Русия 1

• 1 130 484
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 710
Вие все не разбрали, а половината свят с това се занимава-
Русия е струпала 120000 армия на границата с Украйна и продължава да мести армия към границата и се готви за нападение, защото Украйна да е независима от Русия, свободна Украйна - това търпи ли се вече 8 години ....

# 16 711
  • Русия
Ама вие защо си губите време да спорите с тях...
Това спор ли е? Като споря, ставам много емоционална, което не е добре дошло за тая тема, тя и бездруго пращи от чувства. И обикновено отбягвам спорове за това, което е било преди моето раждане. Тук има много компетентни лица по въпроса, все вещи историци, взеха да ме притесняват скромните ми познания. Но съм готова да чета, стига да не е нещо, които съм чела нееднократно през последните 30 години.
Например, почти всичко, което SeaHorse пише за СССР и Русия, съм срещала из интернет-просторите безброй пъти, толкова е скучно. eau и Равенна са къде по-оригинални, все нещо ново намират, забавно е. Tote пък направо ми харесва. Защо да не обсъдиш нещата с човек, който може да каже нещо смислено? Не може да сме все на едно мнение, Русия си има доста кусури.

Но май съм единственият човек в темата, който в момента живее в Русия и има най-пресните преки впечатления. Темата е за Русия, редно е да пиша за това, което виждам. И тъй като поводът да разкажа нещо най-често е поредното емоционално послание на някой тотално мразещ или презиращ Русия... ами просто така става. Simple Smile

# 16 712
Историята не търпи условно наклонение. Затова нека поставим въпроса по-актуално - кой е готов още утре да тръгне да се бие с руснаците по призива на САЩ и НАТО? Аз не.
Плевнелиев и Пасито.
Аааа и Кирето ще иде. Нищо че бизнесмен от ХарУард го играе. Но ще се включи, за да продава на ранените хамерикански войни пробиотика с кокичето.

# 16 713
Вие все не разбрали, а половината свят с това се занимава-
Русия е струпала 120000 армия на границата с Украйна и продължава да мести армия към границата и се готви за нападение, защото Украйна да е независима от Русия, свободна Украйна - това търпи ли се вече 8 години ....
Това трудно може да се нарече български език.

# 16 714
  • София
руската армия продължава да си стой на 80 километра от границата и за последните месеци не се е приближила и с метър към границата. Иначе за условното наклонение любима ми е заплахата " Ако нападнете Украйна, ще спрем Северен поток 2, който въобще не сме пускали"

# 16 715
Въпрос на време е Русия да бъде икономически и технологично блокирана. Тежко ще му бъде на руския олигархически елит...

На цяла Европа вероятно ще й бъде тежко. Макрон го разбира. Честно казано, мисля, че и Шолц го разбира, въпреки че, естествено, трябва да отиде да се поклони във Вашингтон.
Трудно се водят преговори с руската дипломация.Макрон беше малко беззъб

# 16 716
" Ако нападнете Украйна, ще спрем Северен поток 2, който въобще не сме пускали"
Северен поток 2   не е сертифициран все още, но не е спрян,
Шолц каза, че ще действат заедно, обединени със САЩ, което значи, че ще бъде спрян и нищо няма да потече по него ....

# 16 717
  • София
" Ако нападнете Украйна, ще спрем Северен поток 2, който въобще не сме пускали"
Северен поток 2   не е сертифициран все още, но не е спрян,
Шолц каза, че ще действат заедно, обединени със САЩ, което значи, че ще бъде спрян и нищо няма да потече по него ....
излиза че ако сега Русия нападне, първата работа ще е да сертифицират и пуснат северен поток 2 за да могат да го спрат като част от санкциите.

# 16 718
руската армия продължава да си стой на 80 километра от границата и за последните месеци не се е приближила и с метър към границата. Иначе за условното наклонение любима ми е заплахата " Ако нападнете Украйна, ще спрем Северен поток 2, който въобще не сме пускали"
Тази история със страшната Русия, дето уж щяла всеки момент да нападне, пък тя не ще, започва да ми заприличва на вица:

Загубил се Крали Марко в пустинята. Ходил, ходил накрая стигнал до един оазис. Гледа над оазиса се навела ламя и пие вода. Какво да прави Марко, бил много жаден, започнал да се бие с чудовището. След 3-часова битка ламята спряла Марко и го попитала: – Какво искаш??? Марко отговорил: – Много съм жаден, искам да пия вода!!!  – Ми пий бе, що се биеш!!!

# 16 719
  • инфантилно и разглезено хлапе
Те Щатите ще ни организират армия, само и само да започне някаква война с Русия.
\

Човекът взе парите и каза чакай малко.

Американските измамници ни казват да почакаме за самолетите.

Американската фирма „Локхийд Мартин“ е потвърдила официално, че ще има забавяне в доставката на осемте самолета Ф-16 за българските Военновъздушни сили. Министърът на отбраната Стефан Янев е получил писмо за забавянето

# 16 720
Wink
Първо уточнете.
Защо ще се бием с Русия?
Как защо? Защото е агресор и постоянно избива цивилни като бомбардира болници и училища. И иска да разруши единството на ЕС, НАТО и Запада като цяло, както и вярата в евроатлантическите неолиберални ценности.

А до следващата руска агресия в Украйна оставали броени дни. Пълчищата на Путин чакат само да замръзне земята за да нахлуят. Щяло да се случи около средата на този месец. Самият Байдън така рече. Така, че наистина  е време за събиране под знамената на истинските антиболшевики, антикомунисти, русофоби, евроатлантици и прочие. Simple Smile

# 16 721
До края на Олимпиадата няма да е. Путин така обещал на китайците, че няма да напада никой дотогава.

# 16 722
А след олимпиадата снега ще се разтопи, и войната ще се отложи докато изсъхне калта, а тогава пък ще е жега и танковете ще прегряват, та ще трябва да изчакат да спрат есенните дъждове и калта да замръзне…

# 16 723
  • инфантилно и разглезено хлапе
Wink
Първо уточнете.
Защо ще се бием с Русия?
Как защо? Защото е агресор и постоянно избива цивилни като бомбардира болници и училища. И иска да разруши единството на ЕС, НАТО и Запада като цяло, както и вярата в евроатлантическите неолиберални ценности.

А до следващата руска агресия в Украйна оставали броени дни. Пълчищата на Путин чакат само да замръзне земята за да нахлуят. Щяло да се случи около средата на този месец. Самият Байдън така рече. Така, че наистина  е време за събиране под знамената на истинските антиболшевики, антикомунисти, русофоби, евроатлантици и прочие. Simple Smile

# 16 724
А след олимпиадата снега ще се разтопи, и войната ще се отложи докато изсъхне калта, а тогава пък ще е жега и танковете ще прегряват, та ще трябва да изчакат да спрат есенните дъждове и калта да замръзне…
E, стига де, Байдън какво ще прави дотогава...

Общи условия

Активация на акаунт