Русия 1

• 1 142 862
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 715
  • The QC to be!!!
…..
Някой да не си помисли, че има двойни стандарти за т.нар. Запад и САЩ?
НИКОГА!
Joy  hahaha  smile3532  точно, никога и никакви  hahaha

нато е най-голямата дупка за пари която убива хора с чиста съвест!

# 8 716
Пишете си вие, че Крим и Косово са едно и също нещо, но те не са. В Косово албанците бяха обект на преследвания от страна на сърбите, изселваха ги, имаше етнически чистки. Имаше продължителни дипломатически усилия, които не се увенчаха с успех. След което последва операцията на НАТО. В Крим нямаше гонения и преследвания на руснаци и се видя още в самото начало, че дипломацията няма никакъв шанс. Путин каза "Крим наш" и точка.

# 8 717
Пишете си вие, че Крим и Косово са едно и също нещо, но те не са. В Косово албанците бяха обект на преследвания от страна на сърбите, изселваха ги, имаше етнически чистки. Имаше продължителни дипломатически усилия, които не се увенчаха с успех. След което последва операцията на НАТО. В Крим нямаше гонения и преследвания на руснаци и се видя още в самото начало, че дипломацията няма никакъв шанс. Путин каза "Крим наш" и точка.
Ми не е ли😃

# 8 718
Лулу, удобно пропускаш факта, че Косово си е било изконна сръбска територия, която беше отцепена. А Крим си е бил руски, и там живеят руснаци. Явно ти е и мъчно, че НАТО не се намесва в спорове с Русия. Ама тя не е Сърбия, че да я бомбардират.

# 8 719
Да, косово и Крим не са едно и също! В единия случай нито едно дете не загина, нито една жена, нито един войн, нито един баща, нито един син, нито един съпруг, нито един мъж, нямаше разрушения, нямаше убийства за да се продават човешки органи на черния пазар, нямаше организирана проституция от световни организации, нищо от това го нямаше…

Освен това помня, че преди Путин да каже "Крим наш", в Украина имаше държавен преврат. Всъщност, сега се полагат дипломатически усилия за решаване на конфликта в Източна Украина. Доколкото чета, Киев не се старае особено да си изпълни ангажиментите. Даже май поставените срокове отдавна изтекоха.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 23:10 от Vapor

# 8 720
Бедните албанци, това "малцинство" в Косово, подложено на гонения и страдания! Искрено страдам!

Абе, ти да не се информираш от изявленията на държавния департамент? Толкова са обективни мненията ти!

Еау, къде си, душко да помогнеш на нещастната си приятелка?

# 8 721
  • София - Рим и обратно
Съвсем прозрачно НАТО си прави ученията все до границите на Русия, няма нужда да я канят да ги наблюдава, те са й под носа.
Аа, моля ти се, недей така. Русия е тази, която най-нахално си е пльоснала границите до базите на НАТО. Нека си имаме уважението, разсъждавай правилно.

# 8 722

Абе, ти да не се информираш от изявленията на държавния департамент? Толкова са обективни мненията ти!

От тук може ли да се информирам? Фейк ли е тази новина?

http://kommersant.ru/doc/3026212

А тази?

http://www.novayagazeta.ru/inquests/69058.html

# 8 723
Така е, руски военни кораби само се пречкат из Черно море на американските, руски военни самолети, които летят край Калининград все минали на 1 см от спокойно обучаващи се там американски пилоти, абе все се бутат, дето не им е работа. И през Втората световна така си приписаха победата.

# 8 724
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
А бе, ти да не се информираш от изявленията на държавния департамент? Толкова са обективни мненията ти!
От тук може ли да се информирам? Фейк ли е тази новина?
http://kommersant.ru/doc/3026212
А тази?
http://www.novayagazeta.ru/inquests/69058.html
Навсякъде в света има жълти медии. Нали в Русия всичко се цензурираше - защо това не е? Нали нямаше демокрация там? Плюете с вдигната нагоре глава - ама плюнката пада върху самите вас.
Така е, руски военни кораби само се пречкат из Черно море на американските, руски военни самолети, които летят край Калининград все минали на 1 см от спокойно обучаващи се там американски пилоти, абе все се бутат, дето не им е работа. И през Втората световна така си приписаха победата.
Какво правят американските кораби в Балтийско, Средиземно или Черно море? Бреговете на САЩ са далече.
След което последва операцията на НАТО.
Тогава падаха ракети в София, ама много удобно го забравихте. А бомбардировките над Белград и други сръбски градове и села - нима там не живеят жени и деца? А, да - вие сте от тези които издигнаха паметника на американските летци бомбардирали София през ВСВ (с едно уточнение - СССР, Англия и САЩ са били в един пакт). Така че уточнете се с кой сте - САЩ, Европа или Русия Wink. Аз съм за България и да се разбираме със всички други страни.
Аре пак... Някаква аргументация, становище,нещо, каквото и д е, освен фантазии по отношение на качествата на опонента?

Постовете ти са в стил - щом мислите така, сте такива и онакива. Пък.
Като че е кой знае какво да не те кефи руската политика.
А теб какво те "кефи" в американската политика - "демокрацията" която насаждат където имат интереси ли? Знаеш ли кой се обогати най-много от БРЕКЗИТ - Джордж Сорос. А Сорос е най-големия спонсор на Държавния департамент на САЩ

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 02:27 от emokey

# 8 725
Мне, грешка! нато подписа договор за не-разширение по времето на горби. Никога не го спазиха този договор. Това е само 1 пример!  Wink

В интерес на истината, мисля, че такъв договор няма. Всичко е устни уговорки, които според едни ги имало, според други ги нямало.

И аз така съм чела - макар и легендата за този уж-договор да не умира.

Не съм фен на подобно кроене на света - за нас България, за вас Румъния и т.н. Надявам се да не става скоро част от такова.

# 8 726
  • София - Рим и обратно
Ние вече сме разкроени, така че хич да не ти пука Sick.

# 8 727
...
Мисля, че нито една от страните не прави нищо повече от това, което е подписала да прави, като и двете гледат по възможност да го заобиколят.
Мне, грешка! нато подписа договор за не-разширение по времето на горби. Никога не го спазиха този договор. Това е само 1 пример!  Wink

Никога не са подписвали договор за неразширяване на НАТО ...

# 8 728
От какъв зор суверенна държава ще кани някой да гледа ученията и.

Не знам. Сигурно за да му дадат знак, че Западът няма още веднъж да се остави да бъде изненадан както се случи в Крим.

Да, Соломон Паси го слушах и каза нещо, с което аз лично съм съгласна. "С Русия се преговаря много вежливо и много добре въоръжен. Мислите ли, че ако имаше натовски войски в Украйна, Крим щеше да се отдели? " Нато си пази границата, защото санкциите спрямо Русия продължават, икономическата обстановка там не е цветуща, в смисъл стагнация е. Казват, че уж била и в изолация. А това означава, че може да стане опасно, затова НАТО взема съответните мерки, като си "окупира" територията.

# 8 729
Мне, грешка! нато подписа договор за не-разширение по времето на горби. Никога не го спазиха този договор. Това е само 1 пример!  Wink

В интерес на истината, мисля, че такъв договор няма. Всичко е устни уговорки, които според едни ги имало, според други ги нямало.

Не НАТО, а Кремъл води война в Източна Украйна.

Като се абстрахираме от въпроса кой спретна преврата в Украйна, досега няма доказателства, че Кремъл води война в Източна Украйна.  В тази връзка - руснаците като казват, че правят учения, да не би да правят нещо друго, та някой да се страхува? Значи както руснаците не бива  да се страхуват от ученията на НАТО, така е редно и НАТО да не се страхува от руските.  Всъщност не мисля, че руснаците определят точно ученията като заплаха за сигурността си.

ПП Мисля, че с преврата голямата изненада беше за руснаците, не за Запада. Интересно кой западен теоретик си е мислел, че руснаците ще оставят основната си военноморска база и то в Крим на превратаджиите.

Според мен думата "учения"е някак само за пред народа. Това е същото, което правят животните, когато не искат да се бият, но искат да покажат първична сила. Показват си зъбите. Определено обаче е опит за притискане на Русия до стената. Като някакво "отмъщение" за Крим. Един вид "дълго ще ти излиза през носа тази волност". Някак имам усещането, че един вид само за запада е тази запазена марка да напада държави без резолюция на ООН, да сваля диктатори и т.н. Никой друг едва ли не, не може да си го позволи. А кримчани наистина искаха да са част от Русия. Това напълно го вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт