Русия 1

• 1 142 679
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 820

Просто в Русия виждат възможност за растеж в много трудна икономическа ситуация.
Огромна територия, голямо население, образовано, с много добър демографски тренд, колкото и да са различни все пак са европейци  и всичко това гарнирано с пазар, който още не е наситен  и т.н.

Изчезвам, че се улях Crazy.

Това е абсолютно вярно. Лошата новина е, че мафията и олигарсите виждат същият потенциал и скоро не се очертава да го поделят с някой от западният свят.

# 8 821
  • София
ПП Между другото този анализ, че целта на САЩ е да вбие клин между Русия и останалата част от Европа е правен от много анализатори (извини ме, че няма да ги търся сега, но информацията е стара и многократно обсъждана). Просто в този откъс е напълно откровено изложена, без заобикалки и опит за неутралност.

Скрит текст:
Аха. А как точно се връзва със заглавието на видеото "САЩ си признават, че ще нападнат Русия" - или нещо в тоя дух? Няма да го търся.

Мен това ме дразни всъщност - преразказите с елементи на внушения. Защото между това, че САЩ не искат Русия и ЕС да си играят заедно и "признават си, че ще нападнат Русия" има известни разлики.

Да не би Путин да се радва на близката дружба на Европа и САЩ? Да не би да откаже да й повлияе, ако има лостовете? Съмнявам се. Само дето не вярвам да излезе някоя руска компания да ни информира по въпроса.

Между другото, прогнозата за разпад на Русия изглежда базирана на икономическата й структура повече, отколкото на някакви враждебни действия на някого. Което обсъждахме достатъчно по-рано, но някои така и не се примириха с факта, че без природните ресурси Русия едва ли ще минава за развита държава.

Ами това за разпада на Русия, е общо взето, въздух под налягане. Американските анализатори забравят един съществен момент - Русия има компактно население, определящо себе си като руснаци. За разлика от САЩ, където мулти-култи моделът работеше до сега криво-ляво...обаче нещо напоследък се е понатрупало напрежение, което все ще избие нанякъде. Така че, аз лично предричам разпад на САЩ преди Русия... Twisted Evil

# 8 822
Меркел от 11 юли:

Bloomberg: Merkel committed to reaching deal with Russia enabling EU to lift sanctions

More:
http://tass.ru/en/world/887627

Даже има развитие по въпроса - пак са говорили по телефона. http://kremlin.ru/events/president/news/52503

Не знам дали е съвпадение, че пак говорят, но сроковете, заложени в минските съглашения сякаш изтекоха.

# 8 823
Естествено  Peace Иначе не би имала никакъв шанс да се осъществи. То и сега шансовете не са големи предвид силата на САЩ, но тогава пък съвсем.

и как си я представяш тази Европа от Лисабон до Владивосток !?!?
нима мислиш, че  Русия може да сложи навсякъде по един диктатор, да  спира газа или да праща танкове като се наложи, защото тя други ''съюзи'' няма,
 както всички и русофили ще ти кажат, че тя в съюзи на влиза, защото е прекалено голяма, според тях, защото е прекалено изостанала, според мен, на векове от потенциалните си съюзници ....

# 8 824

Конкретно, точно, ясно, без излишно кряскане!

Цитат
Проблемът е прост – има страшно много хора на косвена заплата от американското правителство.

И няма нито един такъв на заплата от руското. Това е истината. Другото е пропаганда. А с пропаганда започва всяко ново робство.

Тук е много, много прав! Пропагандно антируско вряскане ни засипва всекидневно от телевизии, вестници, сайтове, политически анализатори и други подобни дупедавци!
Баси, само няколко независими журналисти смеят да кажат очевидната истина, а останалите на хранилка, бавно и напоително до тъпота, следват заръката от горе.

Преди дни в един сайт прочетох за битов скандал след употреба на алкохол и настъпила смърт след това. В първите 10 коментара дежурните клавиатурчици с пяна на уста обясняваха, че убиеца е путинофил и вероятно работи в Лукойл, щом е убиец (е, къде другаде да работи тоя дегенерат, ако не в руска компания). Един скапан битов скандал с настъпила смърт, а виновни са руснаците!

Те, те са виновни, несъмнено!

# 8 825
# 8 826
Карбовски е на заплата при оня, чиято българо-руско-''оманска'' банка задигна 4 милиарда лв. ...

# 8 827
Карбовски е на заплата при оня, чиято българо-руско-''оманска'' банка задигна 4 милиарда лв. ...
Аман от тролски лъжи
Ти към кой си на заплата?

# 8 828
Вчера гледах военния министър Ненчев по тв, който разпалено говореше защо трябва в Черно море да се засили отбраната и причината била , че Русия е един от агресорите заедно с ИДИЛ.
Руснаците били водили и хибридна и кибер война.
Повдига ми се хора вече от тези нелепеци, от тези нямащи връзка с главния мозък , но целуващи краварски
задници наши политици . Не е възможно чак пък толкова да са зомбирани - и децата да питаш кой е заплаха и те знаят . Вече със всичко случващо се  имам чувството, че гледам американски, тъп екшън ...

# 8 829

Може да не слагаш оманската в кавички, явно са неуместни.

https://icsid.worldbank.org/apps/icsidweb/cases/Pages/casedetail … %2F43&tab=PRO
http://investmentpolicyhub.unctad.org/ISDS/Details/672

За Карбовски, не знам кой му плаща, но е доста прав - което, естествено, е неприятно за четене.

# 8 830
руското ДПС държи всичко ключово в страната, напр. тези дни съдът отказа регистрация на партията на Местан, която щеше да дръпне по естествен начин гласовете на бг турци, които не биха предпочели да гласуват за проруска партия, каквато е ДПС ...

# 8 831
руското ДПС държи всичко ключово в страната, напр. тези дни съдът отказа регистрация на партията на Местан, която щеше да дръпне по естествен начин гласовете на бг турци, които не биха предпочели да гласуват за проруска партия, каквато е ДПС ...

Местан беше този, който упражни "изконното право на всеки български политик да осигури собствената си сигурност" чрез престой в турското посолство? За руското ДПС не знам.

# 8 832
и ти ревеш, че не е регистрирана една протурска партия ...Боже докъде стига омразата..това си е жива болест и майчиното си мляко ще продадат някои и джамии всичко ще приемат и земята си ще продадат...само и само да покажат и докажат колко мразят Русия .

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 20:33 от vasilena***

# 8 833
За Карбовски, не знам кой му плаща, но е доста прав - което, естествено, е неприятно за четене.

Прав? Аз пък не съм чувала никой да казва, че "Чехов е гей". Пропуснала ли съм нещо важно?

Също "Всеки, който слуша руска музика, е съмнителен." Наистина? Интересно. Аз съм доста съмнителна, значи. Но не знам за кого - още никой не ми го е казвал.

"Проблемът е прост – има страшно много хора на косвена заплата от американското правителство.
И няма нито един такъв на заплата от руското. Това е истината.
"

Сериозно? Волен просто много обича Русия. Мда. Както преди обичаше Америка. Мда. Даже корабчета плуват.

Просто емоционални брътвежи са за мен.

А, ето ви един горд русофил, между другото:

Кефи ли ви? Карбовски дали има мнение за това?

# 8 834
Вчера гледах военния министър Ненчев по тв, който разпалено говореше защо трябва в Черно море да се засили отбраната и причината била , че Русия е един от агресорите заедно с ИДИЛ.
Руснаците били водили и хибридна и кибер война.
Повдига ми се хора вече от тези нелепеци, от тези нямащи връзка с главния мозък , но целуващи краварски
задници наши политици . Не е възможно чак пък толкова да са зомбирани - и децата да питаш кой е заплаха и те знаят . Вече със всичко случващо се  имам чувството, че гледам американски, тъп екшън ...
Обаче янките така и не успяват да ни обяснят,по какъв начин точно ни заплашват пустите руснаци.То е ясно ,че въпроса ми е риторичен,просто те трябва да дадът хляб на военната индустрия,та като няма повод си го измислят

Общи условия

Активация на акаунт