Намаления 2014 – лято

• 110 750
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Berlin
По-интересни - например нови за България марки. Simple Smile

# 661
Някой знае ли кога пак ще има -40% в Комсед?

# 662
здравейте на всички в темата, включвам се и аз, засега само това.

# 663
Пише, че 75 нови марки ще стъпят за първи път на бг пазара
http://allthemall.net/shopping/kakvo-novo-v-sofia-ring-mall
Ще има книжарница на ориндж
За гърците пише универсален магазин NOTOS, но ми е непознато. - Първият магазин на NOTOS в България ще подслони около 60 световноизвестни марки за облекла, 20 за аксесоари, чанти и обувки и над 100 за козметика и парфюмерия на площ от 6 000 кв. м.

Иначе не знам какво ще рече по-интересни магазини Simple Smile

От вътрешни източници зная,че мола не е запълнен достатъчно и гърците непрекъснато отлагат окриването.Надявам се, обаче че след като си залял София с реклама,че отваряш октомври - наистина ще го направиш, защото инак е безсмислено.
Колкото до този NOTOS, бях чела някъде в лайфстайл списание,че чрез тях ще дойдат в БГ световни марки като Шанел например,но това беше пролетта,а от тогава изтече много вода и видно е,че гърците не получават това,което са очаквали с инвестициите в този мол.

Те и технически не са готови още.

# 664
  • София, България

Някъде в началото на декември мисля че го правеха  newsm78

Това Notos сигурно е нещо като Пийк енд клопенбърг. На запад са много популярни тоя тип магазини. Но няма само дрехи, а и обувки, чанти, портфейли, парфюми ... нещо като различни магазини, но на открито пространство , без стени ...

# 665
Notos са магазините Pretty shop... Не си спомням в кой мол ги имаше преди (май беше The Mall), сега ги има и на Гладстон.

# 666
  • Девето поколение софиянка
Края на октомври, последните две години беше тогава.

# 667
Notos са магазините Pretty shop... Не си спомням в кой мол ги имаше преди (май беше The Mall), сега ги има и на Гладстон.
И на двете места има. Peace

# 668
Края на октомври, последните две години беше тогава.

Други години правят намалението през януари, октомври може и да има в някой от магазините....

# 669
А това намаление в Комсед.,когато и да е ...било то окномври или януари...частично ли е или на всички стоки и пак ли е така няколко дни, както беше лятото Simple Smile

# 670
  • София
Общо взето е на всичко в магазина, но някои неща ги  прибират (ако не са им вносители, а фирмата не желае да се включи в промоцията), няколко дни е.

# 671
  • Berlin
Мисля, че е съвпадение на имената.

# 672
  • София
Със сигурност последните две години през октомври /не помня точно кога обаче/ в Комсед Младост при Била има 40 или 50% намаление. Знам го, защото тогава купувам коледни подаръци на деца, племенници и изобщо на малчуганите на които подаряваме подаръци. Тази година пак ще пазарувам тогава. Намалението е петък-неделя мисля  Peace.

РингМол-а разбрах, че ще отвори декември  Wink. Октомври евентуално само 5-10 магазина. Съвсем не са готови и не са напълнили помещенията.

# 673
Миналата година намалението на Комсед беше от 31 октомври и беше само в Била Люлин и Била Младост. По принцип прибират на фишър прайс нещата  Peace

# 674
  • На земята, която е всъщност звезда.
...РингМол-а разбрах, че ще отвори декември   Wink. Октомври евентуално само 5-10 магазина. Съвсем не са готови и не са напълнили помещенията.

Вчера до нас са сложили огромна реклама, че се открива октомври. Явно ще пълнят помещенията след това, но откриването ще си е октомври.

Общи условия

Активация на акаунт