ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 950
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Пазарджик
Аз се чудя защо от Фонда не излизат с позиция а само шикалкавят. Ние не обвиняваме тях. Така излиза че вече 2-ра седмица няма НИТО ЕДНО обаждане.
Аз също бих искала да дойда на срещата но съм от Пазарджик. Ако беше събота или неделя щях 100% да дойда. Дано да се съберете повече момичета и най важното да получим някакъв смислен и задоволителен отговор.

# 91
  • София
Срещата с Радина Велчева ще е в София на 17.06 - вторник от 18.00 часа в пицария "О!Шипка" на ул. Шипка 11. Всички желаещи да заповядат  Peace.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 20:39 от zazu1

# 92
# 93
Това, което аз не разбирам е как точно се дават заповедите и тече цялостната процедура. Днес си поиграх с произволни номера и нещо не ми е ясно...

Например:
1. 24150 е одобрена, но 24290 вече е с получена заповед, както и 24400.
2. 24750 е на "предстоящо разглеждане", заедно с 24780 да кажем, но 24700 още си стои със статус "прието заявление".

Е, как стават тези работи и защо?

# 94
Срещата с Радина Велчева ще е на 17.06 - вторник от 18.00 в О!Шипка на ул. Шипка 11. Всички желаещи да заповядат  Peace.
В кой град?Дайте по - ясна и точна информация!!!!!!!!!!!!!!!

# 95
Срещата с Радина Велчева ще е на 17.06 - вторник от 18.00 в О!Шипка на ул. Шипка 11. Всички желаещи да заповядат  Peace.

В София.

# 96
Кристи, аз си мисля, че е така поради някой критерии- например жените от тези номера са с напреднала възраст, онкоболни или някакъв друг признак , за да са с голям номер , но с предимстово за получаване на заповед!

# 97
  • София
Съжалявам, че не съм уточнила. Моля да ме извините. Мисля, че в предните постове бях писала, че става въпрос за София.

# 98
Kra_kry_kru, за заповедите може и така да е, но каква е причината тогава за придвижването към "предстоящо разглеждане" на едни номера, а други да си стоят на "прието заявление"? Или е същата?

# 99
Въобще нямам на представа! Работите на Фонда в момента май на никой не са ясни! Аз спрях да се надявам, просто си се отдавам на всеки ден и когато тогава! А съм номер 22 4 **

# 100
  • София
Това, което аз не разбирам е как точно се дават заповедите и тече цялостната процедура. Днес си поиграх с произволни номера и нещо не ми е ясно...

Например:
2. 24750 е на "предстоящо разглеждане", заедно с 24780 да кажем, но 24700 още си стои със статус "прието заявление".

Номера с "прието заявление" може да има липса в документацията и затова все още да не се разглежда.

Кристи, аз си мисля, че е така поради някой критерии- например жените от тези номера са с напреднала възраст, онкоболни или някакъв друг признак , за да са с голям номер , но с предимстово за получаване на заповед!

ще го напиша с големи букви, за да спрете през някоя друга страница да го изтъквате  Laughing

С ПРЕДИМСТВО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАПОВЕД СЕ ПОЛЗВАТ САМО ДВОЙКИ С НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ ( НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ Е САМО ОНКО-)
ПО ВЪЗРАСТ ОТДАВНА ОТПАДНА ПРЕДИМСТВОТО!

# 101

Например:

Стават с връзки... аз лично познавам двойка на която им се дадоха трите опита на веднъж без въобще да чакат.  #2gunfire
Да не говорим и колко хора подават документи с фалшиви, измислени диагнози без да правят купищата изследвания, лапароскопии и т.н., хора които може да имат деца по нормален начин но не им се чака и не им се занимава...
Живи и здрави... ние ще си чакаме и ще се надяваме онзи от горе да е по-благосклонен към нас.
 Peace
И аз съм близо и вече нямам търпение 220..

# 102
  • Варна
Цитат
Стават с връзки... аз лично познавам двойка на която им се дадоха трите опита на веднъж без въобще да чакат. 

Ееееее,това вече е прекалено Crossing Arms
И тук ли нещата стават с връзки,не би ми дошло на ума,честно Tired

# 103
На всякъде стават с връзки..... все пак живеем в България

# 104
Благодаря за отговорите. Честно казано, би могло да е по-добре измислено. Номерата с преференции да бъдат в отделен сектор на търсачката, за да не предизвикват чудене. А относно "връзките", не виждам начин да се използват, след като все пак заседава комисия newsm78

Общи условия

Активация на акаунт