Русия 1

• 1 143 147
  • 23 566
  •   2
Отговори
# 8 610
Е как. Аз от мотори не разбирам, но  не е съмнявам, че са били родни, патриотични руски мотори.

# 8 611
Е как. Аз от мотори не разбирам, но  не е съмнявам, че са били родни, патриотични руски мотори.

И патриотично с маршова стъпка са си подали документите за одобрение за шенгенска виза, щото иначе без виза ще ги изгонят.

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 19:50 от weissbier

# 8 612
  • The QC to be!!!
...
 И патриотично с маршова стъпка са си подали документите за одобрение за шенгенска виза, щото иначе без виза ще ги изгонят.

Joy За да ги изгонят, би трябвало първо да ги пуснат нали?! ... за бг. шенгенска виза от кога се дава?

# 8 613
...

Joy За да ги изгонят, би трябвало първо да ги пуснат нали?! ... за бг. шенгенска виза от кога се дава?
Ами и за България са си вадили виза. Има си процедура. Че без виза не дават вече хляб и сол...

# 8 614
  • The QC to be!!!
...

Ами и за България са си вадили виза. Има си процедура. Че без виза не дават вече хляб и сол...
е кой е казал, че не се изисква виза? ... но не шенген виза. казва си се бг. виза.  Wink Или я преименуваха?

# 8 615
...

е кой е казал, че не се изисква виза? ... но не шенген виза. казва си се бг. виза.  Wink Или я преименуваха?
Нали в Берлин ще ходят бре Бейби? В Берлин не се ходи с българска виза, а с шенгенска.
Така че вълците са пуснали прошения за одобрение на патриотичните им персони в няколко посолства...

# 8 616
Скрит текст:
...

Шенгенската виза им дава право да влязат в България. Нямат нужда от друга.

# 8 617
  • The QC to be!!!
Ирис пише, че ги е видяла в Бг. Гери пише за визата, която била шенгенска… Но за бг. не се изисква шенгенска! Да, дава им право, но това не е което се изисква. Т.е. не е задължитено за бг. да е шенгенска.  Peace

Да за берлин - ми те си я имат от мин път като бяха тук.  Wink

# 8 618
Скрит текст:
...

.
е кой е казал, че не се изисква виза? ... но не шенген виза. казва си се бг. виза.  Wink Или я преименуваха?
Шенгенската виза им дава право да влязат в България. Нямат нужда от друга.

Аха. Значи само швабите са одобрявали колко са патриотични вълците и дали ще ги пуснат да изхарчат някое евро в Берлин.
 Можеха и да не ги пуснат..

# 8 619
  • The QC to be!!!
Вие като, че за първи път чувате за тях, като, че това им е за първи път да пътуват до берлин да положат цветя!  ooooh!

# 8 620
  • инфантилно и разглезено хлапе
Eau  и Lu lu са профили на един наш много добър познайник - plameniak или още по-добре известният Асен Генов - предводителят на "Протестна мрежа".

Абе вярно, дали наистина eau е Асан Генов... пардон, Асен Генов?  newsm78 На мен ми направи впечатление, че eau уж се представя за жена, но начинът на писане и изразяване определено не е женски. Жена не пише и не се изразява по такъв каруцарски начин.
 А lu_lu да не би да е майка му? Лила Кара=lu_lu Grinning
  Joy
 "походна картечница и сгъваем колесник с вериги за превръщане в танк..Не им давайте вода!»"
Лила Кара

Ха-ха, тия двамата не ги слушат главите. Хора, я кажете в този форум как да им блокирам профилите... нямам желание да чета безмисленото им злобеене и заяждане по адрес на руснаците или към когото и да било друг.

# 8 621
Вие като, че за първи път чувате за тях, като, че това им е за първи път да пуват до берлин да положат цветя!  ooooh!

Аз лично за първи път тази година чух за това нахалство.

# 8 622
  • The QC to be!!!
Вие като, че за първи път чувате за тях, като, че това им е за първи път да пътуват до берлин да положат цветя!  ooooh!
Аз лично за първи път тази година чух за това нахалство.
Кое наричаш нахалство?
Може ли да помоля ако ще цитираш постовете ми, да ги цитираш правилно?

...за първи чуват някои от вас? Вярно ли? Какви новини следите?  newsm78 Това е риторичен въпрос - моля да не се отговаря на него. И не, нямам в предвид руски новини!  Peace

Видео от тази година как пристигат и как полагат цветята:

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 21:17 от Baby*

# 8 623
Започвам да мисля,че сте близки роднини на Асен Генов.От кога да си патриот,значи да караш мотор само родно производство.
По вашата логика руснаци и американци ,не трябва да се женят,не трябва да правят бизнес,и прочие глупости.
Протестъри ,че то по тази логика Митов е национален предател,а баце,дето го изпрати да оправи отношени ни с Русия,какъв се пада?
И защо да не поднесат цветя?

# 8 624
Смешни и нелепи са ...
Самите руснаци предпочитат и западната култура, и западното производство пред своето, а аз защо трябва да предпочитам руското пред западното, това не разбирам ....

Русофилите, както и самите руснаци обичат да наричат Европа презрително "Гейропа'' заради откритото признаване на гейовете, но тази затворена група мъже с шефче гей, каква ли е...

На единия му се показват прашките, докато се е навел:

Видеото, на 5-тата минута е, за който не желае да се хаби да го гледа цялото :
http://btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/motoristite-na-pu … -v-balgarija.html

Общи условия

Активация на акаунт