Русия 1

• 1 130 561
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 695
Така е, помня го и аз онова време - няма не искам, купуваш ги тия мигове на двойно по-висока от ф-16 цена, и дори и ръка ще целуваш!
Е оти ручахме жабетата, да дойдем на същото? Нали уж свобода, демокрация, пазарна икономика, то бетер СИВ и Варшавския договор, тогава поне не сме били окупирани от съветски войски.

# 16 696
  • СИ
Така е, помня го и аз онова време - няма не искам, купуваш ги тия мигове на двойно по-висока от ф-16 цена, и дори и ръка ще целуваш!
Е оти ручахме жабетата, да дойдем на същото? Нали уж свобода, демокрация, пазарна икономика, то бетер СИВ и Варшавския договор, тогава поне не сме били окупирани от съветски войски.

Е... Окупирали са ни замалко след войната. После като са разбрали, че тук има предостатъчно количество комунисти, продажници и всякакви рубладжии, за какво да стоят? Сами сме се оградили с ограда и сме пазили, да не избяга някой от комунистическия рай! Даже и за 16-та република сме се предлагали... По-голямо падение от това е нямало в целия Източен блок. Нашите най-евтино са ни предлагали.

# 16 697
Оли, не съм разбрал - пак ли е окупирана България?
Тюх, да му се не види, надявах се след като руската армия я окупира след втората световна, да няма повече окупации, а то пак се случило?
Кога е бил десанта, рано сутринта? Нито СНН, нито Ройтерс още не са го съобщили, явно в момента се случва?
Цялата държава ли е вече окупирана, или засега са само покрай морето?
Затова ли министър Янев искаше да му пратим оръдия?

# 16 698
  • Русия
Чудя се, кога до SeaHorse ще стигне новината, че СССР се е разпаднал преди 30 години?
Всъщност, в Русия има скоростни влакове. Не са толкова скоростни, както във Франция или Япония, но ги има. Пътувах с тях,  много удобно, всяка година стават все повече. Има и експресни влакове (с места за спане), има и двуетажни, с всички опции, които са ми нужни като за пътник: интернет, телевизор, контакт до леглото, климатик, биотуалет и душ. Има и доста стари влакове, и едва ли ще сменят целия стар състав в най-близко време. Плацкартите все още съществуват. Всеки си избира в кой влак да пътува според финансовите си възможности, обикновено старите и новите влакове се дублират.
Но предпочитам самолетите, ако става дума за по-големи разстояния, цените са обикновено по-низки.

# 16 699
  • СИ

Оли, не съм разбрал - пак ли е окупирана България? ...

Ами да! Не знаеш ли? И аз тия дни научих, че в България имало американски военни бази! Лелите тук, много ги разбират военните работи. Това авиация, танкове, ракети... Само питай и ще ти обяснят.         Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 16 700
Ааа, военни бази имало!
Предполагам там се прибират окупаторите, след като са патрулирали по пътищата на окупираните територии, и оттам пращат караулите по КПП-та, които са на всеки ъгъл?
На които КПП-та проверяват кой минава, и къде отива?
И със сигурност поддържат вечерен час?
Ужас!
Колко е голям окупационния корпус?

# 16 701
  • инфантилно и разглезено хлапе
Чудя се, кога до SeaHorse ще стигне новината, че СССР се е разпаднал преди 30 години?
Всъщност, в Русия има скоростни влакове. Не са толкова скоростни, както във Франция или Япония, но ги има. Пътувах с тях,  много удобно, всяка година стават все повече. Има и експресни влакове (с места за спане), има и двуетажни, с всички опции, които са ми нужни като за пътник: интернет, телевизор, контакт до леглото, климатик, биотуалет и душ. Има и доста стари влакове, и едва ли ще сменят целия стар състав в най-близко време. Плацкартите все още съществуват. Всеки си избира в кой влак да пътува според финансовите си възможности, обикновено старите и новите влакове се дублират.
Но предпочитам самолетите, ако става дума за по-големи разстояния, цените са обикновено по-низки.

Ама вие защо си губите време да спорите с тях... и от несъществуващ американски самолет за 4 милиарда се вижда, че морският кон е презобал с антируска пропаганда, и е много озлобен към руската нация.
Моите предположения са, че някога е ял бой от някоя бойна рускиня.  Smile  Smiley

------------------

Морски кон отдавна искам да те питам нещо - я кажи, ти ако живееше по времето на Руско-турската освободителна война,
на коя страна щеше да се биеш - на страната на Русия, или на страната на султана?

# 16 702
А на мен друго ми е интересно - през първата световна ти на коя страна щеше да се биеш - с, или срещу Русия?

# 16 703
Историята не търпи условно наклонение. Затова нека поставим въпроса по-актуално - кой е готов още утре да тръгне да се бие с руснаците по призива на САЩ и НАТО? Аз не.

# 16 704
Историята не търпи условно наклонение. Затова нека поставим въпроса по-актуално - кой е готов още утре да тръгне да се бие с руснаците по призива на САЩ и НАТО? Аз не.
Плевнелиев и Пасито.

# 16 705
Wink
Първо уточнете.
Защо ще се бием с Русия?

# 16 706
Какво актуално има?!? Какви призиви?!?!?
НАТО и САЩ няма да се бият за Украйна, 100 пъти са казали,
за 8 години още не сте разбрали, само Украйна ще се бие за себе си, ако се наложи ...

# 16 707
  • СИ

Актуално? Кого ще нападат миролюбивите руснаци и защо? Поне аз не съм разбрал, че САЩ, НАТО или някой друг иска да напада Русия. Ти откъде имаш такава информация?

# 16 708

Актуално? Кого ще нападат миролюбивите руснаци и защо? Поне аз не съм разбрал, че САЩ, НАТО или някой друг иска да напада Русия. Ти откъде имаш такава информация?

Мисля, че всеки има право да теоретизира. Аз, например, не съм разбрала, че Русия иска да напада някого, липсва такава информация, но ето на - истерия "Ами ако?". В днешно време е доста неактуално да се пита за наличие на информация по такъв въпрос. Просто си разсъждаваме "ами ако".

# 16 709
И точно затова е добре да де уточни кой и защо ще се бие с Русия.

Общи условия

Активация на акаунт