Русия 1

• 1 135 626
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 8 910
jp  Peace

И аз мисля, че Ердоган и Путин ще се разберат, сходствата им са повече от различията, а и за Ердоган в тази ситуация на конфронтация със САЩ (заради Гюлен) и с ЕС (заради масовите чистки и лова на вещици след преврата) това е най-естественият ход. Путин също е достатъчно хитър, в конфронтация е с ЕС и САЩ заради Украйна, и разбира ползата от този съюз за себе си. Асад е просто пешка, която ще бъде изиграна според волята на "царете".

Официално обявиха, че ще се срещат в началото на август в Русия. Въпросът е какво точно ще се разберат, освен да тръгне пак  алъш-вериша.

Мецане, Полукс е рускиня, от патриотите, нормално е да пише така, какво й обръщаш внимание. Виж само по-долу българския й (за пореден път):

Что за глупости са това? ...

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 11:14 от Анонимен

# 8 911
"Според Амбър Лайън, журналистка, която е печелила три пъти наградата Еми, CNN най-редовно получава тлъсти суми от американското правителство и не само, за да отразява различни събития по „правилен начин“. Освен това администрацията на Обама, плащала на световната медия да налага своего рода цензура."

# 8 912
Jp, от кого са правени тези 'изследвания'?

# 8 913
След 1991 година в Русия са убити над 310 журналиста,
от тях само по времето на Путин- над 240 !!
Кажете кой журналист противник на Обама или Буш е загубил живота си ?!?
Даже елементарен критикар като Майкъл Мур е изкарал десетки милиони от филмите си ...

# 8 914
От кабинета на Путин ли типсе обадиха за Асад.Не следим живота в Русия ,но се изказваме много обстойно по темата.Приличаш ми на онова недоразумение бъчварова.Тя не разбира нищо от това за което и  натропиха до отговаря,но винаги ръси глупости  и то с такъв сериозен тон.....И ти  същата ,въоражена с опорни точки,линкове и пишеш, ли пишеш

Не, казаха го по ТАСС  Mr. Green

Эксперты: Турцию после путча ждет "закручивание гаек", но отношения с РФ могут укрепиться
..
Эксперт отмечает, что учитывая нынешнюю риторику в стране, сближение Анкары и Москвы на фоне отдаления от США вполне возможно

Подробнее на ТАСС:
http://tass.ru/politika/3461928  

jp, без да следи отблизо, показва по-добро познаване на ситуацията от теб, Александрия и Полукс.

# 8 915
  • София - Рим и обратно

jp, без да следи отблизо, показва по-добро познаване на ситуацията от теб, Александрия и Полукс.
Естествено, нали ти пасва на наклона hahaha.
Майкъл Мур - елементарен критикар? пфффффф, хахахахаха hahaha

# 8 916

jp, без да следи отблизо, показва по-добро познаване на ситуацията от теб, Александрия и Полукс.
Естествено, нали ти пасва на наклона hahaha.

Сигурно и ТАСС (Центральное государственное информационное агентство России) ми пасва на наклона, защото информацията за възможния съюз на Ердоган с Путин (което jp каза, а Александрия и Полукс опонираха, без да коментирам с какъв тон) е от там, както вече цитирах. Ама забравих, че не знаеш руски Wink Наистина много смешно...  Mr. Green

И още от руски източници - от мк.ру "московский комсомолец" - при това още преди преврата в Турция и обтягането на отношенията на Ердоган със САЩ, кооето рязко засили тази тенденция :

И Россия в условиях санкций со стороны Евросоюза и США заинтересована в Турции, и Анкара заинтересована в Москве в условиях террористической войны, развязанной «Исламским государством» (запрещено в России - «МК») и фактического провала турецкой политики на Ближнем Востоке.

http://www.mk.ru/politics/2016/06/29/politologi-obyasnili-okonch … osle-terakta.html

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 11:41 от Анонимен

# 8 917
От кабинета на Путин ли типсе обадиха за Асад.Не следим живота в Русия ,но се изказваме много обстойно по темата.Приличаш ми на онова недоразумение бъчварова.Тя не разбира нищо от това за което и  натропиха до отговаря,но винаги ръси глупости  и то с такъв сериозен тон.....И ти  същата ,въоражена с опорни точки,линкове и пишеш, ли пишеш

Эксперты: Турцию после путча ждет "закручивание гаек", но отношения с РФ могут укрепиться
..
Эксперт отмечает, что учитывая нынешнюю риторику в стране, сближение Анкары и Москвы на фоне отдаления от США вполне возможно

Подробнее на ТАСС:

jp, без да следи отблизо, показва по-добро познаване на ситуацията от теб, Александрия и Полукс.
Е то какво да се изказва човек ,тук от  лъжа и дезинформация прелива,а пък аз не претендирам да съм познавач на съвременната история.Но когато се пишат глупави ,истории мога да отговоря само с ирония.Преди година в една от темите тук имаше снимка от офиса на тролчетата като jp.Нищо от това което е написано от jp не е истина,как ли пък не познава световните процеси.Сега яко я питаме за МИГ -овете например ,тя или той пак авторитетно ще се изкаже и ще ни зарие от линкове на какви ли не езици.Разбирачи,заради такива разбирачи Европа е на тоя хаос,и в момента в Бг ще берем плодовете на тия разбирачи като jp. Тотални подлооги,очащват само да им се нареди по коя тема как да пишат и се появяват

# 8 918
Майкъл Мур - елементарен критикар? пфффффф, хахахахаха hahaha

За мен е несериозен, за теб- е, но все пак е жив, здрав и с десетки милиони долара в сметката, никой не  го преследва, не се чувства застрашен за това, което прави ,
пък в Русия никой не смее да гъкне, защото няма да изкара дълго ...

# 8 919

..

Подробнее на ТАСС:

Е то какво да се изказва човек ,тук от  лъжа и дезинформация прелива,а пък аз не претендирам да съм познавач на съвременната история.Но когато се пишат глупави ,истории мога да отговоря само с ирония.Преди година в една от темите тук имаше снимка от офиса на тролчетата като jp.Нищо от това което е написано от jp не е истина,как ли пък не познава световните процеси.Сега яко я питаме за МИГ -овете например ,тя или той пак авторитетно ще се изкаже и ще ни зарие от линкове на какви ли не езици.Разбирачи,заради такива разбирачи Европа е на тоя хаос,и в момента в Бг ще берем плодовете на тия разбирачи като jp. Тотални подлооги,очащват само да им се нареди по коя тема как да пишат и се появяват

Не разбирам за каква дезинформация говориш. Аз постнах линкове към две руски медии, които не могат да бъдат класифицирани другояче, освен като  лоялни към Путин, и които казват същото, което и jp казва - че е много вероятно при сегашната ситуация Путин и Ердоган да се разберат - най-малкото по икономическите въпроси, но се загатва и за политически съюз. Дори не поствам мнения от англоезични медии - ясно защо. Това са аргументи по същество, че позицията на jp  е добре обоснована и информирана.

Твоят коментар е изцяло ad hominem и издава само липса на аргументи и безсилие. Би помогнало да си по-информирана, ако знаеше руски, но това все пак не е проблем на опонентите ти.

# 8 920

На Репортери без граници, мисля.

Учудвам се искрено, че някой се учудва на лошото класиране на Русия. Издава силно непознаване на страната, която обсъждаме вече толкова страници.

Просто се замислете каква е степента на контрол, която руската журналистика или съдебна система, или дори Думата оказват върху Путин. Нулева - ми звучи справедливо.

Навсякъде политиците натискат медиите по различни начини. Но в развитите страни все пак има определен контрол - поради което някои са принудени да подадат оставки, други ги разследват, на трети не им гласуват законите, на четвърти им се налага да влизат в коалиции.

В Русия това не се случва. Путин си е осигурил тотален контрол и на практика няма никакви независими власти - а само неговата. Ако ще оспорвате това, моля да бъде с примери. Ама не че имало някакво си предаване по телевизията - а действителен случай, в който Путин не е прокарал намеренията си поради граждански, журналистически или съдебен натиск.

И нека бъдем честни - в реалния свят одобрение от 80-90% не е реално, даже да си Исус. Това е знак, че тотално владееш медиите и от тях се чува само каквото трябва. Е, може тук-там някой критик за цвят - ама да не е особено убедителен. Все пак трябва и някой, който да бъде мразен, за да си проличи колко си як.

Имаше един конкурент на Путин, бивш кмет - как се казваше? Имаше доста подкрепа, си спомням. Само не си спомням преживя ли я.

# 8 921

Учудвам се искрено, че някой се учудва на лошото класиране на Русия. Издава силно непознаване на страната, която обсъждаме вече толкова страници.

Обикновено руските почитатели смятат всичко, което представя в негативна светлина Русия, просто за американска пропаганда, нямаща нищо общо с истината.

# 8 922
  • На земята, която е всъщност звезда.

Обикновено руските почитатели смятат всичко, което представя в негативна светлина Русия, просто за американска пропаганда, нямаща нищо общо с истината.

И задължително си етикиран като трол, като това трябва да се внушава ако не във всеки, то поне през пост.  Laughing

# 8 923

И задължително си етикиран като трол, като това трябва да се внушава ако не във всеки, то поне през пост.  Laughing

Ooo, да абсолютно. Платен трол при това, не просто обикновен, а такъв "на заплата от американското посолство".

# 8 924
Те ,репортери без граници са същите независими като си ен ен например,айде моля ви се.Стига сте пробутвали тези глупости за истини.
А то тролчетата налазвате тези теми като змии щом наближат избори.Само гледай онази дето ми прилича на социоложката присадена като министър на МВР  ,в кои теми ще се подвизава скоро ,освен в тази,ще ни затрупва с информация ,по точно дезинформация

Общи условия

Активация на акаунт