Русия 1

• 1 132 728
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 21 630
# 21 631
Е, за съжаление източникът на достоверна информация-ТАСС едва ли ще я публикува нали Wink

# 21 632
Да ти кажа честно, предпочитам и в България да има повечко такива ''жълти'' таблоиди.
Те даже Прайм Министър свалиха, защото не беше удобен за страната си.
Нашите свалят такъв, защото не е удобен за Русия. Схващаш ли разликата между цивилизация + демокрация и останалото? Това е и за колегата/жката трол, който/която искаше дефиниции.

# 21 633
Колкото до затворниците, не бил Путин, а Зеленски:

Зеленски пуска затворници да се бият за Украйна

Президентът на Украйна Владимир Зеленски обяви, че ще освободи затворници, предимно такива с военна подготовка, за да се бият срещу руската армия.

"Украинци с реален боен опит ще бъдат освободени от ареста. Те ще могат да изкупят вината си в най-горещите точки на войната", заяви Зеленски.

В исторически план привикването на престъпници на фронта е често срещана мярка в крайни ситуации. Ефективността й обаче е спорна, особено ако над формированията не може да се упражнява надежден контрол.

https://www.youtube.com/watch?v=_L6KYag_oas

https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski-puska-zatvornitsi-za-da-se-biyat-za-ukrayna

# 21 634
Кой определя значението на думата "цивилизация" ?
Открай време - емигрантският поток. Не, не е насочен към Русия, доказват го дори повечето пишещи русофили в темата. Даже "освободените " рускоговорещи украинци хукнаха към ЕС, вместо към "освободителката".

Ако някой има основание да мрази САЩ, това са самите японци. Те обаче по някаква необяснима причина смятат САЩ за свои най-близки съюзници. Може би защото не са обработвани от руска пропаганда 100 години и повече.
Да бе да, мисли си, че знаеш какво смятат японците.
"Японците имат шест лица и три сърца."

# 21 635
Кой определя значението на думата "цивилизация" ?
Открай време - емигрантският поток. Не, не е насочен към Русия, доказват го дори повечето пишещи русофили в темата. Даже "освободените " рускоговорещи украинци хукнаха към ЕС, вместо към "освободителката".

Ако някой има основание да мрази САЩ, това са самите японци. Те обаче по някаква необяснима причина смятат САЩ за свои най-близки съюзници. Може би защото не са обработвани от руска пропаганда 100 години и повече.
Да бе да, мисли си, че знаеш какво смятат японците.
"Японците имат шест лица и три сърца."

Ти ги изкара същински руснаци тия японци!

# 21 636
Какво има да мисля за японците, явяват се на избори и си избират хора, които категорично ги поставят сред съмишлениците на САЩ. Япония не е окупирана държава, за разлика от Беларус например. Нито пък там има някаква бясна диктатура от сталинистки тип, та да не могат да си изкажат чувствата публично.

# 21 637
Глупости.
Руските мигове и ПВО с руските “инструктори” във Виетнам бяха много по-сериозна намеса от сегашните оръдия, дарени на Украйна, но САЩ никога не са заплашвали Русия с атомни оръжия.
Май по онова време само Хрушчов блъскаше с обувка по подиума и обещаваше да закопае Запада - Русия не започна да се държи като неандерталец с картечница тази година, винаги е била такава.

Верно?
По-сериозна от тази?
Говорим за намеса във Виетнам, нали?

# 21 638
Защо стои постът за Виетнам, а го няма постът за Корея?

# 21 639
Защо стои постът за Виетнам, а го няма постът за Корея?
Защо? Ти този за Виетнам ли докладва? Wink Някой те е изпреварил. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 21 640
Не, нищо не докладвам, просто ми направи впечатление и се чудя на базата на какво се прави избор - и двата поста са офтопик, както и всякакви глупости колко са лоши САЩ.

# 21 641
И Путин, и Путин...Ама разликата, нали знаеш? Едните си защитават домовете, а другите са руски башибузук, т.е. отиват да си практикуват ''професията'', заради която са задържани в затвора. Колкото по-големи идиоти са, толкова по-добре. Какво му плащаш?
Как не ти е неудобно да пускаш такива неща в защита на агресора, не знам? Представи си само, че имаш майка в някои от украинските градове на пътя на вагнеровците или другата руска измет. No Mouth

# 21 642

Зеленски пуска затворници да се бият за Украйна

Президентът на Украйна Владимир Зеленски обяви, че ще освободи затворници, предимно такива с военна подготовка, за да се бият срещу руската армия.

"Украинци с реален боен опит ще бъдат освободени от ареста. Те ще могат да изкупят вината си в най-горещите точки на войната", заяви Зеленски.

В исторически план привикването на престъпници на фронта е често срещана мярка в крайни ситуации. Ефективността й обаче е спорна, особено ако над формированията не може да се упражнява надежден контрол.

https://www.youtube.com/watch?v=_L6KYag_oas

https://dnes.dir.bg/svyat/zelenski-puska-zatvornitsi-za-da-se-biyat-za-ukrayna
Е то стана като във вица :Не са компютри, а са компоти
Роня,той обича доносите,опс докладите
И моите линкове по темата бяха премахнати

# 21 643
И Путин, и Путин...Ама разликата, нали знаеш? Едните си защитават домовете, а другите са руски башибузук, т.е. отиват да си практикуват ''професията'', заради която са задържани в затвора. Колкото по-големи идиоти са, толкова по-добре. Какво му плащаш?
Как не ти е неудобно да пускаш такива неща в защита на агресора, не знам? Представи си само, че имаш майка в някои от украинските градове на пътя на вагнеровците или другата руска измет. No Mouth
Започвам да разбирам яростната агресия, майка  ти живее в Украйна ?!?!!

# 21 644
Започвам да разбирам яростната агресия, майка  ти живее в Украйна ?!?!!
Не позна. Майка ми живее в София, ама с такова население в България, подкрепящо руски башибозук мога ли да съм сигурна.
Ето ти нещо за размисъл:

Цитат
КОГАТО НАЦИСТИТЕ ДОЙДОХА ЗА МЕН
Мартин Нимьолер

превод: Борис Борисов и Александър Ножаров

Когато нацистите дойдоха за комунистите,
аз мълчах;
не бях комунист.

Когато затвориха социалдемократите,
аз мълчах;
не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за профсъюзите,
аз мълчах;
не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите,
аз мълчах;
не бях евреин.

Когато дойдоха за мен
- вече не бяха останали хора,
които да ме защитят.
https://literaturensviat.com/?p=87910
Ето малко с образователна цел за автора.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0% … D0%BB%D0%B5%D1%80

Общи условия

Активация на акаунт