ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 855
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Пожелавам ти да е за първи и последен, затова си толкова неспокойна... Но от две страници назад, постовете ти са едни и същи - поспри се, всичко е в рамките на нормалното. Чака се, това е положението!
Спирам се Simple Smile На всички пожелавам успех и положителен финал и най малко два ревящи Simple Smile И скоро всички да се преместим в други теми.Явно найстина съм нетърпелива Simple SmileЛек ден

newsm10

# 661
Извинявам се за обръщението, kissme ! Тук, всички сме с една цел- ревящ финал newsm32 Пожелавам на всички поне по едно бебче. Аз също чакам заповед за пръв път, и също съм нетърпелива. Hug

# 662
  • София
Да, всеки има право свободно да изразява мнението си, но нека бъде обосновано. Аз не виждам къде има забавяне . Обявената бройка е изпълнена , а те си решават кога и колко да се обаждат- дали ще се обадят за 4-5 дни по на 50- 60 човека или ще ни цънкат по двайсетина за 20 дена. Пък на какъв хал ни е държавата е съвсем друга тема.

виждам, че имам достоен заместник в темата  Mr. Green и спокойно мога да се оттегля от темата до 1-2 месеца Simple Smile
Zezeto, това все едно аз съм го писала Simple Smile

Разбираемо е нетърпението на тези, които са отскоро на опашката (имам предвид за първа заповед), но нервите не са във ваша полза Simple Smile

# 663
Благодаря ти, Титка, за оказаната чест newsm03.Хихих пораснаха ми ушите. Но, смятам и аз до един -два месеца да напусна тази темичка. А дано, пожелавам го на всички.

# 664
Да, разбираемо е нетърпението, но неразбираемо е с какво  навредиха коментарите на kissme, та се наложи да се влиза в безсмислено словесие.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 17:40 от Церемония

# 665
Момичетa, не се кaрaйте... всички сме тук с еднa цел, зa първи или пореден път, вaжен е крaйния резултaт! Не се нaпaдaйте... Добре вървят номерaтa, нa всички ще им дойде редa! Прегръщaм ви и пожелaвaм бързо минaвaщи дни и пухкaв финaл нa всички Wink

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 10:55 от shmoksi

# 666
  • Пловдив
Разбирам, че са изпълнили бройката, но какво пречи да си продължат нормално, а да не спират, защото са надхвърлили минимума? Вярно е, че всичко е свързано с пари, но вчера гледах една пресконференция на една партия, която обеща, че ще има пари за фонда, независимо каква е бройката на подалите заявление.....Знам, че може да е само предизборна кампания, но факта, че е включено това в предизборна кампания /а други не се сетиха/ ми дава някакви надежди...Защото в крайна сметка навсякъде се говори за демографския срив и увеличаване на средната възраст на населението...хайде нека направят нещо по въпроса и помогнат! Все пак ние сме от хората, които все още се натискаме да стоим в Държавата си, колко пъти сме били на прага да се махнем, но останахме...и искаме да дадем живот на българчета в нашата страна! И като казвам "ние" имам предвид почти 26 000 двойки, да не говорим за тези, които се самофинансират, защото нямат време за чакане...Това не трябва ли да значи нещо за тези управляващи?!

Ох, осъзнавам и аз нетърпението си.... Embarassed Тъпо ще ми е ако за няколко номера преди мен дойдат празниците и после едни 2 месеца напразно чакане без нито един номер...Но пък от друга страна - миналата година момичета като мен са били на същото положение...и са си изчакали търпеливо...на тях също не им е било лесно...
Хващам се, че мисля само за собствената си чергичка  Embarassed и се усещам и гледам да се спра да не се ядосвам, но май-май трябва да се подготвя от сега да не се надявам до края на годината, че после ще ми е много криво...

# 667
23102 polu4i obajdane za zapoved na 19.09.

# 668
Успех на 23102

# 669
Разбирам, че са изпълнили бройката, но какво пречи да си продължат нормално, а да не спират, защото са надхвърлили минимума?

Минимума е 200 заповеди на месец... Доста над него са Wink

# 670

Успех!!! Още 33 до нас, Не се разделям с телефона си  Praynig

# 671
Здравейте, като гледам статистиката забелязвам следното:
1. През 2011 са получени 3949 заповеди, т.е. ок. 4000
2. През 2012 са получени 4448 заповеди, т.е. ок. 4500
3. През 2013 са получени 4805 заповеди, т.е. ок. 4800

До момента според статистиката ще се раздадат около 2800 заповеди към 19.09.14. До 4000 има ок. 1200 заповеди за раздаване за 3 месеца, като през декември се раздават заповеди до 20.12. да речем. Чудя се дали ще успеят да раздадат поне 4400 заповеди до края на годината.
Как мислите?

# 672
  • България
Записвам се в темата и се връщам да чета Simple Smile Радвам се, че  ви открих. Аз съм съвсем нова и все още неосведомена. Имам много въпроси, на които се надявам, че ще открия отговори в темата. Успех на всички Simple Smile

# 673
Записвам се в темата и се връщам да чета Simple Smile Радвам се, че  ви открих. Аз съм съвсем нова и все още неосведомена. Имам много въпроси, на които се надявам, че ще открия отговори в темата. Успех на всички Simple Smile

Ирен22, добре дошла, зареди се с позитивни мисли и не се колебай да питаш Wink

# 674
  • България
Благодаря за посрещането  Hug
Ами започвам с питането Simple Smile Подадохме  документи на 29-ти  август в Селена -Пловдив, след лапароскопия и отстраняване на тръбите. Вчера ми се обадиха пак от Селена и ми дадоха номерче 25 949 . Значи ли това, че сме одобрени и не трябваше ли от София да ни се обадят? или клиниката, в която сме подали документите има тази задача?

Общи условия

Активация на акаунт