БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 40 913
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Мнения: 550
Здравейте, тазви вечер в лесни рецепти по 24 китчън с Рудолф имаше рецепти които за да не изпусна как се приготвят и разчитайки на това, че ще ги открия в сайта им, не успях за запиша. Моля, ви ако има качени някъде или сте записали да споделите. Рецептите бяха за чинчила с бутер тесто, пълнозърнесто пене с грах, пилешки крилца с картофи и риба треска на фурна. Много благодаря   bouquet  bouquet

Извинете за спама, но имаш предвид животно чинчила?  Shocked #Crazy

# 586
  • Sofia
  • Мнения: 29 109
съмнява ме Рудолф да е дал такава рецепта Naughty

може да е за тортиля

# 587
  • Мнения: 4 864
Здравейте, може ли рецепта за домашен дюнер?

# 588
  • Мнения: 7 779
Здравейте, може ли рецепта за домашен дюнер?
за тестената част ли  newsm78
иначе за пълнежа слагаш каквото ще ядеш. няма смисъл от рецепта.  Laughing

# 589
  • Мнения: 4 864
Оф,че съм, вярно не уточних. Тестената част я имам. Мислех,че пилешкото се кисне в някаква марината, ама не знам каква Sad

# 590
  • Мнения: 7 779
направи го по твой вкус , наречи го дюнер и си свиркай.  Joy
важното е да се изяде. аз лично не бих го киснал в каквото и да е.  Laughing

# 591
  • Плевен
  • Мнения: 614
Здравейте! Имам цветове, които мисля да панирам, но са от голяма тиква, а не от тиквичките за готвене. Аз лично мисля, че няма проблем да ги сготвя, но за всеки случай реших да се допитам до
 вас, вие какво ще кажете?

# 592
  • Мнения: 9 455
няма проблем. Можеш да ги  напълниш с каквото поискаш (техния цвят е по-дребен от другия) или ги панирай в темпура. Така са по-хрупкави  Peace

# 593
  • Плевен
  • Мнения: 614
Благодаря, пеп-4о   bouquet

# 594
  • Благоевград
  • Мнения: 3 637
Здравейте! Бих искала да помоля за рецепта за домашен шоколад, който мога да направя на кубчета, но да не слагам захар в него, а само ядки. Ще съм много благодарна за сполучлива рецепта  Hug  bouquet

# 595
  • Мнения: 4 864
Здравейте,искам да изпратя на моя любима приятелка колет с нещо направено от мен, било сладки или бисквити, но не мога да преценя, какво да е, така че да пристигне цяло и да изтърпи един ден пътуване с куриерска фирма. Моля, дайте ми идеи. По принцип поводът е нейният рожден ден.

# 596
  • Мнения: 427
Здравейте, правя супа топчета, но каймата ми се струва малко калпава и мека.

Да й сложа галета, за да не се разкашкат като се варят или оцет ?

# 597
  • Мнения: 9 455
вземай с лъжичка и ги пускай така. Няма да са перфектни топчета, ако не ти е фатално, но в горещата вода ще се стегне.

# 598
  • Мнения: 2 192
Здравейте Simple Smile Имам едно питане,дано не ви се стори странно. Преди време в един хотел ядох превъзходно сладко от портокали Реших да си купя в последствие,но всеки път попадам на нещо ужасно горчиво. Пробвах различни марки ,но уви с еднакъв вкус. Въпросът ми е ,ако някой е попадал на хубаво и наистина сладко ,сладко от портокали ,да сподели марката,защото аз все още не съм се отказала,че искам да го предлагам вкъщи Wink Благодаря предварително   bouquet

# 599
  • София
  • Мнения: 12 220
Здравейте Simple Smile Имам едно питане,дано не ви се стори странно. Преди време в един хотел ядох превъзходно сладко от портокали Реших да си купя в последствие,но всеки път попадам на нещо ужасно горчиво. Пробвах различни марки ,но уви с еднакъв вкус. Въпросът ми е ,ако някой е попадал на хубаво и наистина сладко ,сладко от портокали ,да сподели марката,защото аз все още не съм се отказала,че искам да го предлагам вкъщи Wink Благодаря предварително   bouquet
Аз специално си нося такова от Гърция. Няма грешка там. Фирмата производител е " Mr. Grand".  Тук може да провериш по итал. магазини, намира се.

Общи условия

Активация на акаунт