Русия 1

• 1 115 933
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 585
  • Под липата

За съжаление обаче, България не може да заеме неутрална позиция в нито един европейски или световен миш-маш. Имаме прекалено, ама прекалено много вересии...... Thinking

Да, за съжаление...Факт!
Но можем поне да се опитаме, да имаме малко по-твърда политика спрямо определени малцинства и да отстояваме националните си интереси. От толерантност и глупост стигнахме до тук.
 Сега и руснаците ни налазиха.  ooooh!

# 586
Само в последните ти 2 публикации, например,  има рязък контраст в посочените данни за корупция.  Crazy
Да не би да съм разменил  рейтингът на Русия с този на Германия ?  Joy

Кат Русия нема втора:

Русия държи ПЪРВО  място по ниво на престъпност изпреварвайки САЩ  superuu
 21,5 на 100 хиляди души
Убийств в РФ регистрируется в 17 раз больше, чем в Германии и в 3,5 раза больше, чем в США
http://izvestia.ru/news/376671
http://www.newsru.com/arch/crime/18apr2006/mur_1.html

# 587
Raffaella ,  Герри , съгласна съм с вас.  Peace Само да вметна, че руснаците не са 'ни налазили сега', а (явно) за пореден път ooooh!

И да, по повод разнородното население, затова написах ' за сега' . Миш-маш, който си има цена.... защото както знаем, всичко си има цена.

# 588
Raffaella ,  Герри , съгласна съм с вас.  Peace Само да вметна, че руснаците не са 'ни налазили сега', а (явно) за пореден път ooooh!

Това "налазване" си има и положителни страни.
Нека русофилски настроените ни съграждани ги поогледат по-отблизо нашите "освободители". Нека ги наблюдават в действие.
Явно урока, който не успяха да научат 45 години трябва да се преговори.
Като за изоставащи...

# 589
  • Под липата
Raffaella ,  Герри , съгласна съм с вас.  Peace Само да вметна, че руснаците не са 'ни налазили сега', а (явно) за пореден път :ooooh:

И да, по повод разнородното население, затова написах ' за сега' . Миш-маш, който си има цена.... защото както знаем, всичко си има цена.

Никога не е било толкова масово  Crossing Arms Сега, като отида в Морската градина, в магазина, на площада - аз се чувствам чужденеца. Навсякъде руска реч.
 На площадката на едно място се бяха събрали Виталий, Испар и моето дете.... Всеки говореше на различен език. Мултинационалност, няма лъжа!  Rolling Eyes

# 590
  • Под липата
 Гери, дълги години си мислех, т.е., живеех като русофил. Българинът е благодарно животно. Направиш ли му добро, после може да му плюеш в устата 300 пъти, докато се усети, че нещо не е на ред.
 Трябва да помним, че Русия е подала ръка на България и е спомогнала Освобождението и. И ние го помним, благодарни сме ! От там, нататък - ние сме независима държава, с наши национални интереси, бит и култура. Приятелство - да, ново робство - не!

# 591
.

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 22:49 от Герри

# 592
Само в последните ти 2 публикации, например,  има рязък контраст в посочените данни за корупция.  Crazy
Да не би да съм разменил  рейтингът на Русия с този на Германия ?  Joy

Кат Русия нема втора:

Русия държи ПЪРВО  място по ниво на престъпност изпреварвайки САЩ  superuu
 21,5 на 100 хиляди души
Убийств в РФ регистрируется в 17 раз больше, чем в Германии и в 3,5 раза больше, чем в США
http://izvestia.ru/news/376671
http://www.newsru.com/arch/crime/18apr2006/mur_1.html

Венецуела е на първо или поне на едно от първите места по убийства. Беше нещо от порядъка 70 на 100 хиляди.

# 593
Русия се е запътила с уверени крачки към Северна Корея... А ако Путин знаеше какво означава името му на български, сигурно и българския щеше да забрани.
Видеото на DW си заслужава да се види. Има интересни факти, напр. Горки 1 и Горки 2  Mr. Green
Жалко за руските класици - и тях трябва да окастрят.
http://vdt.dw.de/?v=bg&w=480&relaunch=1#prev[/video]
Путин всичко знае душичко. А ти знаеш ли колко си незначителна за него...

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 08:16 от _silence_

# 594
  • Под липата

Пуин всичко знае душичко. А ти знаеш ли колко си незначителна за него...

Ми, да! Какво са пешките в ръчичките на великия тиранин? Mr. Green С Обама са седнали пред световната карта и си играят на шах. Разпределили са си пешките, топовете, офицерите и това, че някаква си тъпа фигурка изпаднала от дъската, какво ли им дреме, нали са велики!

Между другото, Путинчо знае ли какви славословия лееш за него? Сигурно ще те удостои с Георгиевски кръст за заслуги - прокламиране на Велика Русия и лустросване на имиджа  Mr. Green

Тичкай да се похвалиш!  ooooh!

# 595
Никога не е било толкова масово  Crossing Arms Сега, като отида в Морската градина, в магазина, на площада - аз се чувствам чужденеца. Навсякъде руска реч.
Бягат и ще продължават да се изнасят.  Laughing

Россия скоро умрет и эта аксиома даже не обсуждается
http://uainfo.org/yandex/367090-rossiya-skoro-umret-i-eta-aksiom … bsuzhdaetsya.html

Има МНОГО вярни неща в статията.

Кат Русия нема втора:

Русия държи ПЪРВО  място по броя на разводите
http://newsland.com/news/detail/id/1204105/

В России сегодня около 200 тысяч бездомных детей
http://newsland.com/news/detail/id/415645/

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 08:09 от plamenhk

# 596

Пуин всичко знае душичко. А ти знаеш ли колко си незначителна за него...

Ми, да! Какво са пешките в ръчичките на великия тиранин? Mr. Green С Обама са седнали пред световната карта и си играят на шах. Разпределили са си пешките, топовете, офицерите и това, че някаква си тъпа фигурка изпаднала от дъската, какво ли им дреме, нали са велики!

Между другото, Путинчо знае ли какви славословия лееш за него? Сигурно ще те удостои с Георгиевски кръст за заслуги - прокламиране на Велика Русия и лустросване на имиджа  Mr. Green

Тичкай да се похвалиш!  ooooh!
Ти не си добре. Като за незаинтересован човек си доста нервна.  hahaha

# 597
  • Под липата
Aми, заинтересувахте ме, бе _silence_, заинтересувахте ме! Първо - вече и крачка не мога да направя, без да се натъкна на руснаци, заселили се в родният ми град, не знаещи дори бъкел на български, но държащи всички да ги ''обслужват'' на руски. Второ - агресията към една държава, която си търси независимостта и собственото бъдеще беше опустошена. Навирате си носа навсякъде - Афганистан да споменавам ли? Плюеш Обама, ама Путин да не е по различен?
И трето - думите ти ли не достигат за да напишеш нещо смислено, че започваш да даваш обидни квалификации? Това е признак на слабост ( ако не знаеш)  ooooh!

# 598
България преглътна турците и ромите, /вероятно не ти пречат/, та сега ти да се оплакваш от руснаци... странно.  Laughing Достигат ли думите ми или не, незнам и не ме интересува. Не живея във форума и не се впрягам за всяка дивотия. Половин Европа ни обслужва на руски, тез оплаквания не към мен. Да различни са Путин и Обама. Путин възглави една бедна, нищожна държава и направи от нея сила. Обама наследи "сила" и се възползва "на готово". Май третата световна няма да ни се размине, което дори Буш не постигна...
И последно от мен за днес, не аз, а ти коментираш мои постове. Аз дори не бих те забелязала с дългите и скучни безсмислици, които пишеш тип Пламен. ooooh!
Ако под "агресия" определяш Кръм... "окупантите гадни" и капка кръв не проляха. Хората викаха "вземете ни обратно и повече не ни давайте на никой".
Ако пък имаш предвид Новорусия, там пък какво е забравил Обама. Там фактически воюва Америка и Русия. Имаше референдуми, огромни опашки... Не ги видя.  Thinking С каква цел Америка разширява военните си бази по света? Русия не го прави.

Последна редакция: сб, 02 авг 2014, 11:24 от _silence_

# 599
Малко не е в тон с досегащните мнения, но преди десетина дена в руските медии излязоха статии, в които се коментираще забраната за продажба на дантелено бельо на територията на Русия. Имаше и цитирано мнение на Путин по въпроса. Ясно е, че трудно се управлява една голяма държава, но свършиха ли им сериозните проблеми , че министрите да се занимават с видовете бельо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт