Русия 1

• 1 130 392
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 755
  • инфантилно и разглезено хлапе
Как точно ви откраднаха американците централите? Промъкнаха се покрай пазачите в тъмна доба, и ги отмъкнаха?
Или разбиха вагона, в който ги карахте?

Бъди по-точен. Правилното изречение е "как точно ви откраднахме американците централите?"
В едно твое мнение, което модераторите забърсаха, ти сам написа, че отдавна си американец, а не българин. Следователно в момента участваш в кражбата.

Много лесно ни откраднахте централите.
Подкупихте един мазен политически шмекер и продажник от Драгалевци, който за тлъста комисионна предаде роден край и сънародниците си, и ви ги е дал без пари.

# 16 756
Ааа, на това ли му викате кражба?
Някой може ли да ми напомни кой е собственика на Нефтохим?
Със сигурност руските другари не са платили нищо под масата, и бяха предпочетени като най-честни и с най-високо реноме, нали? Те с това са известни по цял свят!
Не чувам нещо призиви да бъде върнат - защо така?
Подсетете ме за която и да е приватизационна сделка в България, в която интереса на държавата да е бил приоритет?
Май усещам една горчивина, че нашите другари не са успели да предложат по-висока комисионна, и сега ронят крокодилски сълзи, че друг им е отмъкнал под носа сладката баница.
Ами така е, другари - не е луд който я яде баницата, луд е който му я дава. И докато никой не е осъден, баниците ви ще ги яде някой.

# 16 757
Не знам как е пред руските посолства и консулства, Морско конче. Щом викаш, че има опашки, значи има. Така нека е.
Но аз виждам какво става тук в Канада и у комшиите. Посолствата изобщо никой не ги е*ава, освен някой и друг будала-европеец. Всичко останало пере директно през границата, която на практика липсва. На съществуващите КПП никой не се вясва, защото ще го натирят обратно. Но като пресече границата 100-на метра встрани и мигом придобива правата на имигрант, макар и нелегален. Децата му веднага могат да започнат да учат, а и му се полагат средства за неотложни нужди като облекло и  храна. Намират му и подслон. А нашите рейнджъри дори помагат при пренасянето на куфарите през по-труднодостъпните места. Ще драпат насам и още как.

# 16 758
  • Варна
Ами така е, другари - не е луд който я яде баницата, луд е който му я дава. И докато никой не е осъден, баниците ви ще ги яде някой.
Тогава ядящия да не се учудва, че го мразят. Wink

# 16 759
https://www.kommersant.ru/doc/5207486
https://www.standartnews.com/svyat/lavrov-ss-skandalna-obida-km- … ezhka-484325.html
Британската външна министърка толкова се увлякла да изисква къде да са разположени в Русия руските войски, че даже не признава суверенитета на Русия над Ростов и Воронеж. Направо не знам откъде ги изравят такива неграмотни парашутистки, онази Псакито същата излагация и тя.

# 16 760
Предполагам настроенията са същите към открадналите Нефтохим ? Те в коя тема се изказват?

# 16 761
  • Русия
Британската външна министърка толкова се увлякла да изисква къде да са разположени в Русия руските войски, че даже не признава суверенитета на Русия над Ростов и Воронеж.
Четкая девчонка четко обозначила. Поредната кифла без познания по география. И ей такива решават за бъдещето ни. Каква излагация.

# 16 762
  • Варна
Скрит текст:
Предполагам настроенията са същите към открадналите Нефтохим ? Те в коя тема се изказват?
Естествено, никой не обича крадците.  Не знам, но може да направиш такава тема, щом те вълнува.

# 16 763
Намират му и подслон.
И после след няколко месеца като не получи положителен резултат на делата го качват на самолета и депортират. Това удобно пропусна да го споменеш. Wink

# 16 764
Скрит текст:

Ей, тоя Иван Костов не го оставихте на мира, бе!
Малко разбиране поне?

# 16 765

Кой пък ги мрази, те имат цялата цивилизация зад гърба си, всички са им съюзници,
феновете на Путин сигурно ги мразят, ама децата му са из чужбина, в оная омразната,
ти мразиш ли ги, че беше станала голямата досада в темата за Троновете- на американеца Мартин и американското HBO,  години наред я беше превзела ....

# 16 766
# 16 767
  • Варна
Кой пък ги мрази, те имат цялата цивилизация зад гърба си, всички са им съюзници,
феновете на Путин сигурно ги мразят, ама децата му са из чужбина, в оная омразната,
ти мразиш ли ги, че беше станала голямата досада в темата за Троновете- на американеца Мартин и американското HBO,  години наред я беше превзела ....
Ахахаха... аз не мразя редовите американци, мразя политиките на държавата им.
Трябва да се прави разлика. Както обичам родината си, но смятам държавата ни за мащеха. Simple Smile

# 16 768
И това, че някой друг нещо крадне,  прави ли ги американците по-малко крадци? А може и напълно да ги оневинява, а? Логика да дрънка.
И едно е да бутнеш повечко за да ти продадат на теб, а съвсем друго е да изнудиш държавата да се задължи да ти изкупува продукцията па завишени фиксирани цени с години напред. Не знам при Нефтохим   да има нещо подобно както при Марицитте.Пладнешки обир си е направо това.

# 16 769
Как точно държавата е изнудена да сключи договора за централите?
Имаше струпани на границата американски  войски? Заплашиха, че ще наложат санкции ?
И последно, съгласувайте си версиите - един път твърдите, че някой е прибрал тлъста комисионна, друг път - че държавата е изнудвана? Кое от двете е?
Между другото, защо България плащаше най-скъпо за братската газ в цяла Европа?

Общи условия

Активация на акаунт