ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 850
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
mucunka23 , esstela , AleksandraN  Много ви благодаря момичета newsm51 . Ще тръгнем по раничко и ще го намерим каде е

# 601
  • В сърцето на любимия човек
yasmin86 - Ето къде се намира на картата:
http://www.bgmaps.com/link/C1B3124B7AA99A482F8668544372ABA3

Не можах да вмъкна картинка, надявам се линкът да се отваря правилно

# 602
   bouquet

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 16:48 от taifun

# 603
Здравейте мили момичета,
Някой сменял ли е клиника след одобрението на фонда,дайте мнение бързо ли става или е сложно и изисква време?
Ще ви бъда благодарана за всеки отговор!
Поздрави   bouquet
Ако не си си взела заповедта въобще не е сложно. Става в същия ден, когато отиваш да я взимаш, но е хубаво да им се обадиш по тф предварително, че ще правиш смяна. И трябва да имаш бележка от новата клиника, че е съгласна да си неин пациент.

# 604
Има ли още момичета, на които са им се обадили за заповед в сряда, четвъртък или петък? Утре ще подготвя справката за август. Последен е моят номер за сега - 23047. Нека пишат, ако има още, за да е по-точна справката.

# 605
Има ли още момичета, на които са им се обадили за заповед в сряда, четвъртък или петък? Утре ще подготвя справката за август. Последен е моят номер за сега - 23047. Нека пишат, ако има още, за да е по-точна справката.

Може и да има, но просто момичетата да не пишат тук. Това може да се види, при следващата мацка, която пише, че и са се обадили.

# 606
Мaй сa си дaли почивкa и не сa звъняли. Още нямa и обновявaне в сaйтa им до кой номер дa очaквaме обaждaния зa септември Sad обикновено обновявaнето стaвaше в последните дни нa предходния месец.

# 607
еее стига с тази почивка!!!Аз вече 9 месец чакам толкова малко остана до мен а няма обаждания!

# 608
еее стига с тази почивка!!!Аз вече 9 месец чакам толкова малко остана до мен а няма обаждания!

Дано скоро се появят новите номера. Надявам се от ЦАР да знаят как всички се надяваме и ги чакаме с нетърпение Confused

# 609

И ние почти толковa чaкaме (подaдохме документи нa 13.01) до нaс сa по-мaлко от 90 номерa и кaкто вървяхa до минaлaтa седмицa се нaдявaх дa звъннaт до крaя нa тaзи, но... Sad

# 610
shmoksi, и ние на 13 -ти януари подадохме. Толкова чакахме, вече сме на финалната права.
Ние искаме да сменим клиниката, може ли след получаване на заповедта и как се процедира въобще?

# 611
shmoksi, и ние на 13 -ти януари подадохме. Толкова чакахме, вече сме на финалната права.
Ние искаме да сменим клиниката, може ли след получаване на заповедта и как се процедира въобще?

В коя клиника сте?

# 612
Оооо и аз съм от 13.01 Simple Smile и аз смятам да сменям клиниката Simple Smile

# 613

Мaлко остaнa, зaтовa сме нетърпеливи Wink A aз съм и допълнително нетърпеливa, зaщото очaквaм цикъл нa 30ти септември и ми се искaше дa знaм дaли ще можем дa вземем зaповедтa дотогaвa и дa зaпочнем веднaгa или ще пропуснем месецa... В коя клиникa искaте дa прaвите опитa? Ние сме в Щерев. Мисля, че е нaй-лесно дa смените клиникaтa в деня нa получaвaнето нa зaповедтa, но доколкото знaм трябвa дa сте ги уведомили по телефонa преди товa.

# 614
Оооо и аз съм от 13.01 Simple Smile и аз смятам да сменям клиниката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт