Русия 1

• 1 113 757
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 795
Не ми казвай, че в Швейцария всички имат равен интелект и познания по всички въпроси. Всъщност ти какво разбираш под "равен глас"?

средно претеглено - да , убедена съм , че имат по-високо АйКю , уви ,
освен цялата култура на обществото е различна , медиите са повече независими , докато нашите са много зле ...

много е лесно да засилиш общественото мнение - нашият референдум за АЕЦ беше ''за'' , обаче  АЕЦ Белене няма да има , нищо , че пак комунистите дойдоха на власт , но ако референдумът беше изпълним , сега щяхме да сме вътре с още не-знам-колко милиарда към досега заровените два-три ...

# 796
   Нобеловият комитет поиска Обама да върне наградата за мир.  Може би 2009 са му я дали пожелателно.
      http://frognews.bg/news_74847/

не е истина тази новина , измислица е , от мин. година
точно Обама в намеси по света няма как да бъде обвиняван , а ми се струва , че Щатите трябва да са по-активни ...

# 797
Тежестта на гласовете на малцинствата в България едва ли ще бъде по-различна, ако имаме директна демокрация. Едното няма връзка с другото.
Толкова за "равните гласове".
Иначе за другите неща съм съгласна.

# 798
  • София
Обаче е единствената, в която волята на народа наистина реално определя политиката на държавата.

това е един кошмар за нашите условия , неслучайно е мечта на такива като Бареков ,
да се юрнат всички цигани , турци и баби със зомбирани мозъци да гласуват , когато такива като него , БСП или ДПС ги засилят с пропаганда ...

народа не е колективен идиот за да не му се дава да взима решения. И швейцарците са взимали и взимат и грешни решения, но трупат опит и се учат и с всяко следващо гласуване стават все по компетентни. Докато с народа се държат като  с идиот и не му дават да взима решения , народа започва все  почва да се превръща в идиот, и от това печелят единици и затова сме на този хал

# 799
Швейцария е единствена не попаднала под руското емабро. Европа се опитва чрез нея да си пробута "зарзавата". Ще успее ли?
Не колективен, но в общи линии е "идиот". Има и мислещи хора.

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 23:47 от _silence_

# 800
Швейцария е единствена не попаднала под руското емабро. Европа се опитва чрез нея да си пробута "зарзавата". Ще успее ли?
Тцъ. Назад си с информацията. Швейцария е единствената европейска страна, която въведе едностранно ембарго спрямо Русия. Явно това, че Русия я е пощадила от ембарго, ѝ е било все тая.

# 801
Тцъ. Назад си с информацията. Швейцария е единствената европейска страна, която въведе едностранно ембарго спрямо Русия. Явно това, че Русия я е пощадила от ембарго, ѝ е било все тая. Т
Какво ще рече едностранно ембарго? По новините виждам, че Европа се спасява чрез Швейцария. С ембарго или не, но руските пари не са излишни.
Швейцария е единствена не въвела санкции. Ти се информирай.

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 00:49 от _silence_

# 802
  • София
Тцъ. Назад си с информацията. Швейцария е единствената европейска страна, която въведе едностранно ембарго спрямо Русия. Явно това, че Русия я е пощадила от ембарго, ѝ е било все тая. Т
Какво ще рече едностранно ембарго? По новините виждам, че Европа се спасява чрез Швейцария. С ембарго или не, но руските пари не са излишни.

Швейцария усиливает "военные" санкции против России
http://www.mk.ru/politics/2014/08/14/shveycariya-usilivaet-sankc … rotiv-rossii.html

# 803
Сайлънс, гледаш неправилните новини. Сто пъти съм ти го казвала в тая тема.
Както винаги кремълските медии изопачават всяка новина и правят за смях поданиците си, които разпалено се хвърлят в дискусии като тази, без да си имат понятие как изглеждат нещата реално.
Аз няма какво повече да се информирам. В страната, в която живея, има незвисими медии и пълна свобода на словото, за разлика от Русия. И е смешно човек като теб, който никога не е и помирисвал независим вестник, да ми дава акъл откъде да се информирам.

За твоя информация - ако Русия много държи да си купува швейцарско сирене, трябва да знае, че ще ѝ излезе мнооого солено и бая газ ще трябва да продаде за него. Швейцарските цени не са европейските цени, които ти знаеш от Испания.

# 804
Ти грам представа си нямаш за щетите от ембаргото примерно.....  Кой какво изопачава?
Руските милионери ще си го купят от където и да е. Въпроса е кой губи? И сиренето и хайвера ще си купя с ембарго и без.

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 01:42 от _silence_

# 805
  • София
Швейцария е въвела  санкции приети от ЕС до 26.07.2014 - черните списъци със 87 човека и 20 организации , и не е въвела последните санкции от 30 и 31 юли забраняващи инвестициите, кредитите и доставката на оборудване и на 13.08 прие допълнителни мерки за недопускане използването на територията на конфедерацията за избягване на санкциите въведени от ЕС.

# 806
Ти грам представа си нямаш за щетите от ембаргото примерно.....  Кой какво изопачава?
Руските милионери ще си го купят от където и да е. Въпроса е кой губи? И сиренето и хайвера ще си купя с ембарго и без.
Обади ми се като си купиш швейцарски хайвер ooooh! Whistling

# 807
  • София
Щетите от ембаргото ще са най-вече за сметка на обикновения руснак. Това е ясно и за негледащите никакви новини, като мене.

# 808
Не разбрах колко души са се събрали на този митинг 15 или 40?
А способни ли са руснаците да излязат на протест срещу сегашната власт ?
http://zn.ua/POLITICS/dazhe-gruz-200-iz-ukrainy-ne-zastavit-ross … vich-144607_.html

# 809
В смисъл сега, когато рейтингът на Путин е над 80 % одобрение?

Общи условия

Активация на акаунт