнасяхте червивата съветско-руска мръсотия из целия свят изтече. Дори едно време негрите в Мозамбик ви се подиграваха-виждала съм го с очите си.
Сега товаришчи ще ви упътят там където ви е мястото-на север у вашата си кочина...

# 490
Мноооооооого бъркаш,
аз не харесвам нито съветския интернационализъм на Йосиф Висарионович,
нито великоруския национализъм, а от ВВП ми се повръща...  Sick

Но както казах хейтърите не подбират  Mr. Green

# 491
Мноооооооого бъркаш,
аз не харесвам нито съветския интернационализъм на Йосиф Висарионович,
нито великоруския национализъм, а от ВВП ми се повръща...  Sick

Но както казах хейтърите не подбират  Mr. Green
Ааа-ни ги харесвате знам. Предпочитате БМВ и почивка в Париж. Но какво да се прави-парата, даже и да е рубла все си е добре дошла...Нали?

# 492
Жалка си,
та както казах по въпроса за ВВП сме изцяло на едно мнение  Laughing

# 493
Жалка си,
та както казах по въпроса за ВВП сме изцяло на едно мнение  Laughing
Жалки като мен са още 500 милиона души само в Европа плюс още 45 милиона в Украйна.
Другите не ги броя-ти можеш да ги сметнеш.
А-и забравих още нещо. Така великодушния и строящ язовири (съвсем безплатно) в Ангола съветски интернационализъм даде уникалната възможност на германците да си построят стена в центъра на Берлин, после едните да се упражняват да я прескачат, докато други ги целят с куршуми...
Я кажи сега къде другаде има такава гениална политика и до какво мислиш ще доведе това за широката съветска душа? До дизастър?!?

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 14:32 от Герри

# 494
На Государя не му пука особено колко го обичат извън Русия...

Докато му купуват енергоносителите на космически цени, докато му пълнат сметките, които не са в Русия а крепят прогниващия капитализъм, и въобще докато му играят по свирката, той си прави Олимпиади, ходи на финала на Световното по футбол и се прави на велик политик  Peace

Общи условия

Активация на акаунт