Намаления 2014 – лято

• 110 715
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Аз исках да си купя пералня от тях. Добре че се обадих по телефона... Обясниха ми, че гаранцията била към ТЯХ и ако пералня за 800 лв се развали, трябва да търся Емаг, а не оторизирания сервиз на производителя. Ми те утре може да ги няма...
И още - касовата бележка за уреда, която ми издават била от куриерската фирма... айде нема нужда!
Купих си пералнята от магазини Зора – съвсем случайно. Оказа се, че цените им са доста по-добри отколкото на другите магазини за техника.

# 721
Аз исках да си купя пералня от тях. Добре че се обадих по телефона... Обясниха ми, че гаранцията била към ТЯХ и ако пералня за 800 лв се развали, трябва да търся Емаг, а не оторизирания сервиз на производителя. Ми те утре може да ги няма...
И още - касовата бележка за уреда, която ми издават била от куриерската фирма... айде нема нужда!
До колкото зная, сервизите им са в Румъния  Rolling Eyes

# 722
  • Стара Загора
Знаете ли до кога има намаление в H&M?

# 723
Знаете ли до кога има намаление в H&M?

Никъде не съм срещала срок, но вероятно е до изчерпване на намалените неща, защото повечето са летни или останали големи размери.

# 724
За Лидл, ако много искате нещо и го няма в магазина, можете да им пишете във фейсбук или да им се обадите по телефона. Ей така един инструмент го нямаше, един вид го поръчах и ми го доставиха. Без проблем.  Peace

Вчера видях да нареждат Манго в the mall предполагам, че до тези дни ще го отворят.

# 725
Ехаа страхотно. Откога ги чакам Манго да се завърнат. Някой да знае сали ще имат магазин в Сердика център.

# 726
  • София
Хайде, нали съм си добричка, ще ви кажа  Laughing Живот и здраве, утре ще отворят Манго - този в Дъ Мол, нали 'живея' в съзнателната си част на деня тук. Днес все още го редяха, но аз минах да си питам.

# 727
Хайде, нали съм си добричка, ще ви кажа  Laughing Живот и здраве, утре ще отворят Манго - този в Дъ Мол, нали 'живея' в съзнателната си част на деня тук. Днес все още го редяха, но аз минах да си питам.
Hug  bouquet Утре ще се види.

# 728
The Mall беше на Цариградско шосе, нали?

# 729
  • София
Да.  Peace

# 730
  • Варна
 Искам Манго и във Варна Crossing Arms
Някой знае ли дали и кога Mr. Green

# 731
  • София
Е, това за Манго е супер новина! Hug

Днес минах през Дика на Витошка. Имаше намалени черни рокли и хубави ефирни блузки за по 39,99лв. Имаше повече 36 номер. Останали са тук там номера. Peace

# 732
Искам Манго и във Варна Crossing Arms
Някой знае ли дали и кога Mr. Green
Кога не знам, но мисля че ще има и във Варна, пишеше някъде, че ще обхване Бургас, Варна, София, Пловдив нещо такова. Разширяват пазара.

# 733
Точно си изпрах един пуловер от Манго, ама голям боклук излезе, но обувките им пък се оказаха качествени, та ще мина да видя какво предлагат.

# 734
Hug  bouquet Утре ще се види.

А защо няма реклама за откриването, след като ще е утре  newsm78 Това е много странно...

Общи условия

Активация на акаунт