ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 842
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Януари не се раздават заповеди, защото фонда подписва договори с клиниките.
Ох,момичета и аз вече нямам търпение до мен остават малко над 650 номерца и се надявам до края на ноември да се класирам. newsm17. Нека бъдем малко по-позитивни, ето че вчера е имало обаждания и да не забравяме че не всеки пише.   bouquet

# 646
  • В сърцето на любимия човек
... и да не забравяме че не всеки пише.   bouquet
Точно  Peace

# 647
  • София, Бургас
Аз чакам да ми се обадят всеки момент. Само 49 номера има до мен...

# 648
Аз чакам да ми се обадят всеки момент. Само 49 номера има до мен...
[/quote
Много се бавят този месец и другия ако е така и направо до юни ще откараме

# 649
Няма забавяния. Всичко си върви по обявения график, не виждате ли статистиката. за месец септември са обявени 450 броя за взимане. това си е супер бройка. До номер 22650 беше за август, сега ще са до 23100.. не внасяйте само смут, а сметнете. Чакането е достатъчно изнервящо, на всички ще ни дойде редът. Hug

# 650
Няма забавяния. Всичко си върви по обявения график, не виждате ли статистиката. за месец септември са обявени 450 броя за взимане. това си е супер бройка. До номер 22650 беше за август, сега ще са до 23100.. не внасяйте само смут, а сметнете. Чакането е достатъчно изнервящо, на всички ще ни дойде редът. Hug
Дано да дойде. Никой не внася смут,просто от доста време се въртят нещата и не може да се стигне до номер 23100.Може би до края на месеца ще стигнат

# 651
Щом сме се наредили на опашката , ще дойде и нашия ред рано или късно.до обявената бройка от 23100 остават само 25 номера и затова не се обаждат. Последния известен номер е 23075. Миналия месец надхвърлиха със 57 броя обявения минимум, да се надяваме и този месец да го минат поне с толкова.така че, то ще си покаже..но в никакъв случай не може да се говори че има забавяне.

# 652
 Всеки си изказва мнението.Вече някой като напише "имайте търпение" ето заради това търпение държавата ни е на такъв хал.Мисля че всяка една от нас си прави някакви груби сметки и в един такъв момент когато фонда спре с обажданията се изнервя.Така че всяка е свободна да си изкаже мнението все пак живеем в свободна държава.

# 653
Да, всеки има право свободно да изразява мнението си, но нека бъде обосновано. Аз не виждам къде има забавяне . Обявената бройка е изпълнена , а те си решават кога и колко да се обаждат- дали ще се обадят за 4-5 дни по на 50- 60 човека или ще ни цънкат по двайсетина за 20 дена. Пък на какъв хал ни е държавата е съвсем друга тема.

# 654
Да, всеки има право свободно да изразява мнението си, но нека бъде обосновано. Аз не виждам къде има забавяне . Обявената бройка е изпълнена , а те си решават кога и колко да се обаждат- дали ще се обадят за 4-5 дни по на 50- 60 човека или ще ни цънкат по двайсетина за 20 дена. Пък на какъв хал ни е държавата е съвсем друга тема.
Явна ти си върл защитник на фонда не ми се спори и да подчертаваш и да не подчертаваш няма да ми промениш мнението.защо все има хора който са на контра с другите

# 655
Каква контра бе, госпожо? Аз не виждам да съм написала нещо грешно, или сигурно съм малоумна. И не съм никакъв защитник на фонда, просто съм заинтересована и щом съм се записала да следя темата я следа от късо и не пиша вяли коментари.. Но, както и да е, който разбрал разбрал. Приятен остатък от деня.

# 656
  • София
Ама кви защитници, кви пет лева?  smile3544
Kissme, явно чакаш заповед за първи път... Хората проверяват има ли нови обаждания и като отворят и - тринтили-минтили... Ай стига!

# 657
Каква контра бе, госпожо?
Мразя да ми говорят (да ми пишат)на "БЕ"!!!Да и аз разбрах вашето мнение никой тук не е малоумен.Мисля че всеки тук е достатъчна препатил за да създаваме дразги по между си!!
 Да за първи път чакам заповед,надявам се и за последен.И какво значение има за кой път чакам заповед.

# 658
  • София
Пожелавам ти да е за първи и последен, затова си толкова неспокойна... Но от две страници назад, постовете ти са едни и същи - поспри се, всичко е в рамките на нормалното. Чака се, това е положението!

# 659
Пожелавам ти да е за първи и последен, затова си толкова неспокойна... Но от две страници назад, постовете ти са едни и същи - поспри се, всичко е в рамките на нормалното. Чака се, това е положението!
Спирам се Simple Smile На всички пожелавам успех и положителен финал и най малко два ревящи Simple Smile И скоро всички да се преместим в други теми.Явно найстина съм нетърпелива Simple SmileЛек ден

Общи условия

Активация на акаунт